3 Aralık 2011 Cumartesi

35inde lolita..pardon gelin..


Malumunuz bloggerda yeniyim,olumlu olduğu kadar olumsuz tepkilerde aldım,teşekkür ederim.
İlginç,çok güzel bloglarla tanıştım,bazı bloglar çok hoşuma gitti hemen takibe aldım.Bazı bloglarlarsa o kadar itici geldiki,çok bunalımlı,depresyonlu,sürekli sevgilisiyle yaşadığı sorunları büyütüp büyütüp anlatan.Yahu seni sevmeyen insanla ne işin var,adam belliki seni istemiyor,niye şansını zorluyorsun anlamadımki?

Boşuna vakit kaybediyorsun ve boşyerede üzülüyorsun,mal beyinli misin nesin yahu?Hem mutlu olmak istiyorsun,hemde kendini mutsuz edecek şeylerle uğrasıyorsun.Sevebilirsin,aşkından ölebilirsin hatta..Ama o seni sevmiyorsa,istemiyorsa,sen onu hayatının,yaşamanın manası gibi gösterip,hala daha adamın niye kıçını kaldırıyorsun?Sevmeyene yol ver gitsin..O senin kalbinin,ruhunun güzelliğini göremediyse anlamadıysa,sen hala neden yırtınıyorsun,ne gereği var?Adam seni böyle EZİK,ağlak bir halde görünce sana acıyacak mı??Yooo aksine senin haline gülüyordur,egosunu tatmin ediyordur..Salak! Sana sadece salak diyorum,salaksın çünkü.. 

Bütün salaklar izlesin bu videoyu...( bende eski salaklardan olduğum için bende izleyeyim bari..Bak bana, bir ay sonra 30 yaşıma gireceğim,hala bekarım,belkide bende 35imde evlenirim..)



Kocayı bulsam bende böyle sevinirdim dedi ve efkarlanıp bir sigara daha içti biricit.
resimler alıntıdır.

8 yorum:

  1. 24 kasımda kendin de cevap vermissin ama bu duruma :)

    YanıtlaSil
  2. 24 kasımdaki yazınıda bunuda okudum. İnşallah 35 yaşına kadar evlenebilirsin :D

    YanıtlaSil
  3. :)))
    siz çok şekersiniz kii..
    :))
    yüzemde kocaman tebessümle okudum yazını:))
    her şey gönlünüzce olsun inşallah...
    :))
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. :)) teşekkur ederım,inşallah sizlerinde herşey gönlünüzce olur.

    YanıtlaSil
  5. Şimdi buna güleyimmi kızayımmı bilemedim :)

    Ayrılık sonrası insan çok acı çekiyor, ilerisini göremeyecek kadar hemde. Hani ergen degilseniz, yetişkinseniz bu daha da agır geçiyor. Neyse zamanla azalıyor acılar.

    Bir süreç bu, yakında o blogger'larda unutucaklar inanın. Sizden-bizden belli degilmi :) Zaman işte..

    YanıtlaSil
  6. Acılarını yazmalarına,eski sevgililerle olan deneyimlerini yazmalarına kızmadım,aslında benım kızdığım adam ona ilgi duymuyor,umurunda değil,hala onunla ilgili yazıp kendini küçük düşüren bir yazı okudum ona sinirlendim..adamında çok umurundaydı :) hayatını acınası gösterıp duygu somurusu yapmaya calısmak sacma bence yoksa herkes acı cekıyor herkesın maddı durumu o kadar ıyı değıl ama bunu duygu somurusu halıne getıren ınsanları sevmıyorum ben.yok işsizimde yok sevgilim de beni terketti vayyydaaa vayyyy :))))

    YanıtlaSil