21 Aralık 2011 Çarşamba

Aldatılmak


Kaçan balık büyük mü olur?Kaçan kovalanır mı?Kovalanan mı kaçar?
Bunların hepside doğrudur.Kör ölür badem gözlü olur misali...Diyelim ki bir sevgiliniz var,ilk başlarda siz hiç ilgilenmiyordunuz.O arayıp sorardı sizi,mesajlar yazardı,görüşelim görüşelim diye ısrar ederdi,buluşmak için bin türlü bahane üretirdi.Size sürekli iltifatlar ederdi.Ve birgün öyle birşey olduki sizi aramaz,sormaz,ilgilenmez oldu..
Çünkü ona verdiğiniz değeri ona çok belli ettiniz,siz aramaya başladınız onu,doğal olarak bi taraflarını kaldırdınız.İlgi alaka gösterdiniz,belkide çok değerli yaptınız onu ve oda sizden kaçmaya başladı.Nasıl olsa sizin onu sevdiğinizi,hoşlandığınızı yada ilgilendiğinizi anladı.Sevgili artık cebimde,ohh ne güzel yeni maçlara bakalım biz diye düşünmeye başladı.Neden uğraşsınki artık,nasıl olsa siz arıyor soruyorsunuz siz buluşalım diyorsunuz.

Aferin adam kaçıyor siz kovalamaya başladınız.Bu durumdaysanız,önce üstüne bir bardak soğuk su için,sonrada onu aramaktan vazgeçin.İlgilenmeyin onunla,bırakın gitsin özgürlüğüne.Sizi istemeyeni sizde istemeyin.Merak etmeyin eğer sizden gerçekten hoşlanmışsa size geri dönecektir.Çünkü bir erkek gerçek manada birini severse onu bırakmaz.Bu ilgisizliğin nedeni, hayatına başka birini almış olmasıda olabilir,belkide aldatılıyor olabilirsiniz.Aldatıldığınızı nasıl anlayacaksınız?
-Size olan ilgisi azaldıysa,
-Buluşmak için türlü bahaneler bulan adam,şimdide buluşmamak için bahaneler buluyorsa,
-Sizinle ilgilenmeyip başkalarıyla ilgilendiğini görüyorsanız,
-Buluştuğunuzda cep telefonuna bakmanızı istemiyorsa,hatta köşe bucak telefonunu kaçırmaya başladıysa,
-Yalanlarını buluyorsanız,
-Yanınızdayken sürekli bir keyifsizlik halindeyse,siz sorunca nedenini söylemiyorsa,
-Konuşurken gözlerini kaçırıyorsa,
-Belkide halinize acıyıp,vicdan yapıp durduk yere çiçekler almaya başladıysa,
Kesin olmamakla beraber; tebrikler,nur topu gibi bir geyik oldunuz.Kesin olmamakla dedim,çünkü erkeklerde kadınların regl dönemlerinde yaşadığı dengesizlikleri çoğu zaman,zaman zaman gösterebiliyorlar.
Bende aldatıldım,herkes gibi.Zaten bir kadın hissediyor,kim ne derse desin,öyle bir his ki bu içgüdü gibi birşey.Önce zaten şüphelenmeye başlıyorsunuz.Çünkü sevgilide şüpheli hareketler,yalanlar görmeye başlıyorsunuz.Bu şüphelerin ışığında,sizde pimpiriklenmeye ve arastırmaya baslıyorsunuz.
Mesela Ankaralı sevgılım,bır gece bana durup dururken yarın nerde bulusuyoruz canım dıye bır sms yazmıstı? Öyle salaktımki bana yazdığını sanmıştım.Önce cevap yazdım ben yarın izinli değilimki,sonra o, ev arkadasım telefonumu aldı o yazmıs mesajı dıye kıvırmaya basladı.Tabii ben inanmadım.Bulusacağımız zamanlar hep bir bahanesi vardı,işteydi mesaideydi çalısıyordu,derken bigün bulustuk, o wcdeyken telefonunu masada unutan gerizekalı sevgılımın telefonunu aylar sonra inceledim ve beni 'yasin' ismiyle kaydetmıs olduğunu gördüm,yahuu ben erkek arkadasın mıyım senın benı erkek adıyla kaydedıosun?Wcden geldiğinde neden beni erkek ismiyle kaydettiğini sordum.Mesleğinden dolayı olduğunu,erkek arkadaslarının telefonuna işyerinde baktıkları yalanını söyledi bana.Neyse inanmadım ama devam ettim,seviyordum çünkü.

Birkaç kez daha bulustuk,sonrasında arıyorum arıyorum telefonu kapalı.10 gün ulasamadım.Ankara'ya ailesinin yanına gideceğini biliyordum ama böyle yapmazdı haberlesırdık.İşyerini aradım en sonunda, bağladılar telefonu,sesini duyunca sevıncten ölecektim.Çünkü başına birşey geldiğini sanmaya baslamıstım.O hafta bulustuk ve bana 'benzemez kimse sana,tavrına hayran olayım' sarkısını ardarda söyledi durdu,sevgilimin iyice salaklastığını düşünmeye baslamıstım.Ve acı gerceği bana anlattı.Seni aldattım,ama istemeden oldu,oyuna geldim.İnternetten bir kızla tanısmıs,kızın yeni ayrıldığı bir sevgilisi varmıs üstelik,beni aldatmış onunla,kız bunun evinde bir ay kalmıs bende ayakta uyumuşum.Derken bu kız üniversite öğrencisiymiş,İzmitte yada Bursa'da okuyormuş.Bir gün ailemin yanına gideceğim diye gidiyor ve eski sevgilisiyle bulusuyor kız otelde.Benim erkek arkadasımda meslek icabı her türlü bilgiye ulasabılen bır devlet memurudur kendısı.Neyse kız dönmüş benimkinin yanına,benimki olayı biliyor tabii üstüne üstüne gitmiş o itiraf etsin diye.Kız çok pişman olduğunu anlatmış ama sevgili sevgilim kızı affetmemiş.Kızın eski sevgiliside,benimkini arayıp telefondada bir güzel kavga etmişler.Sana bakireliğini verdi ama beni seviyor kız demiş adam,benim mal beyinli erkek arkadasıma.Ve kalkmıs bana seni aldattım ama pişmanım bende oyuna geldim,beni affet sen kimseye benzemiyorsun,bana hep sadık kaldın,seni seviyorum beni affet dedi..Bende ondan ayrıldım.Birkaç ay sonra barıstık,sonra yine ayrıldık,yine barıstık,yine ayrıldık,elli kez barısıp ayrılmısta olabiliriz.En sonundada tamamen ayrıldık..Bu arada hemen hemen her bulusmamızda çiçekler alırdı bana,bunuda diyemeden geçemedim..

Devamı gelebilirde,gelmeyebilirde..

Kendimi noel babanın geyiği gibi hissediyorum diyen biricit,iki üç bardak su içmeye gitti.

resimler alıntıdır.

18 yorum:

  1. deme kendine "noel baba geyiği", bricitsin sen sadece!

    sonsuza dek yok olsun, unutulsun, blogundan bile uçsun o Ankaralının izleri...

    bir de bildiğim bir gerçek varsa, o da ihanetin üzerine gerçek anlamda pişmanlık yaşayıp, birbirini özleyip, gerçekten affetme-affedilme olayını becerebildikten sonra anca yeniden mutlu olunur. Aksi taktirde sadece daha çok yıpranma, daha çok sıkıntı...

    bir de:

    nini'den "elbet dünya iyisi adamla bir gün karşılaşacağı ve mutlu olacağının" garantisini alan biricit, bu gece tatlı ve huzurlu bir uyku çekecek.

    ^.^

    YanıtlaSil
  2. ahhh biricitt.. yazındaki noktalar çok gerçek.çok doğru!

    ama keşke hiç uzatmasaydın direkt bitirseydin valla her buluşmada çiçek alan sevgiliye gıcık olmak zor ama oldu valla. cık cık

    YanıtlaSil
  3. ninicim 2012de artık eskı seylerden bahsetmeyeceğım,2011 aforızmalarımla gecsın gıtsın kımsede benım hatalarımı yapmasın su anda mutluyum her duyguyuda yasadım deneyım oldu kendı adıma :)
    "elbet dünya iyisi adamla bir gün karşılaşacağı ve mutlu olacağının" sözün içinde çok teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  4. Mia Wallacecım keske dedığın gıbı yapabılseydım ama sevdiğı zaman ınsan duygularıyla karar verıyor,aslında yanlıs olanda bu hem aklımızı hemde duygularımızı bır araya koyamıyoruz bı turlu.keske cıceklerı kafasında parcalasaymısım :))

    YanıtlaSil
  5. en yakın arkadaşlarımdan birinin erkek arkadaşı 1 sene boyunca aldatmış kızı.. sonradan itiraf ediyor ama, bir süre ayrıldılar ve şimdi barışma dönemindeler.. bana göre aldatma kişilik problemi,1 kere olsa belki insan daha kolay kafasında sebep bulabilir de, 1 hafta 1ay 1 yıl oluyorsa bu olay,suçluluk duygusu hissetmeyen adamdan hayır gelmez kimseye.. yazında da, "..seviyorumdum çünkü" diye bir kısım var, onunda aynı problem. aynı sebepten barışıyor..

    YanıtlaSil
  6. ay tam benlik hikaye. ben o kızı bulur kafa derisini yüzer o erkek arkadaşa yedirirdim! ayy ben neler yaptım eski sevgilime ve yeni sevgilisine ya bir bir aklıma getirdin :) Allahım çok şükür hiç pişman değilim :)

    YanıtlaSil
  7. Haplo : gerçekten seviyor demekki arkadasın,duygularına mani olamıyor,belkı duzelırler dıcem umarım bızım gıbı olmazlar.

    YanıtlaSil
  8. bitter : kızında esasen sucu yok,butun hata erkek arkadasımda,ya benden ayrıl,benı neden yedekte tutuyosun? O aldattığını anlatırken onu dövmek yerıne ezık ezık karsısında ağlamıstım.Ama evlı olsaydım belkıde bosanırdım.Benı aldattığı kızda onu aldatınca kıza tokat atmıs beyfendı. Haklısın onuda hakedıyolar aslında :)

    YanıtlaSil
  9. Herkes kendi hayatında bir dallas çeviriyor belli ki =O ay ben esas sevgilisi varken bir erkekle öylesine beraber olmayı göze alabilen kızları anlamıyorum. Sevmiyorsun çocuğu, başka da bir kız arkadaşı var. Sana bekar erkek mi yok? Alla alla... neyse, bence de sonunda ayrılıp ayrılıp barışıp sonra ayrılman olmamış. keşke şutlasaydın hemen =O

    YanıtlaSil
  10. Sezot: hayatımız dallasa döndü :)) bi dahakine şutlayacam hemen :)

    YanıtlaSil
  11. biricit..yazıyı fal taşı gibi açılmış gözlerle okudum.ben hiç aldatılmadım.ve inşallah da öyle bir şey yaşamam.büyük konuşmayım ama öyle bir şey olursa asla affetmem.huylu huyundan vazgecmez derler,ne kadar sevsem de geri dönmem.Sen de tamamen bitirmişsin.Sevindim.En iyisi buydu.Umarım böyle şey bir daha yaşamazsın :)

    YanıtlaSil
  12. Volante : ınsalah hıc bı zaman yasamazsın bu durumu,zaten araya soğukluk gırdığı zaman yurumuyor,guven kalmayınca yurumez,en ıyısı hıc barısmamak :)

    YanıtlaSil
  13. bi de ayrıntısına kadar anlatmış utanmadan yaa, yüzsüzlüğe bak.hiç affetmemek lazım böylelerini

    YanıtlaSil
  14. evet tüm detayları paylasmıstı benımle,önce benı kandırıp aldattığına mı yanayım,sonrasında dürüstçe beni aldattığını bana anlatmasına mı yanayım,acaba ben ne yaptımda beni aldattığına mı yanayım,ayrıldım önce tabiiki ama insanın içindeki hisler kolay kolay geçmiyor.şimdiki aklım olsaydı asla affetmezdim.

    YanıtlaSil
  15. Hani bi söz varya biricit. kaldıgın yerdenmi başlarsın? kandıgın yerdenmi diye, çok dogru bu. aldatılıyosun, barışıyosun, sonra tekrar, tekrar...off bilemiyorum zor iş bunlar.

    Bide haklısın insan başka birinin oldugunu mutlaka anlıyor..

    YanıtlaSil
  16. kandığım yerden devam etmısım :) kadınların hisleri çok güçlüdür.

    YanıtlaSil
  17. Canım bir yazı yazacağım birazdan dün dehşete düştüm... Bazen her şey taktik değil...

    YanıtlaSil
  18. yazını gördüm şimdi,biliyorum oda olabilir belkide varya kaynana adayım yaptırmıstır 'büyü' yü.. ama çok günah bir şey..kimse öyle işlerle uğraşmasın.

    YanıtlaSil