24 Aralık 2011 Cumartesi

Biricitin Birinci Ayı


24 Kasım 2011de başladığım,blog yazma serüvenimin bugün tam 1 ay oluşunu kutluyorum.Bir aydır yazıyorum,yerli yersiz,başıma gelen şeyleri,hayatımda karşılaştıklarımı yazdım durdum.Yorumlarınızla,takiplerinizle gerçekten çok sevindim.Zaten pozitif bir insanım aslında ama daha çok pozitif oldum,iyikide hepinizi burada tanımak nasip oldu.Her okuduğum bloggerda farklı özellikler keşfettim,yaşanılan şeylerini gördüm.Kendime benzettiklerim oldu,farklı bulduklarım oldu.
Umarım hep yazarım,yazmak iyi geliyormuş,terapi gibi sanki.Belli bir amaç için blog açmadım ben aslında kitap falanda çıkarmak gibi bir amacımda yok.Zaten hangi alt yapıyla çıkaracaksın sonucta bilgi,deneyim tecrübe.. vs.. 
İlk tanıdığım blogcu PuCCa'dır.Önce onu twitterda takip ediyordum.Sonra blogunu okumaya başladım,sonrada kitaplarını okudum ve çok sevdim kendisini.Onu okurken bir gün bir blog yazacağım aklıma gelmezdi,hiç düşünmedim bir blogum olur diye.Aniden açtım bu bloğu.İlk zamanlar kimse takip etmiyordu kendi kendime konusuyormusum gibi gelmişti.Sonra takip edenler oldukça,yazılarımı birilerinin okuduğunu gördüğümde sevindim.İlk başladığımda bir olumsuz adsız bir kişiden yorum almıştım,çok moralim bozulmuştu ama pes etmedim,beni yıkmadı.Hatta daha da heveslendirdi.Beni başka birisinin bloğuna benzetmiş ve üstüne üstlük çaldığımı yazmış,bende sonrasında bir yazı ekledim bloğuma (Bu blogda gösterilen tüm çalışmaların her türlü hakkı kesinlikle bana aittir. Olurda bir yerlerden birşeyler bulup koyarsam bu bloğa,eşek değilim herhalde kaynak gösteririm. Olurda sende birşeyler kopyalarda kullanacak olursan bir yerlerde sende kaynak göster olur mu? Çünkü çalışmaların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Akıllı ol:) Aklını alırım:))) Sevgiler..) Gerçektende hırsızlık ve birisinin yazdığı şeyleri çalmak ne demektir..Kaldıki ortada konustuğu şey Brigette Jones'un resimleri,sanki Brigette Jones bazı insanların tekelinde olan bir kişi,yazan kişiyle aslında uğraşabilirdim, uğraşmak istesem.Ama inanınki boş insanların,boş işleriyle vakit kaybedecek boş bir saniyem bile yok.Dediği kişiyi tanımıyorum bile,googledan baktım ordan buldum ve hattada bir yazısına yorum yazdım,bütün kadınlar PuCCayada Brigette Jonesada benziyor diye.Brigette Jones'un filmlerini izlediyseniz,tanıyorsanız zaten kendinizdede azçok içinizde Biricite benzerlik bulabilirsiniz.Beni arkadaslarım çok benzetirler,yaşadığım şeyleride.
Dediğim gibi bir amacım yok,sadece içimden gelenleri yazıyorum,başıma gelenleri,belkide yaşadığım bazı şeyleri kimse yaşamasın,yaptığım hataların aynısını yapmasınlar diye yazıyorum.Ve bugün tam bir ay oldu,çok mutluyum bunları sizinle paylaştığıma,sizleri tanıdığıma,sizlerden her geçen gün yeni şeyler öğrendiğime.
Her blogta olduğu gibi bende bir çekiliş yapmaya karar verdim,önce beni facebooktan beğenin sonra twitterdan takip edin,sonra blogunuzdan yazın..Hepinize ödül olarak Biscolata Erkeği vereceğim.. şaka şaka şaka :))
Yüzünüzden gülümseme,kalbinizden sevgi ve hoşgörü hiçbirzaman eksilmesin.
Görüşmek üzere Sevgili Okurum.(hep bu lafı söylemek istemiştim)
Son olarak beni takip eden şu an itibariyle 107 sevgili arkadaşıma sevgilerimi gönderiyorum.Kimbilir belki bir gün bir yerlerde yüzyüzede görüşmek nasip olur.

Yazıyı yazan Biricit 1. ay pastasını yemeye gitti.

resim alıntıdır.


21 yorum:

  1. 1. ayın kutlu olsun biricit!
    ben inan daha fazla zamandır aramızda olduğunu düşünüyordum. harika bi ilerleme bu :)

    hadi pastayı bizim için de ye :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederım Mia Wallace :)
    şimdilik sizin yerinizede yiyorum ama bigün beraber yeriz :))

    YanıtlaSil
  3. kim nederse desinn dök içini:)))1 ayındaa kutlu olsun bende seni yeni fark edenlerdenimm :| suanda göremiyorum ama 108incin olucam galiba:)

    YanıtlaSil
  4. :)) çok teşekkür ederim alya in neverland, evet 108. oldun :)) olsun geç olsun güç olmasın.Zaten insanların düşüncelerine kimse mani olamaz içimi dökmeye devam :)

    YanıtlaSil
  5. Kutluyorum :) bende seni daha eski diye düşünüyodum :)

    Ve biricit ve aslı birinci yaş pastayı yemeye giderlerken...ya canım çok pasta istiyodu inan, bu saatte ne bu demede öyle yani..

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim Aslı ben hergün yazmaya çalışıyorum belkide ondan eski sanmışsındır.
    Ben az önce çorba içtim acayip bi soğuk var İstanbul'da,birgün pasta yiyelim pastanın saati olmaz :)) çikolatalı olsun :)

    YanıtlaSil
  7. Biricittttt bu gün ben de 3. ay yazdım:)))
    bir heyecan okumadan kutlayım seni dedim, okuyup yeniden yorum yapacağım :)

    YanıtlaSil
  8. hahha ben bana ödül olarak vereceğin biscolata erkeğimi, sana 1. ay kutlaması hediyesi olarak veriyorum:))


    seni ilk kimin yorumlarında görmüştüm hatırlamıyorum, o kadar çok blog okuyorum ki:) neyse.. itiraf etmeliyim beni ilk tavlayışın yazı osnlarına kondurduğun, minik puntolu son cümlelerin... daha öncede söylemiştim sana, bayılıyorum onlara:) sonra yeni olman, benim de yeni sayılmam, benzer düşüncelerimiz, esprilerin, neşeli melankolin derken alıştım senin bloguna. Sadece bir yazısını beğenip kenarda duran değil, her gün kontrol ettiğim bir blog sahibesi oldun.
    aynen dediğin gibi, kendin için bir şey yapıyorsun ve seviyeli eleştiri haricinde kimsenin buna laf etme lüksü yok benim gözümde... ayrıca inşallah bir gün yüzyüze de geliriz biricit, sen beni tanırsın zaten rastlaşırsak:) ben de biriciti hissederim yakınımdaysa... bir de sana şahane bir biscolata erkeği bulursak, blog eniştemiz olur:) sevgiler , ıslıklar kocaman....

    YanıtlaSil
  9. Ninicim okudum yazını tebrik ederim 3.ayını,çok beğendim,sevdiğin blogcularıda takıbe aldım bu arada :)
    bende senin bir yazından etkilenmiştim,sonra anlatırım :)hergünde takip ettiğim bloggerlar arasındasın,minik puntolu biricitli yazılarımda benim orjınalim sevmenede çok sevindim :)
    Ben eleştiriye her zaman açığım önemli olan insanları kırmadan,gerçekleri yansıtarak,iftira atmadan eleştiri yapılmasıdır,memnun olurum ben eleştirilere açığım herzaman.

    ayy ayy diorum biscolata erkeğine :))

    sevgiler Nini :)

    YanıtlaSil
  10. kutlu olsun biricit :)
    ben seni takip etmekten çok keyif alıyorum.arada kendini bilmezler çıkabilir.sen hiç aldırma onlara :)

    YanıtlaSil
  11. çok tesekkür ederim Poliganum :)
    bende seni takip etmekten çok keyif alıyorum,hergün takip ettiğim blogcular arasında yer alıyorsun,dediğin gibi kendini bilmeyenleri dikkate almamalı.

    YanıtlaSil
  12. Hayırlı olsun blogunuz ve 1. ayı :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. çok teşekkür ederim Sevgiler Zeugma.
    hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil
  14. 1 aylık tazecik bir blogger :) Hayırlı olsuun:)

    YanıtlaSil
  15. teşekkür ederim Pembe Kereste :) hoşgeldin

    YanıtlaSil
  16. Biriciiiiittt!!! Kutlu mutlu olsun 1.ayın :) daha bice nice aylar olsuun! Biricit bugün ne yazmış ki diye zevkle okuyorum seni.. Ama ama verisbiskolataerkeğiiiii? :)

    YanıtlaSil
  17. Kuul'umsu Kadın çok tesekkur ederım canım bende gunluk olarak bakıyorum neler yazmıssın dıye :) takıbımdesın,biscolataerkeğini hemen paket edip gönderiyorum sana :))

    YanıtlaSil
  18. Blog yazmaya tam olarak aynı gün başlamış olmamızı çok sevdim :) Tüm yazılarını okudum ve hatmettim desem yeridir! Çok keyifli bir yer olmuş burası :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  19. Shopaholic bende sevdım blogunu,tesadufen aynı gun baslamısız :)) senın blogunda cok keyıflı takıpteyım ılk yazında yazmıssın ınsan dayanamıyor yazmaya devam et bırakma,yuzukte cok guzel anahtarlı olan umarım mutluluğun kapısını acarsın :)

    YanıtlaSil