20 Aralık 2011 Salı

Umutsuz İş Kadınları


Hepimiz umutsuz iş kadınlarıyız aslında.Niye biliyor musunuz? Sabahtan akşama kadar çalışıyoruz,iş için herşeyi yapıyoruz,mesailere kalıyoruz,ailemizi yeri geliyor ihmal ediyoruz.Hayatı kaçırıyoruz çoğu zaman.Suçluluk duygusu hissediyoruz bazı zamanlarda.Tamam üretelim bence tabiiki çalışalım,ama dengemizi kaybetmeden,hayatımızda önemli şeyleride aksatmadan yapalım bunu.Sonra herşey için geç olabilir.Sevdiklerimiz kayıp gidecek elimizden birgün,kimse ölümsüz değil.Ailemizi teker teker kaybedeceğiz bir gün,sevdiğimiz dostlarımızı.O zaman üzüleceğiz,hemde çok..
Ben bekar olduğum halde çalışırken zorlanıyordum,işyerinde bütün enerjimi tüketiyordum,evde birşey yapasım gelmiyordu içimden.Bide evli olanlar eve gelip yemek hazırla,çocuk doğur,eşinle çocuğunla uğraş,evi temizle evdeki işlerle uğraş.
Kimse bizi anlıyor mu?Birşeyler yapmak,üretmek için sabahtan akşama çalışıyoruz bide gelip evde çalışıyoruz.Bir kişide gelsin bi eline sağlık desin,teşekküretsin.
Umudumuz var mı?Bence olmalı..
Ve görün artık kadınların halini,ne kadar çok çalıştıklarını,iyi görevlere geldiklerinide görün,başarılarınıda kabul edin.En azından takdir edin..Erkeklerden çok çalıştıklarını anlayın.Bir kadın bir işyerinde çalışıyorsa,bir erkekten daha çok çalışacağını bilir ve onlardanda daha çok çalışır.Bu gerçeği kabul etmeseniz bile bu bir gerçek.
Kadınların kendilerini ne kadar yıprattıklarını görün.Sabahın köründe o sıcak yatağımızdan kalkıp,binbir kişiyle uğrasıp bir günü bitirdikten sonra eve gelip bi ayaklarımızı uzatalım yahuu..
Maaşlarımıza ekstra zamlar yapın,uzun boylu,yakışıklı erkek sekreterler tahsis edin bizlere..

Ekmek piş ağzıma düş olmayacağına göre,biricit çalışmanın yolunu tuttu yine.
resimler alıntıdır.

8 yorum:

  1. Biricit hayat tüm insanlara zor ama bence de kadınlara daha zor...

    Maalesef umut fakirin ekmeğidir misali zam da, eve gelince yardımcı olan ya da uzun boylu sekreter erkekler de bir rüya:)

    YanıtlaSil
  2. valla olsa fena olmazdı yakısıklı erkek sekreter :))

    YanıtlaSil
  3. kadının üzerinde çok fazla yük var. erkek işten gelip ayağını uzatıp tv izlerken kadının aklında 40 tilki geziyor yapılacaklar listesi geçiyor amann zor zanaat kadın olmak

    YanıtlaSil
  4. Bence işe gitmeden maaşı eve göndersinler yakışıklı asistanlarla:)

    YanıtlaSil
  5. hahaha Bricit bi'yazı bu kadar güzel bitebilirdi! Amiiin dedim en sonunda! Fena olmaz ne demek muhteşem olur! :)) bu arada bknz: "evliliği gözden geçirme sanatı" başlıklı yazımda iş kadını ve ev kadınını en gerçek yönleriyle işlemiştim :)

    YanıtlaSil
  6. Dürr-i Yekta : Haklısın valla annelık,es olma birde ısyerınde calısınca dahada zor.

    Nehir İda : Maaşlara zam,asistanlarda erkek olsun :)

    Kuul'umsu Kadın : okudum basına gelenlerı,bıde bekarız evlı olsak nasıl olacak eyvahhh eyvahhh :))

    YanıtlaSil
  7. maaşa zam, UZUN BOYLU ERKEK? işyerinde tacize meyilliyiz galiba. iyiki erkek değilsiniz :))
    şaka bir yana kadınların işi gerçekten zor..

    YanıtlaSil
  8. niye ama yaa bizim hakkımız yok mu :)) erkekler nasıl prezentabl sekreter alıolar sonucta bızde ınsanız prezentabl erkek sekreterler görmek istiyoruz :)

    YanıtlaSil