30 Aralık 2011 Cuma

Yılbaşı Gecesi




Önceki senelerde bir kez sevgilimle yılbaşını geçirmiştim gece 2dede evde olmustum ama romantik bir yılbaşıydı.Gerçi öküz sevgilim bana birşey almamıştı ama onun yanında olmak bile harika bir duyguydu.Adam bildiğin kek almış pastaneden bunu yiyecez dedi,bende işten çıkıp yanına gitmiştim akşam 10da,açlıktan ölmüştüm.Bir yılbaşındada ailecek bir eğlence yerindeydik.Yalnız öyle bir yerki milletle götgöte çiftetelli falan oynamıştık,halay çekmiştikki.Ben rock müzik,yabancı müzik seven birisiyim,Türk müziklerininde bazı kulağıma hoş gelen şarkıları dinlerim.Ama milletle artık nasıl eğlenmişsek dipdibe artık akraba olma modundayız.O gecenin aklımda kalanı ise tavuklu pilavımın içine,yukarıdaki asılı balonların bir anda aşağı inmesiyle garsonların onları iğneyle patlatması (cok acıklayıcı anlattım) sonucu,yemeğimin içinden çıkan balon taneleri.. Ve yine aç kalmıştım.. Bir kerede annemin en yakın arkadaşı ve onların kızlarıyla saat 12 olmadan dışarı çıkmıştık,maksat dışarda yenı yıla gırelımde bütün sene gezelim..Ama güzeldi dısarda havai fişekleri izlemiştik,herkeste dışardaydı ana caddede.Yalnız yine anlamadığım evden çıkmadan kaşlarımı almıştım,nedenide yenı yıla gırerken tüylü kaşlarımla girmiyimde bütün sene güzel olayım ne alakaysa..Yani sevgiliylede,dışardada,eğlence yerindede geçirdim yeni yılı.En güzeli evde geçirmek,hem kazık yemiyosunuz,hemde rahatça pijamalarla,isteğiniz şekilde tv izleyerek,yemeğinizi yiyip,içeceklerinizi içebiliyorsunuz. Daha huzurlu evde yılbaşı.Yılbaşını bende evimde televizyon izleyip geçireceğim,hatta kanal olarak starı izleyeceğim.Çok güzel hareketler var en azından gülerek girelim 2012ye..


Kırmızı donumu,narımıda aldım.Narı 12 olurken yere atıp kıracağım,bereket için,kırmızı donumuda gece boyu gıyecemkı şanslı olayım.Bılıyorum batıl ınanc dıyeceksınız ama ben yenı yıl ruhunu sevıyorum,renkli renkli mağazaların süslenmesi..Çam ağacını süslemek..Umut verici şeyler..Heyecanlı şeyler..Yeni bir yıla giriyoruz sonuçta mutlu olarak girelim,bide yılbaşı ağacımı süsledim ışıklandırdım,birde nikahsekerleri suslerıme ek olarak doğum yapan arkadasımın bebek sekerınıde ekledım manası var ağacımın,eski kartvizitimide koydumki bu sene kesin müdürüm:)) kartvizitteki yetkili ünvanının üstünü çizip yönetmen yazdım :) heee bide unutmadan para sayarak giricem bol paralı bir yıl olsun 2012,sağlıklı,mutlu,huzurlu olsun..Bütün kötülüklerin bizden uzakta olduğu,iyi insanların kazandığı bir yıl olsun..


Yeni yıl kutlaması için gerekli malzemeler:
-kırmızı don
-nar
-yiyecek&içecekler (limitsiz)
-çam ağacı
-internet
-pijama
-terlik
-tv 
-sevdiklerim ve huzur :)


Her an son dakika gelişmesi olarak yazı yazabilirim,yılbaşında evde olduğum için,facebookta kim nereye gitmiş,ne yapmış onlarıda takip edeceğim.Buradan yazanlar olursa onlarıda memnuniyetle takip edeceğim.
Herkese Mutlu Yıllar..Hoşgel 2012 umarım iyi insanların yılı olursun :)


yeniyıl yeniyıl yeniyıl herkese kutlu olsun diyen biricit,bir yılıda geride bırakmasıyla yaşlandığını anladı,evde kaldığını zaten anlamıştıda hem yaşlı hemde evde kalmış olarak en iyisi evimde hanım hanımcık durayımda ne gidicem taksimlere yılbaşında zaten her yılbaşı sürekli bir olaylar var dedi kendide içlenmiş bir halde hindinin yanına içli pilav yapıyor şu anda.
resimler alıntıdır

38 yorum:

  1. Erkeklere sağlam bir giydirmeyle başlayıp (hemen hemen her yazında giydirme mevcut ) devamı keyfle okunası biricitcons yazısı. Yılbaşına hiç bir anlam yüklemesemde birşeyler yapmadan geçiremem. Mesela geçen sene yılbaşına, şuan iş ortağım olan asker arkadaşımla bakırköy-sirkeci tren hattında tren kalkmak üzereyken kapıdan sarkan ergenlere tükürerek girmiştik.2 koca kazık yaklaşık 3 saat bu absurd eylemi gerçekleştirdik ve 2011 de o denli absurd geçti. Bakalım bu yılbaşı ne yapıcaz geçen seneki fikir bana aitti, bu sene ortağımdan çıkıcak fikir ve benim tamamen sürpriz olacak.

    YanıtlaSil
  2. Biz de hem parasızlıktan hem de 2 Ocakta finallerimizin başlıyor oluşundan dolayı evde geçireceğiz o malum geceyi Kuşadası gibi bir yerde. Gerçi Emre Aydın geliyor. Belki onu dinlemeye gideriz meydana. :)) Yoksa planımız belli bizim de. PTT (Pijama, Terlik, Televizyon) :D
    Ha bir de arkadaş grubumuzla çekiliş yaptık. Hediyeleşeceğiz. En sevdiğim yanı da bu olacak sanırım. :))

    YanıtlaSil
  3. erkeklere değil aslında eski sevgililere desek daha doğru olur,çünkü gerçektende eskiden yaşadığım olaylarda giydiremediğim bir kare yok ki :)
    hiç tükürerek yeni yıla girmedim :) nasıl girersen öyle geçer deniliyor bi bakıma doğru gibi geliyo bana.
    sürprizi yaşadıktan sonra yazmanı istiyorum çok özel olmazsa :)

    YanıtlaSil
  4. Elif Ayvaz evde daha güzel yılbasını gecırmek,Emre Aydın varsa varya sana ne dıyım hemen Kuşadasına mı gelsem ne yapsam :) kesınlıkle gıt benım yerımede dınle :) bızde annemle hedıyelestık :)
    arkadaslarım hafta ıcıne kaldılar yenı yılın ılk haftası artık gorurum onları.

    YanıtlaSil
  5. bi kere ben yeniyılına bayıldım! :)

    hemen gerekli olan listeni edinicem :)

    ayrıca kaşlarını almak süpermiş ya :D

    YanıtlaSil
  6. Yeni yıl akşamı bende ailemle birlikte evde olmaktan yanayım.Mutlu yıllar canım.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Mia Wallace evde ama guzel bır yenı ama değıl mı :))
    o lıste olmadan evde yılbası olmaz,mutlaka lıstemdekılerı yap :)

    YanıtlaSil
  8. SEVALCE LEZZETLER aile gibisi var mı,tesekkur ederım sanada mutlu yıllar :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Yeni yılda en güzeli evde olmak, özellikle de şu son senelerde dışarılar rezalet! Biz de arkadaşlarımızla evdeyiz bu sene :) Yeni yıl listene bayıldım :) Çam ağacına dilekleri asınca oluyor mu ki? Ben de işle ilgili 1-2şey asayım eğer oluyorsa :)

    YanıtlaSil
  10. Shopaholic ben kendım uydurdum çamağacından olumlama yapıcam sızde yapın umarım olur :))
    evde huzurlu bır sekılde daha iyi bencede,iyi eğlenceler dilerim :)

    YanıtlaSil
  11. mutlu yıllar biricit, her şey dilediğin gibi olsun :)

    YanıtlaSil
  12. mutlu yıllar sanada umarım gönlümüzden geçen güzellikler olur sırrakalem tesekkurederım :)

    YanıtlaSil
  13. Aynen dedigin gibi olucak biricet, bizde ev ve aile hep bir aradayız bu sene :) mutlu bir yıl diliyorum sevdiklerinle :)

    YanıtlaSil
  14. şimdiden mutlu yıllar!! annem ve iki yengem de geçen sene nar patlattılar. mana verememiştim ozaman, bu sene öyle bir geçti ki, mümkünse patlak bir narı diksinler diyorum. :)

    YanıtlaSil
  15. yılbaşı programın ve listen şahane biricit:)

    hem aç da kalmazsın bu sene... ayrıca bence de en sakini huzurlusu ev ortamı. Tatlım inşallah çok güzel bir yıl olur senin için 2012!

    YanıtlaSil
  16. Aslıcım sanada mutlu yıllar dılerım sevdıklerınle beraber,tesekkurederım :)

    YanıtlaSil
  17. Haplo mutlu yıllar sanada,bız en ıyısı narı ne patlatalım ne dıkelım yıyelım en ıyısı narı :)

    YanıtlaSil
  18. ninicim bu sene ac kalmayacağım ayrıntıları hemen goruyorsun,mutlu yıllar dılerım sanada sevgıler canım :) umarım harika bır yıl olur hepımız ıcın

    YanıtlaSil
  19. Sana da mutlu yıllar biricit..
    Her şey tam da istediğin gibi gerçekleşsin. Ok?

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  20. Zeugma tesekkur ederım,hersey gönlünce olsun seninde,mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  21. Mutlu yıllar diliyorum herşey gönlünce olsun:)

    YanıtlaSil
  22. güzel günlerle dolu,mutlu bir yıl olsun.

    YanıtlaSil
  23. ah biricittttt. çok mu acı çektin sen yaaa. yazılarında hep öyle bir şey var sanki. yazık sana :((( gerçekten üzülüyorum senin için. umarım yeni yıl sana yakışıklı, paralı, sevgi dolu birini getirir. güzel bir aşk yaşarsın benim gibi.

    sadece sana değil, herkese getirsin. kıskanç değilim ben ve insanların mutlu olmasını isterim aynı benim gibi.

    sevgiyle kal şekerim. muckkkssss

    YanıtlaSil
  24. MUTLU YILLAR BİRİCİT :D

    YanıtlaSil
  25. PASTA KÖŞESİ senınde yenı yılın kutlu olsun mutlu yıllar dılerım :)

    YanıtlaSil
  26. mehtap tesekkur ederım umarım senın ıcınde mutlu bır yıl olur. :)

    YanıtlaSil
  27. herkes kadar acı cekmısımdır bende PaNDoRa, tesekur ederım herkes ıcın guzel bır yıl olur umarım,mutlu yıllar PaNDoRa sevgiler :)

    YanıtlaSil
  28. Adsız SANADA MUTLU YILLAR :D adınıda dıyeydın ıyıydı :)

    YanıtlaSil
  29. Hepsi mevcut bizde hatta eğlence gırla :) Mutlu yıllar dilerim :)

    YanıtlaSil
  30. Bolat mutlu yıllar ıyı eğlenceler :)

    YanıtlaSil
  31. benim de plan aynı..mutlu yıllar biricit :))

    YanıtlaSil
  32. Evet, kesinlikle katılyorum. En güzel yılbaşı, sevdiklerinle beraber evde geçirmektir. :) Bu arada "ynei yıla nasıl girersen tüm sene öyle geçer" kuralı yanlış.. Onca zamandır "zıplayarak" giriyorum yeni yıla ama tüm senem masa başında çalışarak geçiyor :(
    MUTLU YILLAR HERKESE!

    YanıtlaSil
  33. Gidebilecek yerlerim varken ben de evde geçirdim yıllar sonra.Bu kadar kötü bir senenin sonunda en iyisi oldu.Yeni yılın ilk gününde sana bi mutlu yıllar demeye geldim.Her şey dilediğin gibi olsun:)

    YanıtlaSil
  34. ErhaN bende tam 12de ayakta giriyorum ama dediğin gibi oluyor bütün sene oturarak geçiyor :)) mutlu yıllar sanada :)

    YanıtlaSil
  35. Cem Erdoğ en iyisini yapmışsın gerçektende kötü yılın son gecesi evde daha bi güzel ve sakin bir şekilde geçti,tesekkur ederım,umarım senın ıcınde mutlu bır yıl olur :)

    YanıtlaSil
  36. en güzeli gerçekten de ev..umarım tüm dileklerin gerçek olsun!

    bende benim yılbaşı gecesini yazdım..

    www.saadetiblog.com

    takipteyim:)

    YanıtlaSil
  37. Saadet tesekkur ederım,umarım sızınde tüm dıleklerınız gerceklesır:) bende takıpteyım :)

    YanıtlaSil