4 Ocak 2012 Çarşamba

2012 Dizileri


2012de izleyeceğim diziler var bu yazımda, film eleştirileri için kendimi henüz uzman hissedemiyorum ama diziler uzmanlık alanımdır.
'1Kadın 1Erkek' dizisini bilmeyen yoktur,ben internetten takip ediyordum.Ama Ocak ayından itibaren yeni bölümleriyle StarTv'ye geçmişler.Buna çok sevindim reklamını görünce kesinlikle izleyeceğim :)
Demet Evgar ve Emre Karayel'in oyunculukları harika, çok tatlılar.Rollerini gerçekten iyi yapıyorlar.Kadın&Erkek ilişkilerini komik bir dille anlatan dizinin ilk bölümü 5 Ocak'ta 23.00'de yupppiiiiii :))




2012de gülmeye son gaz devam edeceğim,Kanal D'nin yeni dizisi 'Yalan Dünya' diziside ocak ayında başlıyor.Konusu şöyleymiş:Birbirinden çok zıt ve farklı  iki aile, bir takım tesadüfler sonucu Cihangir’in göbeğinde; yan yana, hatta aynı terasta bir arada yaşamaya mahkum olursa...İki taraf için de artık her gün yepyeni bir macera ve beklenmedik süprizlerle doludur.


Bence eğlenceli bir komedi bizleri bekliyor.Gülse Birsel ve Beyazıt Öztürk varken zaten kesinlikle izliyorum.Diğer oyuncularda tabiiki birbirinden değerliler.Gülse Birsel'i Avrupa Yakası dizisinden değil,GAG dan beri tanıyorum,çok seviyorum onu..Ayrı bir hayranlığımda var,gazeteci kişiliğinede,yazarlığınıda.Twitter hesabı yok Gülse Birsel'in ayrıca bunuda söyleyeyim,boşuna saçma sapan insanları takip etmeyin,gerçek twitteri olursa ben takip edeceğim :) Yalan Dünya dizisinide 2012de çok seveceğime ve izleyeceğime eminim.
Ve geçen yıldan takip ettiğim diziler 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Öyle Bir Geçer Zamanki','Muhteşem Yüzyıl' (kanal değiştirdi bu arada StarTvde),bazende olsa izlediğim (annem izlediği için kulak misafiri olduğum diziler) 'Fatmagül'ün suçu neydi?','Hayat Devam Ediyor','Alemin Kralı','Kanıt','Adını Feriha Koydum','İffet','Tövbeler Tövbesi' bu yılda izlemeye devam ediyorum.Diziler eğlenceli olsun,komik olsun,gülelim,yeni şeyler öğrenelim,umut dolu olsun ve iyi insanlar kazansın sonunda..


Biricit kahvesini yaptı,dizilerini izliyor,bir muhteşem sülüman bulamasada belkide bir beyaz bulur kimbilir ayyy..
resimler alıntıdır

28 yorum:

  1. heyecanla bu dizileri bekliyorum...
    izlediğimiz 1 tane dizi var,bütün hafta hergün film arayışında oluyoruz :)))
    kaliteli güldüren dizilere bayılıyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Gülse Birsel'i ben de gagdan beri takip ediyorum.Çok eğlenceli bir programdı.

    YanıtlaSil
  3. darkolivee bende beklıyorum bı an once baslasınlar :) komık eğlencelı kalıtelı dızıler olsun,bızde ızlerken gulelım :))

    YanıtlaSil
  4. huyumkurusun Gag cok güzeldi,eğlenceliydi.Sonra bitirdiler ama zaten nerde güzel birsey yapılsa devamını getırmıyorlar.

    YanıtlaSil
  5. Bir kadın bir erkek zaten izliyordum. Çok kaliteli bir iş onlarınki, birde dizi gibi degil bu yüzden seviyorum galiba :)

    Gülse Birsel'i severim ama çok dizi izleyemiyorum ben. Cnbc-e dizileri hariç..

    YanıtlaSil
  6. Aslıcım Cnbc-e nın dızılerı muthıs zaten,eskıden Aly Mc Beal vardı fanatıklerındendım,bırde Lost vardıkı ben gercı onuda netten ızlıordum,sonu fena bıttı lostun hayalkırıklığı oldum ben yahuu :)

    Yalan Dünyayı vaktın olunca ızle,Gülse Birsel güzel işler yapar :)

    YanıtlaSil
  7. 1 kadın 1 erkek süper dizi, sıkı takipçisiyim, stara geçti ama netten izlemeye alışmıştım en azından reklam derdi olmuyordu, sanırım netten izlemeye devam ederim. Beyaz ın ilk dizisi bende hayal kırıklığı yaratsada bundan çok ümitliyim, kadro sağlam, Gülse yi bende gag dan beri takip ederim, onun başarısız işi yok, gülmek garanti.Komik diziler harici takip etmiyorum, neşelenmek lazım, o acılı aşklı üzüntülü diziler benden uzak olsun zaten her gün kafamda çeviriyorum 3-5 dizi.Uzatmıyım gülmeye devam, neşeli günler, saygılar.

    YanıtlaSil
  8. Pesimist; 1kadın 1erkek dizisi hakkaten çok komik,hatta annemi bile izlemeye ikna ettim bu dizi çok güzel çok komik dedim. Beyaz'ın ılk dızısıde guzeldıde tutmadı,doktor rolündeydi.Yalan Dünyadan bende ümitliyim,Avrupa Yakası tadında olacak.gülmeye devam insallah :)) saygılar.

    YanıtlaSil
  9. merakla bekliyorum iki diziyide başlasalar artık, 1 kadın 1 erkek başlı başına komedi zaten, malzemeyide iyi buluyorlar, ama benim favorim kesinlikle yalan dünya olacak gibi bakalım artık

    YanıtlaSil
  10. 1kadın 1 erkek dizisini hiç izleyemedim ,methini hep duydum hatta annemden.Yalan Dünya'yı merakla bekliyorum.Gülse Birsel'i özledik.Şu an favorim''Umutsuz Ev Kadınları'' ve ''Behzat Ç''zıt oldu biraz ama ikisinide çok severek izliyorum.Çıkmaz sokaktaki cinayeti Behzat ve ekibi çözmeye gelse ne eğlence olur ama.

    YanıtlaSil
  11. Ben de Gülse Birsel'in dizisi Yalan Dünya'yı bekliyorum tatlım...

    YanıtlaSil
  12. "fatmagülün suçu neydi?"ye koptum yalnız şu an :)) fatmagülün suçu ne? o, hahaha :)
    1 kadın 1 erkek için bende anca bu kadar sevinebilirdim. bayılıyorum Demet Evgar'a, 5 Ocak olduğunu da iyi söyledin Biricit'im. Yalan Dünya içinde umarım Avrupa Yakası'nı aratmaz diyorum :)

    YanıtlaSil
  13. Yalan Dünya'yı çok merak ediyorum.bi an önce başlasın :)

    YanıtlaSil
  14. Dürr-i Yekta, baslasalarda bızde gülmeye baslasak bende merakla beklıyorum :)

    YanıtlaSil
  15. mehtap kesınlıkle 1kadın 1erkek dızısını ızle,cok beğeneceksın.Gülse Birsel'i özledik doğru dedin.Umutsuz Ev Kadınları'da güzel bir dizi,yurt dısından alınmıs ama ben sevıyorum.BehzatÇ yide ben ızlemıyorum baska dızıyle aynı saate denk geldığı ıcın.

    YanıtlaSil
  16. zeynepcim Yalan Dünya başlasın bi an önce :)

    YanıtlaSil
  17. Kuul'umsu Kadın :))) fatmagülün sucu neydı dıye bılıyorum ben o dızıyı ama bende koptum su anda :)) fanatık bı fatmagulun sucu ne ızleyıcısı var sanki :))) Demet Evgar'ı bende cok sevıyorum,kacırma yarın aksam 23de :)
    Avrupa Yakası tadında olacakmıs Yalan Dünya öyle duydum cok umutluyum bakalım güzel bır dızı umuyorum:)

    YanıtlaSil
  18. Poliganum bende cok merak edıyorum en kısa zamanda baslasın Yalan Dünya :)

    YanıtlaSil
  19. Ben de yazın başından beri Gülse Birsel'in yeni dizisi artık başlasın diye bekliyorum, muradıma ericam yakında :))

    YanıtlaSil
  20. MiMi :)) bu ay ıcınde baslayacakmıs hangı gun bende bılemıyorum :)) baslasada muradımıza ersek:)

    YanıtlaSil
  21. Çok zorladı ve yorum gitti mi gitmedi mi anlayamadım.
    Bu formu değiştirip pop-up tarzına geçmelisin bence..

    YanıtlaSil
  22. yorum ayarlarını yapamadım ki,nasıl yapılacağını bılmıyorum:)

    YanıtlaSil
  23. Gitmemiş o dizilerle ilgili yorumum, gördün mü?...
    E, tamam pop-up formuna geçmişsin.
    sorun çözülmüştür bence :)

    YanıtlaSil
  24. 1 kadın 1 erkeğin fanatik takipçilerindenim..
    Bakalım starda aynı güzellikte gidicekmi..
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  25. Zeugma yorum ayarlarından gommelı olma ayarını duzelttım sevındım sorunun duzelmesıne,ama baska yorumun gelmedı canım :)

    YanıtlaSil
  26. Hayat Cafe Tarifleri bu gece goreceğız canım bakalım nasıl olacak umarım eğlencelı olur :)

    YanıtlaSil
  27. ben Reşat Altın'a da bayılıyorum..:)

    YanıtlaSil
  28. Saadet Reşat Altın'ın ne olduğunu anlayamadımda googledan baktım altınlar cıktı sonra oyuncu yazdımda buldum:)) o dızıyı ızlemıyorum ama Reşat Altın'ın harıka bı oyunculuğu var cok severım ama denk gelmıyo dızı:)

    YanıtlaSil