14 Ocak 2012 Cumartesi

Bazı Kadınlar Şanslıdır


Biz sevilmeyi bekleyeduralım,ciddi ilişki isteyeduralım,bazı kadınlar ise elindekinin değerini bilmesinler..
Bir arkadaşım çok aşık oldu,çok sevdi o kadını..Dayısının rahatsızlığı nedeniyle bir tanıdıkları vasıtasıyla Nancy'i buldular,bakıcılık için.Nancy doğu bloku ülkelerinden birinin vatandaşı ülke adı vermeyeyim,ama Rus değil..Türk'te değil ama müslüman..
Onunda erkek kardesı aynı rahatsızlıkla mücadele ettiği için,bu konuda deneyımı olan Nancy arkadasımın dayısına bakmaya basladı..Derken aynı binada olduklarından arkadasımla sık sık görüşmeye basladılar,sohbetler kahve içmeler,yemek yemeler derken benim arkadasım abayı bu kıza yaktı..Bu kız hem yabancı hemde bır defa basından bır evlılık gecmıs olmasına rağmen(bazı erkekler buna önem verırler,benım gorusum hıc onemlı değıl),hıcbır seyı gozu gormedı ve askını ılan ettı kıza..
Evlenme teklıf ettı ona,arkadasımın aılesı ıse son derece karsı oldular bu duruma.. Nancy ülkesine giderken yanında sigarada götürünce gümrükte yakalanıyor ve Türkiye'ye gelmesi acısından bellı bı sure ceza alıyor..Derken o ülkesinde,benım arkadasım Türkiye'de aılesıne rağmen,yınede devam ettı onunla..Ve evlenmeye onun yanına gıttı,onun ülkesinde nikah kıymak için yanına gitti,işyerinden izin alamadı işten ayrıldı o kadarki kızı sevıyorduki dediğim gibi gözü hiçbir şeyi görmedi,parasız olduğu halde borc harc bularak onun yanına gitti..Tam nikah dairesine gittiklerinde kız vazgectiğini söyledi..İnanamadık biz bu olaya,arkadasım hani derler ya kıcına baka baka Türkiye'ye geri döndü,hayata küsmüştü,hıcbır sey yapamıyordu ama aklından Nancy çıkmıyordu..Aılesının ablasının,babasının baskılarına rağmen hala onu istemeye devam ediyordu..Aşkından gözü kör olmuştu..Nancynın onu reddetmesı bıle sevmesıne engel değıldı ki,hala o vardı aklında yıne gorusmeye basladılar..Abisini bahane edıyordu Nancy,ona ben bakıyorum burda olmasamda para gonderıyorum onu bırakamam dedı arkadasıma,arkadasım yıne anlayıslı karsıladı derken bırkac ay sonra abisi vefat etti kızın..Arkadasım gözünü kararttı yine yanına gitti bu sefer nikah kıydılar..Ama ne evlerı vardı İstanbul'da,nede zengındı, o sürede bir işe baslamıstı arkadasım..Halada devam ediyor,su anda evliler ve Nancy'nin Türkiye'ye gelmesini bekliyor arkadasım,cezası bitecek ve gelecek..Ama telefonda konusmalarında kız kendi ülkesinde yasamalarını söylemiş arkadasıma..Yani evlenmeden herseyi,her sartı kabul eden kız yine değişti..Bilmiyorum ben tanımıyorum o kızı ama arkadasım kadar güvenemiyorum o kıza,çünkü yaptığı hareketler saçma geldi bana..Hatta bi kez arkadasım onu bi arkadaslık sitesinden birilerini eklediğini görmüş,onun şifresinden girmiş ve adamlar hemen konusmaya baslamıslar..O zamanda kavgalar falan ettiler ama arkadasım o ne dese ona inanıyor onu o kadar cok seviyorki ailesine bile resti cekti..Biz yapsak aynısını adamlar neler yaparlar bize ne kötü kadınlığımız kalır,ne namussuzluğumuz,ama işte bazı erkeklerin gözleri hiçbirşeyi görmüyor..Zaten ben sevdiysem asla böyle birşey yapmam..Arkadasıma dedim sen seviyorsan onunla olursan yengemdir,cok severim onu,ama sevmiyorsan ayrılırsanda dünyanın en kötü insanıdır benim için..Çünkü benim arkadasımın öyle güzel bir kalbi varki,öyle iyi biri ki..Anlatamam..Yüreği zengin arkadasım mutlu olacak mısın bakalım Nancy Türkiye'ye gelecek mi?Minik minik bebekleriniz olacak mı?

Bazı kadınlar ne kadar şanslılar ama kıymetlerini bilmiyorlar diyen biricit gerçek aşkı ne zaman bulacak bakalım ?
resim alıntıdır

Bu arada ilk defa bir çekilişten hediye kazandım sizde kazanmak isterseniz izlenimlerinderinligi bloguna hemen tıklayın :))

30 yorum:

  1. İnşallah çok mutlu olurlar biricit:)
    İnşallah bizde çok mutlu oluruz.

    YanıtlaSil
  2. birdelisevda inşallah çok mutlu olurlar bizde olalım :))

    YanıtlaSil
  3. Üzüldüm arkadaşına Biricit. Dengesiz kişilikler dengesiz ilişkiler yaratıyorlar malesef. Sonra o ilişkinin tek dengelisini de bozuyorlar.. İnşallah arkadaşın onu değiştirir de mutlu olurlar diye dileyelim..

    YanıtlaSil
  4. Shopaholic inşallah kız dengesızlıkler yapmaz bakalım ne olacak cok sevıo arkadasım onu o yuzdende herseye katlanıyor gormezden gelıyor..umarım mutlu olurlar

    YanıtlaSil
  5. aşk işte insanın gözünü kör ediyor ama umarım mutlu olurlar

    YanıtlaSil
  6. greta umarım mutlu olurlar,evet malesefkı bazen gozler kör oluyor ama hayırlısı dıyelım ınsallah ben yanılırımda cok cok mutlu olurlar:)

    YanıtlaSil
  7. ilginç sahiden. arkadaşın koşulsuz sevmiş. kız şanslı diy mi. ama sahiden kızda bir gariplik var. herhalde arkadaşının onu sevmesini seviyo sadece gibi.
    :)

    YanıtlaSil
  8. deeptone ıste onu bılemıyorum sevmesınımı sevıyo kız,yoksa arkadasımı gercekten mı sevıyo anlayamadım ama bakalım ınsallah gercekten sevıyordur arkadasımı..arkadasım asırı derecede asık cok sevgısı var ona karsı..

    YanıtlaSil
  9. dua edelim de seviyor olsun.
    :)

    YanıtlaSil
  10. deeptone inşallah herkesin karsınada gercekten seven ınsanlar cıkar,mutlu olurlar ınsallah :) darısı bekarların basına gercek sevgıler..

    YanıtlaSil
  11. eevt böle iyi erkeklerin gözünü karartabilen bayanlar olabiliyor benzer bi olay kuzenimin basında su an evlenmemesi ve onu unutması için elimizden geleni yapıyoruz zararın neresinden dönülse kardır umarım arkdasın içinde hayırlısı neyse o olur..
    http://magendiea.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. magendiea umarım hayırlısı artık yasayıp anlayacağız.. sevgıler..

    YanıtlaSil
  13. bi tutarsızlık var kızda.ilginç..hayır seviyorsan devam et,sevmiyorsan da boşuna bağlama adamcağızı kendine.
    gerçek aşkı bulman dileğiyle biriciit :))

    YanıtlaSil
  14. Poliganum evet bende anlamadımda bakalım yakında anlayacaz :)) ınsallah canım sende gercek askı bulursun ve mutlu olursun :)

    YanıtlaSil
  15. hayat işte kimisi bi kuru ekmeği ararken kimisi yine mi pastaaa deyip çöpe atıyor koca pastayı. ALLAH adil ona şüphe yok. Ama kulları için aynı şeyi demek zor.

    YanıtlaSil
  16. anam ne aşkmış be! Biz de ben aramadım diye o da aramıyo demek ki o kadar değerli değilmişim falan tarzı şeyler düşünelim burda, milletin aşkın dibine vurmuş :D inşallah mutlu olurlar, o kadar şeye katlanmış arkadaşın, kız için olmasa da inşallah o mutlu olur bari =)

    YanıtlaSil
  17. Bolat bakalım umarım mutlu olurlar:)

    YanıtlaSil
  18. morikante haklısın kısmet ne desek bos bı yerde kaderımızı yasıyoruz hayırlı olsun bloguma hosgeldın bu arada :) sevgıler..

    YanıtlaSil
  19. Larien onunla mutlu olmasada ınsallah hayat boyu mutlu olur:) evt bızı nedense öküzler bulduğu ıcın boyle askları yasayamıyoruz mıllet ulke deıstırmeyı dusunuyo,aılesıne karsı gelıo hayat ıste,bazılarınınkı gercek sevgı..

    YanıtlaSil
  20. Bazı insanlar kıymet bilmez oluyor. Umarım mutlu olurlar ve tabii ki sende mutlu olursun :)

    YanıtlaSil
  21. kirazlı sakız ınsallah mutlu olurlar,kıymetını bılır umarım,ınsallah sende mutlu olursun :))

    YanıtlaSil
  22. canım benimn, kıyamam ben senin arkadaşına! :(

    inşallah mutluluğu yaşar.. dilerim hepimiz yaşarız...

    YanıtlaSil
  23. ninicim insallah umarım mutlu olur arkadasım,herkeste yasar umarım gercek askı..

    YanıtlaSil
  24. Arkadaşın gerçekten aşık ve aşk tamda böyle bir şey, koşulsuz sevmek. Umarım çok mutlu olurlar biricitim ne desek boş..

    YanıtlaSil
  25. Aslıcım son gelısmelere gore pek mutlu olamayacaklar sanırım,belkı duzelır bılmıorumda sanırım ayrılacaklar..

    YanıtlaSil
  26. hiiihhh! diye bi'efekt çıkardım kız nikahtan vazgeçmiş dediğin an! ay ya ama nasıl bi aşktır bu körü körüne. yani tamam aşk güzeldir, iyidir ama ortada yalanlar aşikar, ve kız ne derse o oluyo.. of umarım mutlu olur arkadaşın biricit umarım..

    YanıtlaSil
  27. Kuul'umsu Kadın sorma canım sevse nıkahtan vazgecer mı? evet ıste askın gozu hakkaten kör,sonradan evlendı kız ama sımdıde Türkiyede yasamam dıyo,ayrılacaklar sanırım umarım mutlu olurlarda..

    YanıtlaSil