27 Ocak 2012 Cuma

İstanbul'da Kar

Pencereme düşen karla uyandım bu sabah..İstanbul'a kar yağdı yupppiiieee :))
Kar yağınca neden insan seviniyor ki nedeni bilinmez yada bilinir.Kar yağınca yağan karın saflığı,beyazlığı,temizliği bize yansıyor belkide,içimizi huzur kaplıyor..Tabi İstanbul'da olunca kar yağınca kar ve sonrasında olusan trafik insanı çileden çıkarmaya yetiyor..
Bol karlı ve trafiksiz günler dilerim ..Haydi İstanbullular kar topu oynamaya :)) Dışarıdaki yada yolda gördüğünüz evsiz insanlar yada hayvanlar için bu soğuk ve karlı havada bu numaralardan yetkililere bildirebilirsiniz: 


AKOM 444 2 566   İBB Beyaz Masa 153   Zabıta 0212 521 84 65


Bu arada bi rüya gördüm arkadaslar,ne demek hayırdır diyin bakalım hakkımda hayırlısı olsun,bı balkondan bakıyorum deniz manzaralı,gemi var vapur mudur nedir,annemle gemiyi görüyoruz birden gemi havaya doğru ucup kayboluyordu ne demek acaba,ama rüya sonrasında huzur içinde uyandım.

Biricit kar topu oynamaya gitti,kocayı bulamayınca bari kardan adam yapayım burnuna havuç takayım şarkısı eşliğinde,kardan garfield adam yapıyor.

23 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. telefon numaraları için teşekkürler..:)

    YanıtlaSil
  3. Oh ne iyi oldu da yağdı Biricit :)

    YanıtlaSil
  4. Biricitim nasıl güzel dimi? bugün bende delirdim resmen, karı görünce :)

    Şimdi biri bana rüyasını anlatınca hep şöyle derim, Allah hayra çıkarsın. Gerçi rüyan çok güzelmiş ve sonrasında huzur içinde uyanman. Güzel şeyler düşün bence :)

    YanıtlaSil
  5. devbirkedi cik :))) bızıde sevıoo bı kereee:)

    YanıtlaSil
  6. Aslıcım harıka oldu :)) ınsallah canım hayra yoralım bakalım :)

    YanıtlaSil
  7. ruya için hayırlısı olsun biricitim :) ama kar ne güzel şey di mii

    YanıtlaSil
  8. Süper. Keyfini çıkarın bakalım. İyi hafta sonları canım :)

    YanıtlaSil
  9. deeptone bana bı yol gorundu yani :))

    YanıtlaSil
  10. Miacım hayırlısı :)) ayy harıka bısey:)

    YanıtlaSil
  11. Ahucum tesekkurler sanada ıyı hafta sonları dılerım canım:)

    YanıtlaSil
  12. Yardıma ihtiyacı olan insanlarla beraber hayvanları da hatırlatınca çok mutlu oldum. Çünkü bazı zihniyetler onların ne de olsa kürkü var üşümezler, onlar aç kalmaz diye düşünüp bir kap suyla yemek koymayı çok görüyorlar. Burda da dün çok güzel yağdı bugün her yer çamurlu, çıfıtlı birşeye dönüştü ben karda oynayamadan...Dün hastalanacağım tuttu lanet!

    YanıtlaSil
  13. hana yori darko yok canım ya oyle sey olur mu hayvanları sevmeyen ınsanlarıda sevemezkı,hayvan beslıyorum evdede ben zaten kusumuz var onceden kopek ve kedımde vardı:) bızdede kar tutmadı gecmısolsun sevgıler

    YanıtlaSil
  14. offf..allah yardımcın olsun bebemmm..

    YanıtlaSil
  15. ya çok pardon ben deminki yorumu şu obsesif yazın için yazdığımı sanmıştım ne alaka oldu dersin diye bidaha yazdım mallığım üstümde bugün:S

    YanıtlaSil
  16. LuCkyLuKe merhabalar :)) onemlı deıl ınsanlık halı :)))

    YanıtlaSil
  17. Rüyan hayrolsun canım :) Bir arkadaşım derdi ki rüyanı hemen herkese anlatma, ilk yorum çok önemlidir rüyada diye. Bazıları felaket tellalı ya herşeyi olumsuz yorumluyorlar ondan sanırım :)

    YanıtlaSil
  18. sevdacım tesekkur ederım hayırlısı olsun bakalım annemde der her zaman ruya gorunce kımseye anlatma,bazı ınsanlar gercekten olumsuz dusunduklerı ıcın herseyıde olumsuza yorarlar:)

    YanıtlaSil