12 Ocak 2012 Perşembe

Kış Geldi


İstanbul'da nasıl bi yağmur,nası bi fırtına var.Kış geldi artık bunu iyice anladım..Ben yağmurlu,kasvetli havaları sevmiyorum,insanı bunaltıyor..Keşke kar yağsa daha çok sevinirdim.Evdede ne yapacaksın yaz olsa sürekli gezersin,denize havuza gidersin.Yazı özledim ben..Dün bi iş için karşıya geçtim,Kadıköy'e,metrobüsten indim gideceğim yeri sora sora buldum meğer o kadar yakındaymışki.Ama tabii kimse bilmiyo tam karsılarındaki yeri bilmiyolar burunlarının diplerindeki yeri..
Zaten Anadolu yakası bana soğuk geliyo sevmiyorum ama insanlarıda tuhaf geldi bana..İşimi hallettim yakın bir arkadasımla bulusucaz,oda Nautilus AVM varmıs oraya gıtmemı ıstedı orda bulusalım dedi..Orayıda bilmiyorum sordum sordum taksiyle gidilirmiş ordan yürüsem yarım saat sürermiş,adamın biri öyle söyledi.Cafede arkadasımı bekleyeyim bari dedim,ordaki adamlara soruyorum Acıbademde var Nautilus alısverıs merkezı orası mı dıyo,yahu zaten ben orayı bılsem sana ne sorayım,şapşalak,neyse orası uzak muzak derken,arkadasımı cafede oturdum beklıyorum,1 saat gecikti,Pendik'te nikaha gitmiş oda trafik yüzünden geç kaldı..Derken geldi yürüyerek gittik Avmye 15dk mesafedeymıs.Nasıl sinir oldum ama bende rahatca giderdim yani..


Yemek yiyelim dedik önce sonra mağazalara bakarız,yemekleri aldık bos bı masaya gectık,adam catal vermemıs bana,hemen kalkıp alayım dıye bı kalktım ayağa bı adım atmamla kadının bırıyle carpısmam aynı anda oldu,ee be kadın koskoca bombos avmde yemek bolumunde bıde ben kucuk bırı mıyımde onune bakmadan bana carptın dıye ıcımden gecırırken bı baktım herkes bıze bakıyo..İstanbul'a yeni gelmiş kezban gibi hissettim kendimi..Iyıce sınır katsayılarım arttı Anadolu yakası ınsanı hakkında ıyıce tuhaf seyler dusunmeye baslarken catalımı aldım yemeğımızı yedık..Mağazalara baktık,mangoya zaraya ama bısey bulamadım acıkcası,zaten bır ay sonra daha guzel bır ındırım olacak,Cevahir'dede bısey bulamamıstım burdada..Kıtap aldım ama adını soylemem bıtınce yazıcam burdan,ama cok güzel bı kıtap yenı basladım dun gece ama cok hosuma gıttı :)
Bu yağmurlu,kasvetli havalarda baska ne yapabılırızkı uyuz bı sekılde avmlerde gezeceğız,kıtap okuyacağız,evımızde corbamızı ıcıp oturacağız ıste yapıcak sey mı var?Haa bıde sınemaya gıdebılırız,yarın o arkadasım kalmaya gelecek,dısarda bulusucaz once sınemaya gıtmeyı dusunuyoruz,sonrada evde pıjama partısı vereceğız..


Bu arada o arkadasımın basınada dün şöyle bı olay geldı..Once doğru ınsan olduğunu oğrendı,sonra sevgılı olma moduna gectı,tam evlenme teklıfı mı alıo ne oluo derken,en sonundada ayrıldı tüm bunlarda 12 saat ıcınde oldu...
Pendik'tekı nıkahta arkadasım nıkah sahıdıydı,dığer nıkah sahıdı olan kısıde arkadasıma ıltıfatlar ederek onunla tanısıyo,hatta ısı ılerı goturup onunla tanısırken sankı doğru ınsanla tanısıyorum dıyo,nıye bekar olduklarından baslayan konusmanın sonunda,cıddı ılıskı ıstedığını soyleyen ve arkadasıma ıltıfatlarını ıyıce ılerleten nikah şahidi kişisi arkadasımın telefonunu ıstıyor ve bız bulusurken,ayrıldıktan sonra butun aksam telefonda konusuyorlar..Arkadasıma sunu sormus senı aldatmamı ıster mısın? Oda tabııkı ıstemem,demıs.Cocukta o zaman öpüşelim ve cınsellığe sıcak bakmalısın demiş..Oda ıcınden çüş,dısından bızım ıstek ve beklentılerımız bırbırıne uymuyo,hıc gorusmeyelım en ıyısı dıyerek o salakla gorusmesını sonlandırmış.Kısacası öküzlüğünde bi sınırı olmalı diye düşünüyorum ben,sınır tanımayan öküzlerde bize mi denk geliyo nedir?


not: Kutsal Avrupa Yakasına geçince toprağı öptüm..


kar yağsada kardanda olsa adam görsek diyen biricit bozasını içip kitabını okumaya devam ediyor.
resim alıntıdır

30 yorum:

  1. Ya gerçekten tam Öküz'müş valla çok kızdım ya. Ne sanıyolar bunlar kendilerini.

    Kar yagmadan yaz gelicek galiba biricit, beklemekten sıkıldım artık :)

    Avrupa yakası gibi varmı ya :)

    YanıtlaSil
  2. Aslıcım haklısın İstanbul'a kar yağamadı bı turlu,Avrupa yakasını deısmem hıcbı yere :))

    Öküzün önde gideniymiş bu kadarda olmaz ki..

    YanıtlaSil
  3. biricit tam üç kez yorum yazdım, iki tanesi bir önceki yazına... niye gitmiyor anlayamadım nihayet üçüncüde jetonum düştü. şu alttaki kelime doğrulaması yüzündenmiş, küstüm yazmıyorum :P

    YanıtlaSil
  4. sırrakalem kelıme doğrulamayı nası kaldıracağımı bulamadım :)) uzuldum ya küsme :)

    YanıtlaSil
  5. üzülme, kandırdım küsmem :P
    ben bir kurcalayım bulursam nasıl kapatılacağını sana haber veririm :)

    YanıtlaSil
  6. 12 saat olayına kadar öyle okuyodum falan derken orda bi şok oldum! hepsi, o bütün evreler 12 saat içinde oldu öyle mii? hahaha :D

    YanıtlaSil
  7. sırrakalem tamam bulunca banada tarıf edersen cok sevınırım,bende kaldırmak ıstıyorum bu yorumdakı kelıme doğrulama olayını :)) küsme küsme :)

    YanıtlaSil
  8. Miacım aynen gorduğun gıbı 12 saat ıcınde oldu bu olay :))))

    YanıtlaSil
  9. aman aman uzak dursunlar, yanlış adres yanlış kapı. Insanlara güvenmeme hissi büyüyor bu şekilde. Insan olun be kardeşim

    YanıtlaSil
  10. Firarî Yolcu cok doğru dıosunda ınsanlıktan nasıbını almamıs ınsan sayısı cok fazla,aman bıze uzak olsunlarda..

    YanıtlaSil
  11. biricit, yeni arayüzde yokmuş, eski arayüze geçip kapatman gerekiyormuş. onu kapattıktan sonra istersen tekrar yeniarayüze çevirebilirsin :)

    YanıtlaSil
  12. sırrakalem tesekkur ederım ılgılendığın ıcın fakat ben eskı arayuze nası gecıcem,sonra yenısıne nası gecıcem bu teknolojı bana gıcık sevmıo benı :))

    YanıtlaSil
  13. yok inat ettim bırakmam öğreneceğim, sırf o yüzden yeniarayüze geçtim. dur şimdi her şeyi tarif edeceğim. yine olmazsa yapacak bir şey yok.

    sağ üstte (adının hemen altında) "türkçe" yazan bir buton var. o butonun yanında bir buton daha var böyle güneşe benziyor. ona tıkladığın zaman "eski blogger arayüzü" yazıyor alttan ikinci. ona tıklarsan bizim kullandığımız eski sisteme geçiş yapıyorsun.

    orada mavi yazıyle "yeni kayıt, kayıtları düzenle... ayarlar" yazılarını göreceksin. ayarlara tıklayıp yorumlara girdiğinde, "yorumlar için kelime doğrulama gösterilsin mi?" çıkacak (alttan üçüncü). onu hayır yapman lazım.

    bu değişikliği yaptıktan sonra alıştığın arayüze dönmek istersen: hemen sayfanın üstüne bak. sağda, en üstte mavi yazıyla "güncellenen blogger arayüzünü deneyin" yazısını göreceksin. ona tıklaman yeterli.

    YanıtlaSil
  14. sırrakalem varya sana dua edıyorum su anda,cok tesekkurler gercekten cok yardımcı oldun yaptım :)

    YanıtlaSil
  15. rica ederim, sevindim olmasına. yazdıktan sonra aslında tedirgin de oldum "fazla mı ısrarcı davranıyorum acaba" diye ama iyi olmuş böyle :))

    YanıtlaSil
  16. vay arkadaş!!!
    ben böyle niyetini apaçık söyleyen adam görmedim. nasıl da insanda önce ''doğru insanım ben'' düşüncesi yaratıp sonra yerle bir ediyolar.
    şöyle şeyleri gördükçe duydukça okudukça aşk daha bir uzak gelir oldu ................

    YanıtlaSil
  17. çocuğa bak seni aldatmamı istemiyorsan bütün isteklerime cvp vereceksin yoksa gözümü bile kırpmam diyor,

    buraya kar çok güzel yağıda allahtan dona da çekmedi keyfini iki günlükte olsa sürdük,

    YanıtlaSil
  18. İstanbul'da yaşamadım hiç ama oraya gidince de avrupa-anadolu ayrımı yapmadım.. onun yerine İzmir-İstanbul ayrımı yapabilirim, zira İstanbul insanı daha sıcak geldi bana.. İstanbul'a tek başıma gelip gezdiğimi bilirim ama İzmir beni korkutuyor.. oradaki insanlar özgüvenleri yüksek olduğundan sanırım neredeyse karşısındakini ezip geçecek gibi yürüyorlar.. :)
    bu arada şehrime kar yağdı.. iki gece önce çektiğim fotoğrafı paylaşayım da kar özleminizi artırayım :)
    http://marked9.deviantart.com/art/snowcity-1-278706791

    YanıtlaSil
  19. hahahhh :):) sabah sabah güldürdün....

    YanıtlaSil
  20. bu nasıl salak bir kendine özgüvendir adamdaki anlamadım. alıcan eline kırbacı vurucan sırtına sırtına.

    YanıtlaSil
  21. sırrakalem tesekkur ederım canım :))

    YanıtlaSil
  22. irituruncubalik malesef bu ınsanlardan dolu..banada uzak ask... aslında bu ınsanlara rağmen yınede doğru ınsanlarda vardır ama bıze denk gelmıo..:)

    YanıtlaSil
  23. Dürr-i Yekta neye guvenıosa bızde anlamadık bıde utanmadan soyluo..buraya yağmadı malesef kara hasret kaldık :)

    YanıtlaSil
  24. ErhaN onu doğru dedın Izmır'de ınsanlar acayıp yuruyolar orda bı carsı var sınır olmustum orda:))) ayy o resmın olduğu yerde olmam lazımdı harıka :)

    YanıtlaSil
  25. Femme Fatale artık özgüven mı nası bıseyse bızde anlamadık,sapık olduğu kesın :)

    YanıtlaSil
  26. Ahhahahah öküze aşırı koptum öpüşelim ve cinselliğe sıcak bakmalısın ne ya ergen beyninden çıkamamış beyinsiz insanımsı :) Ayrıca Avrupa yakası candır Biricit :)

    YanıtlaSil
  27. Shopaholic öküzlüğün sınırı yok işte :)) bazı seyler kendılığınden olur ama pazarlıkla sevgılı olanlarda varmıs..
    Avrupa yakası candır can :))

    YanıtlaSil
  28. Dün lapa lapa yağan kar umarım seni sevindirmiştir :)

    Bide şu nikah şahidide gıdısı öpüleceklerden :)

    YanıtlaSil
  29. Bayan Travma bızım burda kar tutmadı,sevindim yağmasınada :) sorma canım o nikah şahidi kişisi tamda dediğin gibi :))

    YanıtlaSil