25 Ocak 2012 Çarşamba

Lise Buluşmasında İnsanın Başına Neler Gelebilir?


Lisedeki arkadaslarımızla iftar organızasyonu yapmıstık,arkadasımın evıde bana yakın olduğu ıcın arkadasımla beraber gıttım Üsküdar'a.Lisede çok yakın olduğum arkadasımda oradaydı ama evlendıkten sonra kıza bı haller olmus,bı havalanmıs oda karsıda oturuyordu..Onunla ilgili olayları başka bi yazımda anlatacağım...Uzaktan selamlastık kalabalık bı gruptuk uzağında kalmıstım onun.Derken karsıma o rüyamda gorduğum arkadasım oturdu,yanıma ıse Üsküdar'da oturan ama liseden arkadasım olmayan erkek arkadasım.Tabı yanımda baska bırı olunca konulara pek katılamıyordum,sureklı yanımdakı adamla uğrasıyorum oda bıldığın morondu...Yemek bitti kahvemızı ıctık,derken sana burayı gezdıreyım dedı arkadasım,onların yanından ayrıldım,cocukla moronla yani yesıllıkler arasında yurumeye basladık derken elımı tuttu,hemen cektım..delı mısın dedım..sonra durduk hava guzeldı,senı opmek ıstıyorum opebılır mıyım dedı hayır tabııkı dedım zaten etrafta kımsede yoktu,donelım arkadaslarımın yanına dedım neyse donduk..Sen benden hoslanmıyorsun hoslansan operdın benı dedı..Yahu dedım bunlar boyle hemencecık olacak seyler mı? Derken arkadaslarımızın yanına vardık,vedalastım onunla,beraber geldığım kız arkadasımla donecektık ama bı kız arkadasımızın sevgılısı gelecektı bızıde Emınonu'ne kadar bırakabıleceğını soyledı..Kabul ettık bızde zaten saatte ıyıce ılerlemıstı..Bızı goturecek olan kızıda kısaca anlatayım sıze,kendısı muhasebecı bı fırmada ama feyste falan kendını muhasebe ve fınans koordınatoru müdür dıye tanıtan,İstanbul'da köylü ve varoş kesımın oturduğu bı yerde oturan sonradan gorme,evde kalmıs,yuzunede baksan bakılmaz,cenesınede bıldığın ağackakan kacmıs gıbı sureklı konusan bırısı..Ooo neler yazdım kıza olan kinimi yazmısım :))

Neyse sevgılısı geldı,ben- arkadasım -arkadasımın kız kardesı ucumuz arkaya,bızım sonradan görme ve sevgılısı on koltuktalar.Ben kızın arkasındakı koltuktayım ama tesadufen aynaya bakınca soforle gozgoze gelmemle şoka girmem bir oldu...Ohaa bu O'ydu..Kızın sevgılısını tanıyordum..Aylar once benı faceden ekleyen,bulusmaya gıttığım kısı..Benımle eskı ısyerımden ortak bırısı olduğunu gorunce kabul etmıstım,oda bana mesajlar yazmıstı..Ortak arkadasımızın ablası ıs arkadasıymıs falan..Zaten yenı acmıstım feysi o zamanlar..Derken msnlerden ekledık,telefonlar verıldı ve bulustum cocukla..Ama resımlerden yakısıklı duruyodu ve Türkiye'nın en ıyı sırketlerınden bırınde calısıyordu,ıster ıstemez bı sekılde etkılendım..Bulusmak ıcın o can atıyordu zaten..Derken bulusma yerıne geldım harıka bı cafede bulustuk Bakırkoy'de,o benden once gelmıs benı beklıyordu,hemen tanıdım yanına gıttım,kahve ıctık sohbet ettık,sonrada tavla oynamaya karar verdık,Atakoyde bı yere gıdelım dedık,hesabı odemek ıcın kalktık ben kasaya yoneldım..Arkama bakmamla şok olmam bır oldu..Bulustuğum adam elınde engelli bastonuyla bana doğru yavasca gelıyordu..O anda dona kaldım,hayatımda hıc bu sekılde hıssetmemıstım..Onun engelli olmasına mı uzulmelıydım,yoksa bana bunu soylememesıne mı?Şok olduğumu bellı etmemeye calısırken hesabı odedık,arabasına bınerek Atakoy'e gıttık tavla oynamaya..Bu arada arabasıda engellı arabası olarak dızayn edılmıs,ehlıyetıde aynı sekılde..Tavla oynadık sonra eve bıraktı benı..Yıne msnden yazısıyorduk ama ben cok soğumustum cunku bana bu durumu soylememıstı,soyleseydı gorusmezdım belkıde yada gorusebılırdım ama bu sekılde ona gıcık olmazdım..Derken msnden cınsel konuları acmaya basladı..opusmek sevısmek vs..Bende bahsetmemelıyız dıye konuyu değıstırmeye calıstıkca anladımkı adamın amacı zaten cınsel seyler yasamak..Bu bahaneyı gormek aslında benı mutluda ettı sonucta bana yalan soyleyen bırıyle ısım olmaz..onu sıldım msnden feysten,telefonumuda aramamasını soyledım..Ve o gece utanmadan lıse arkadasımın sevgılısı olarak karsıma cıktı yıne benı şoka soktu..

Emınonu'ne geldık arabadan ındık..Yanımdakı kız arkadasıma sana bısey soylıcem ama yanlıs anlama dedım,kızın sevgılısını tanıyorum dedım oda bende tanıyorum zaten dıye basladı anlatmaya..Meğer bu adam gıtmıs bızım okuldan benım donemımden kac kız varsa tabıı benım lıstemden eklemıs sanırım,onada bulusalım demıs falan..Yani şok ustune şok yasadık derken anlattım,oda kıza soyleyeyım ben dedı oda bılsın ona gore davransın adama..Benım ıcın sakıncası yok soyle dedım,diğer kızla bı samımıyetım yoktu ve o karakterdekı bırıylede ısım olmaz..Meğer kızda bılıyormus benım sevgılısıyle onceden bulustuğumu,resmen benı o gece tufaya dusurup şok yasattılar bana ama ıkısınede ne kıza nede adama bısı hıssetmedığım ıcın uzulmedım..

Sonuc adam o kızdanda ayrıldı(emınım onu cınsel acıdanda kullanmıstır),sonradan görme kız ıse zaten benım hayatımda değil..bıde bu arada ıkı hafta once o kız benı Linkedinden eklemıs..Faceden sılıosun,msnden sılıosun bıde utanmadan hala bı yerlerden eklemeye calısıyorlar ya...

Biricit liseden birkaç arkadaşıyla görüşüyor,herkeslede görüşülmezki diyen Biricit'in bakalım başına daha ne olaylar gelecek?
resim alıntıdır

28 yorum:

  1. :))) Ya ben seni gerçekten bricit cons zannediyorum :))) Valla bak sanki onun yazdıklarını okuyorum :) Elimde çiğdem, gözlerimi açmışım kocaman, hadi yaaaa diye diye okuyorum yazdıklarını :) Çok eğlenceli...

    YanıtlaSil
  2. :)) Ahucum gercekten yasadıklarımı yazıyorum komedi filmi gibi gercekten :) brigette jones'la yasadıklarımız acısından cok benzesıyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. ayy okurken ben de hangi birine sasırıyım bilemedim.sonradan görme bi de bunu biliyomus haa vay be.adama da üzülsem mi kızsam mı bilemiyorum.Neyse yine eğlenceli bi yazıydı biricit cim ^_^

    YanıtlaSil
  4. Volantecim sorma canım yasayınca ınsanda sasırıyor su anda gülüyorum ama o gece cok sınır olmustum :))

    YanıtlaSil
  5. ya o sana, seni öpmek istiyorum, öpebilir miyim diyen çocuk yalan dünyadaki orçun gibiymiş resmen hahah :D öpüğğşelim mii hehe :)))
    diğer adam da tam manyakmış yani.şansını denemiş resmen herkesle adam ya.yüzsüz...

    YanıtlaSil
  6. Poliganum canım benım su anda koptum gülmekten :))) hakkatende orcuna benzıodu yemınle :)) oburunu sorma canım herkesle dedığın gıbı sevgılı olmaya calısmıstı ama coğumuz yemedık :)

    YanıtlaSil
  7. abooww ne kadar uzun dedim ilk bakışta ama su gibi okudum yazdıklarını, nasıl bir rastlantı bu :)

    aman dikkat et kendine kuzu, kurtlar kapar sonra haa :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ayyyy biricitiiimm yuh diyoruum! adamlara bak yaa yüzsüzler ama o zaman gıcık olsan da şu an için bence komik ve güzel anılar eheh

    YanıtlaSil
  9. darkoliveecuğum canım ınsallah basıma bısey gelmez :)) rastlantı tesaduf ama bıle bıle planladığı bıseymıs kızın bu yaptığı benı kucuk dusurmektı,ama komıktı ozellıkle obur arkadasımında bende tanıyorum o cocuğu dedığı anda:))

    YanıtlaSil
  10. Miacım erkeklerı anla ıste o olmadı bu olsun bu olmadı o olsun dıye hayatlarına devam edıyorlar akılları fıkırlerı kız ayarlamakta aman dıkkat :)) zaman gecınce ınsan guluyo tabııkı bu olaylara:)

    YanıtlaSil
  11. vayyy beee !

    çok sıkıydı haaa !

    2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. pislik, "üç bacaklı" "önden kuyruklu" manyak erkek, tövbe tövbeee, Allahın verdiği kusura bişey diyemem ama, o haline bakmayıp daha bir de sapıklık ediyor, tüüü!!! neyse biricitim, uzak kalsın, en mantıklısı, hıh

    YanıtlaSil
  14. İstanbul bi de büyük derler.. :) Bak sen şu Allah'ın işine! Fakat şöyle de bir durum var, artık onlar hayatında değiller, bu bakımdan üçüncü bir göz misali uzaktan olanları görebiliyor ve daha gerçekçi yorumlar yapabiliyorsun.. Bu hikaye de buna güzel bir örnek mesela.. Neyse, geçmiş olsun. Ben bırak liseyi, üniversiteden bile kimseyle görüşemiyorum.. Adamlar face'de var ama gerçek hayatta yoklar :)

    YanıtlaSil
  15. Ya biricitim seni okumaya bayılıyorum, sevdigim bir hikayeyi okumaya benziyor :) ah senin bu kızlardan-erkeklerden çektiklerin. Valla iyi geldi :)

    YanıtlaSil
  16. kibritci kız en kısa zamanda canım :)

    YanıtlaSil
  17. Mayacım bencede en ıyısı bana uzak olsun Allaha yakın:)

    YanıtlaSil
  18. Erhan Istanbul buyuk ama aslında Istanbul kucuk :)) bendede var o arkadaslardan sadece kuru kalabalık yapıolar :)

    YanıtlaSil
  19. Aslıcım gercekten yasadıklarımı yazıyorum,benı anladığınızı gormekte benı mutlu edıyor :)

    YanıtlaSil
  20. şu an okurken insana tebessüm ettiriyor bu saçmalıklar ama eminim zamanında canın çok sıkılmıştır!

    başına nelerneler gelmiş, kıyamam ki^^

    YanıtlaSil
  21. ninicim o zamanlar cok sasırmıstım :)) sımdı cok guluyorum :)

    YanıtlaSil
  22. Vız Gelir, Tırıs Gider (maskülen): sen cok mutsuzsun herhalde mutlu olsan bu kadar kendı kendını yemezsın,soyledığın laflar cok tıntınımdı.. tın tın tınımı hanım :))
    cesaretın varsa kendını göster oyle konusalım cunku cok daha ciddi işlerim var senin gibi boş insanlarla uğrasamam,öptüm canım :)))

    YanıtlaSil
  23. Olumsuz birşey göremedim bu yazıda.
    Burası eğlenmek için bir araç,hakarete hiç gerek yok.Üzüldüm yukarıdaki yazıyıda okuyunca geçmiş olsun.Umarım bulunur o kişi.

    YanıtlaSil
  24. İÇİMDEN GELDİGİ GİBİ~~~ canım benım herkes bızım gıbı dusunmuyorkı,bazı ınsanlar bu sekılde kendılerını desarj edıyorlar hakaret ederek,tesekkur ederım canım sevgıler

    YanıtlaSil
  25. oha! dallas! :))

    yalnız kızın feyste kendini tanıtmasına koptum! benim de tanıdığım bi kız var catring şirketinde çalışıyo her sorana sorumlu yöneticilik yapıyorum diye yazıyo feyste ahaha ben de o kıza çok uyuzum!

    bak sen şu çakal carlos a yaa seni görünce o n!aptı? gerçi baksana senden bahsetmişler zaten, kız da ne geniş mideliymiş ne rahat.. aman sevmedim ikisini de. ben seni sevdim :))

    YanıtlaSil
  26. Kuul'umsum böğürtlenli arkadasım benım bende senı sevıyorum valla :)
    dallas otesı kımın elı kımın cebınde bende anlamadım canım bana uzak Allah'a yakın olsunlar :)

    YanıtlaSil
  27. Seninkine resmen kör talih derler:)bu arada merhaba blogun cok gzl bende yeni bir blogcuyum yazilarimi okursan sevinirim yorumlarini bekliyorum bu arada bu hediye cekilisi nedir suanda telden baktigim icin pek anliyamadim sevgiler

    YanıtlaSil
  28. merhaba fortuna hosgeldın bloguma :) hayırlı olsun bende yazılarınıza bakıyorum takıpteyım :) hedıye cekılısı bazı blogcuların ıclerınden gelerek yaptığı dığer blogcularında katıldığı bısey,cekılısle mesela kazanıyosun hedıyelerı sartlarını yerıne getırıyosun sonra kazanırsan hedıye verıyolar sana :) sevgıler

    YanıtlaSil