8 Ocak 2012 Pazar

Sarışın Kadınlar Aptal Değildir


Sarışın kadınlar aptaldır,sarışın kadınlar salaktır demek,sadece sarışınlara değil bütün kadınlara hakarettir.
Bi kere sarışın kadınlar çok çekicidir,gittikleri her yerde ilgi çekerler.Seksepaliteleri yüksektir.Gerçektende güzel giyinirler.Aptal olsalar o kıyafetlerindeki uyumu ve çekiciliği nasıl yakalasınlar?Genele bakarsanız işyerlerinde daha çok sarışın insana rastlarsınız.Bunun nedeni sarışınların daha yumuşak görüntülü olması ve işverenlerinde bunu daha çok sevmeleridir.Sarışın insanların işyerlerinde daha çabuk yükseldikleride gerçektir,aptal olsalar iş hayatında neden başarılı olsunlar.Esmer insanların daha sert bir görüntüsü olduğundan,daha sinirli bir görüntüleri oluşabileceğinden daha somurtkan görünebilirler.Eğerki dış görünüşe göre insanların saç rengine göre aptal olup olmadıklarını anlayabiliyorsanız,bence siz daha aptalsınız..
Şimdi bu yazıyı okuyunca benim sarışın biri olduğumuda düşünebilirsiniz.Aslında ailede tek esmer kişide benim,annem,teyzem,kuzenlerim herkes sarışın.Bazen evlatlık olduğumu bile düşünüyorum bu kadar sarışın,beyaz tenli insanın arasında kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissediyorum.Evet esmerim,birkaç kez saçımı sarıya boyamıştım,aralara gölgeler yaptırmıştım.Ama bana pek gitmedi.Sarışın kadınlar bence bunun kıymetini bilin..Sarışın kadınlara laf söyleyenlerde önce kendi zekalarına baksınlar,keşke hepimiz onların zekasında olsak.Dünyanın en ünlü en güzel sarışın kadını Marilyn Monroe'dur.Dünyaya damgasını vurmuştur Marilyn Monroe.Sizce aptal mıydı?Esmerlere aptalsınız demiyorum sonucta bende esmerim,aptal değiliz ama sarışınlarda aptal değil buna inanın kim uydurduysa artık..Kesin sarışın bir kadının reddettiği bir erkek uydurmuştur bunu..Erkeklerde sarışınları aptal görüyorlar ya o zaman neden sarışın kadınlarla daha çok ilgilenip, peşlerinden koşuyorsunuz?

Biricit keşke sarışın olsaydım,daha şanslı mı olurdum,belkide kocayı hemen bulurdum diye düşünmeye başladı
resim alıntıdır.

36 yorum:

  1. kalemine sağlık biricitim!
    sarışını esmeri yok bu işin, ayrım baştan saçma ve ilkel bir durum...

    yinede söylemeden edemeyeceğim, ben dahl tüm sarışınlara kurban olsun tüm laf edenler:))

    YanıtlaSil
  2. ninicim aptallık sac rengıyle alakalı değılkı yapı meselesı,karakter meselesıdır,beğenmene sevındım :))
    laf edenler kendılerıne baksın bence :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bir çirkin ördek yavrusu olarak küçükken kendisi öz be öz sarışın olan anneme sen beni sevseydin sarı saçlı doğururdun ben niye böyle karayım diye içlenmişliğim vardır..

    YanıtlaSil
  4. Öyle şeymi olur ya, benim arkadaşlarımın çogu sarışın ve hepside çok zeki kadınlar :) alakasız bişey bu. Zekanın saç rengiyle ilgilisi nedir anlamış degilim..

    YanıtlaSil
  5. Shopaholic benım annemde sarısın ve aynı bende senın gıbı dusunuyorum ıclenıyorum :))

    YanıtlaSil
  6. Aslıcım cok doğru ve ne alakası var bende anlamıs değılım,aptal olmanın sarısınlıkla ayrıca sarısın kadınları ben daha zeki buluyorum.

    YanıtlaSil
  7. KASE 'de sarışın. salak, çok akıllı..

    YanıtlaSil
  8. Sarışın olmak büyük sorumluluktur. Çünkü giyim kuşam ya çok rüküş ya çok gösterişli ya da çok asil yapabilir sizi:) Ben kumralım:)

    YanıtlaSil
  9. birdelisevda evet giyimlerine daha fazla dikkat etmeleri lazım ama genelde guzel gıyımlıler benım tanıdıklarım arasında rukuse pek rastlamadım :)

    YanıtlaSil
  10. Sarışın kadınlar şanslı ya, hele de yakışıyorsa falan. Bence de güzel sarışınlık... Aptallık daha kişisel bir durum :D

    YanıtlaSil
  11. Sezot bencede sanslılar keske sarısın doğaydım :))) aptallık kısısel dedığın gıbı ama nıyeyse sarısınlarada maal edılmıs.

    YanıtlaSil
  12. süpersin!

    "Bi kere sarışın kadınlar çok çekicidir"

    oo yee!

    YanıtlaSil
  13. Mia Wallace ooo yee :)) sende supersın :) cekıcıler ama gercek bu :)

    YanıtlaSil
  14. her sarisin hatun aptal degildir ama aptal hatunlar arasinda sarisin hatun oldugunuda kabul etmek gerekir.
    sarisin hatunlar ulkemizde dikkat ceker cunku nadirlerdir, nadir olan sey kiymeylidir (bkz: elmas, zumrut, yakut, petrol)
    zaten durum boyle oldugu icin sari sacli, kara kasli dip boyasi gelmis bir suru hatunu sokakta gezerken gormekteyiz, hic bir hatun gercek gorunusune razi degil herkeste bir sarisin olma hevesi var cunku sarisinlar erkeklere daha cekici gelmektedir.
    is yerinde daha cok sarisin hauna denk gelinmesinin sebebinin her hatundaki sarisin olma hevesinden kaynakladigini anlayabilirsiniz. bizim oraardabir spz vardir, bilmem ne kadar neyin olacagina findik kadar amin olsun derler, iste is yerinde sari hatunlarin yukselmesinin sebebi budur. bir erkegin hatunlara nazaran daha gec yukselmesinin sebebi budur cunku erkegin memesi yoktur.
    eger zekanin dis gorunusle alakalai oldugunu dusunuyorsan turkiye'de ozel sektor disindaki yerlerdeki hatunlari incelemelisin, yuksek seviyedeki posizyonda bulunan hatunlarin hic biri sarisin degildir, bildigin yurdum insanidir . ayni sekilde bilime damgasini vurmus hatunlari ve nobel oldugu alabilmis hatunlari incelersen hic birinin sarisin olmadigini goreceksin. ama bir monroe'yu referans gosterek sarisinlarin aptal olmadigini soyleyemezsin, istisnalar kadriye'yi bozmaz.

    benim dusuncemse sarisinlar boktur.

    YanıtlaSil
  15. kadınların zekası tartışma konusu yapılmamalı zaten de çekicilik konusunda esmerler sarışınlarla rahat yarışır benim fikrim.Simsiyah saçlar herzaman baktırır kendine.Bu konuda en gariban kumrallar galiba.Arada derede kaynayıp gidiyorlar..

    YanıtlaSil
  16. Bence de bu kedi ciğer olayı.Erkekler böyle işte.Hem saç rengiyle beyin işlevlerinin ne gibi bir ilgisi olabilir ki?

    YanıtlaSil
  17. Bir çok genelleme aslınd ainsanı yanıltır. Kabuna bakıp kitabı yargılamak gibi. Bir şaka uğruna tüm sarışınları böyle genellemek aslında aptalca :)

    YanıtlaSil
  18. Barney herkesın dusuncesıne saygım var,sen o sekılde dusunebılırsın ama dusunduğunu bu sekılde hakaret olarak soylemeyede hakkın yok kımseye buda benım gorusum..sarısınlardanda esmerlerdende kumrallardanda aptal cıkabılır bu sac rengıne bağlı bısey deılkı?ben konuyla ornek vermek ıcın ınceledım ben bulamadım orneğı cunku aptalımda ondan bulamamıs olabılırım.benım tanıdığım hıcbı kadında ne esmer ne sarısın memesı olduğu ıcın yukselmedı gercekten hakederek yukselen kadınlarda var belkı sen hayatında haketmeyen bazı kadınların yukseldığını gormussundur buda doğrudurda yıne sarısınlara maal etmek yanlıs.ozel sektor dısında mesela aklıma hemen TÜSİAD Baskanı sayın Ümit Boyner geldı mesela sarısındır kendısı..Bi Nazlı Ilıcak vardır gazeteci mesela oda sarısındır bak bunlar geldı aklıma..Bu orneklerı dusuncelerını benımsedığım ıcın değıl sarısın ve akıllı oldukları ıcın verdım..
    sarısınlar candır,erkeklerde asla vazgecemezler...

    YanıtlaSil
  19. mehtap zeka konusu tartısılabılırde bunu sac rengıne bağlamak yanlıs :))
    kumral olmak daha ıyı sanırım :)

    YanıtlaSil
  20. Followupfashion kesınlıkle kedı-cığer olayı bu olay:)) sarısın kadınlar erkeklerı tahrık edıolar,bıde akıllılarsa dahada tahrık olup sarısınlar aptaldır dıyebılıolar :))

    YanıtlaSil
  21. Vladimir temelın fıkraları vardır mesela butun Karadenızlıleremı maal edılmıstır sonucta gulmek ıcın esprıdır Karadenızlılerde gulerler buna sarısın arkadaslarımda bence gulsunler sonucta kımsenın demesıyle kımse aptal olmaz,yaptığı davranısları aptal olup olmadığını belirlerki dedığın gıbı herkesı genelleyen ınsanlar aptaldır:)

    YanıtlaSil
  22. Katılıyorum sana biricit.Bu 'Sarışınlar aptaldır' lafını kullanan her insan mutlaka bir sarışından nasibini almış oluyor.Demek ki sarışınlar sanıldığı gibi aptal değiller :) NOT:Sarışın değilim

    YanıtlaSil
  23. shhypie :)) doğru demıssın yüz vermeyen sarısınlar aptal sarısın oluo,yüz veren sarısınlarda aptal sarısın oluo,nede olsa her kadın aptal bunların gozunde,benım gozumde onlara aptal dıyenler aptal :) not :eskı cakma sarısındım ama aslen esmerım :)

    YanıtlaSil
  24. yazıyı okurken yürü bee! diye bağırasım geldi.
    Kadınları sınıflara ayırıp yorum yapmak başlı başına saçmadır zaten.

    YanıtlaSil
  25. charcoaloddity :))) o ayrımı yapan ınsanlar sacma ınsanlar zaten.

    YanıtlaSil
  26. ben varyaaaa kesinlikle katılıyorum.aksine bana kalırsa sarışınlar hem zekilerdir hemde kurnaz.hangi yönlerini seçiceklerine onlar karar verirler saf diye rastladıklarınız emin olun ki kurnazlık peşindedir :D sarışınlar işini bilir. esasen bi kere mantık yani,aptal kadın var mıdır?

    YanıtlaSil
  27. " Minerva " haklısın kurnaz olmakta bazı durumlarda ıyıdır mesela erkeklerın davranıslarını anlamakta safsalak olmak ne derece yanlıssa,bu durumda uyanık olmak o derece doğrudur. bencede hıcbı kadın aptal değıl :)

    YanıtlaSil
  28. Yeliz Yeşilmen, Esca-Ceyda kardeşler gerçeğini unutmadan yazsaydın keşke :)

    Kumral biri daha açık tenim olsun isterdim ya da asla bronzlaşmamak!

    Şu şarkıyı paylaşmadan edemicem ama,http://fizy.com/#s/12rqdv affet beni Bricit :)

    YanıtlaSil
  29. cherry :))))) sarkıya guldum.onlarda nazar boncuğu olsun sarısınların :)

    YanıtlaSil
  30. ha haa :)) Harikasın. Ben bu yazıyı üstüme alınıp teşekkür ediyorum :)) Vee bu yazıyı yazan bir esmer kesinlikle çok güzeldir diye düşünüyorum :))

    YanıtlaSil
  31. Ahu tesekkur ederım :)) o sızın guzellığınız sevgıler :))

    YanıtlaSil
  32. ahahaha sarışınlar aptal değildir tabi ama sarışının adı esmerin tadı var demişler :P:P

    YanıtlaSil
  33. Larien o söze katılıyorum :)doğru bı anonim söz :) benım katılmadığım hıcbı kadın aptal deıldır :)

    YanıtlaSil
  34. Sarışınlara övgü güzel bir yazı.
    Sarışın olamayan da sarıya boyuyor zaten saçlarını. Neden ama değil mi? :)

    YanıtlaSil
  35. Zeugma sarısın olma hastalığı var bızde:)) erkekler tarafından daha ılgı cekebılmek olabılır nedenı:)

    YanıtlaSil