27 Şubat 2012 Pazartesi

Günün Tombinisi (kargocu fantezisi ve Trendyol Alısverısı)



Kaç tane hediyeyi kazandım bilmiyorum ama bu hafta bizim eve bi sürü kargocu geldi.Her kapı calısında gıyınıp suslenıp bornozumla kapıyı acıyorum,ama karsıma göbekli ve yaslı kargocu amcalar cıkıyo..Büyük bi umutla actığım kapıyı gördüğüm amcaların hayal kırıklığı ile kapatıyorum..
Nerde bi biscolata erkeği nerde bizim kargocular..Yaşlı baslı göbekli amcaları,zayıflıktan kopacak abileri hep kargocu yapmıslar bunu anladım..Halbuki insan karsısında bi üçgen vücut kargocu yada en azından bi kare vücut kargocu görmek istiyor..
Zaten geçen gün kargomun birisi gelmemiş,kağıt bırakmıslar,ben kargo şubesıne gıdıp alacakmısım.Giyindim süslendim kargo subesıne gıttım ordaki durum ise içler acısıydı,bi tanede mi yakısıklı kargocu olmaz..bi kadın pc basında kaydımı kuydumu yaptı,kargomu aldım,bide orda sert bı cıkıs yapayım dedım aynı gün baska kargom yine sizin kargo fırmanızdan geldi ama bu neden gelmedi dedım ordada adamın bırısı dosya kargosunu yaya kurye getırıyormus,diğerını aracla bırakıyorlarmıs evde yoksanız oyle olmustur dedı.
Neyse Trendyol siparişime nihayet kavustum..Tam baharlık bi elbise,cok beğendım..Bakalım siz nasıl bulacaksınız Biricit'in zevkini :) Günün Tombinisi :)










elbisem ve kemeri (42beden değıl o sız halüsinasyon  görüyorsunuz 38 o 38)

Kargoculardanda nasibini alan Biricit'i acaba kısmeti nerede bekliyor?

18 yorum:

  1. haha yazını okurken çok eğlendim akşam akşam valla sağol:) Kargoculara hiç öyle bir açıdan bakmamıştım ama şöööyle bir düşündüm evet ya kargocular ya yaşlı ya çöp gibi ayakta zor duran tiplerden oluşuyor. :)

    YanıtlaSil
  2. DiziManyaQ :)) gülmene sevındım, bu kadar kargocuyla karsılasmasaydım benımde aklıma gelmezdı :)))

    YanıtlaSil
  3. elbiseni çok sevdimm güle güle kullan canım :))
    yaa bizim burdaki kargocular genç ve yakışıklııııı , deeermişim :D hahah ama bazen yakışıklı tipler geliyo biliyo musun biricitim.ben de internetten çok alışveriş yapıyorum.haftada bir kargocu geliyo resmen :D ne zaman güzel olsam, yaşlı amcalar geliyo..ama ev halime bürününce (saç baş dağınık falan filan işte :D ) genç yakışıklı kargocu geliyo :D

    YanıtlaSil
  4. Poliganum tesekkurler canım :)) sızın oralara gelıcem :)) murpy kanunları bunlar zaten canım :)) ne zaman özensiz olsan yakısıklılarla karsılasırsın :D

    YanıtlaSil
  5. güle güle, güzel günlerde kullan elbiseni biricitciiimm:)) Çok eğlendim yazını okurken:)

    http://papis-style.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. PAPİŞ STYLE tesekkur ederım eğlenmene sevındım canım :))) sevgıler

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan canım cumartesi giyersin artık :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle giyin, bence de çok güzel bir elbise, yeni elbisen yeni kısmetlere vesile olsun hattaaa :D

    YanıtlaSil
  9. İtalyan bedenidir o. 42=38. Güle güle giy:)

    YanıtlaSil
  10. Yİne güldürdün beni sen çok yaşa emi:)Elbisecinide pek beğendim iyi günlerde giy,giyer giymez de beyaz atlı prensine kavuş inş:)

    YanıtlaSil
  11. irituruncubalik tesekkur ederım canım bende ctesıye dusundum kar yağmazsa :))

    YanıtlaSil
  12. Mayacım sağol canım :)) yenı elbıse yenı kısmet :))

    YanıtlaSil
  13. ALIŞVERİŞ DANIŞMANI doğru yani italyan bedenıne göre 38ım aslında :)) tesekkurederım

    YanıtlaSil
  14. Kırmızı Evin Cadısı canım gülmene sevındım :)) ınsallah canım yenı elbısemle beyaz atlı prensımı bulacağım ınsallah :))

    YanıtlaSil
  15. elbise 44 gibi duruyo sen bize en iyisi etiketini göster :)))

    YanıtlaSil
  16. FRAGİLE senın gozler hakkaten gıtmıs :))) resme tıkla ucuncu resme buyutuyo ordan gör 44 mus haha guleyım bari :)) ıtalyan olcusunde 38 o yahu:D

    YanıtlaSil
  17. Bayıldım fantezine ve bizimde daha yakışıklı bir kargocumuz olmadı :( elbisen de çok güzelmiş güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil
  18. sevdacım tesekkur ederım canım, nerdeee bızım kargocular malesefkı yakısıklı deıller yetkılılere seslenıyorum prezentabl kargocu ıstıyoruz:)))

    YanıtlaSil