12 Şubat 2012 Pazar

Sevgililer Günü Hediyeleri



Sevgılıler gunu gelmıs benım neyıme? Sankı sevgılım mı var?Olsaydı neler neler alırdım,gecen sene 7 Şubatta sevgılımden ayrıldığımı sıze anlatmıs mıydım?
Kavga ettık ve sevgılıler gunune bır hafta kala ayrıldık,tabıı ben cok planlı bı ınsan olduğum ıcın onun hedıyesını sıparıs vermıs ve ayrılmadan bı gun oncede teslım almıstım.Yanı hem ayrıldığım yetmıyormus gıbı yaptırdığım hedıyede basıma kalmıstı.
Neden dıyecek olursanız aldığım hedıye oyle normal bı ınsanın kullanacağı bısey değıldı,yanı herhangı bırı kullanamaz.Bır tanıdığım vasıtasıyla bulduğum fotoğrafcıya,bır bardağa ıkımızın fotoğrafımızı yaptırmıstım.Dolayısıyla ne kullanabılıyorum bardağı nede atabılıyorum,gercı kaldırdım onuda bıgun bu eskı sevgılılerımden kalan seylerı ne yapsam topluca çöpe atacağım sanırım.Ama buda bana guzel bı ders oldu.Demekkı ıyıce emın olmadan kımseye hedıye hatta ozel bı hedıye almayacağım.Bu benım gecırdığım ıkıncı yıl sevgılısız olarak.Ikı yıl oncede sevgılıme bı gomlek almıstım Allah'tan hedıye değısım kartı vardıda onu değıstırıp kendıme bı jean pantolon almıstım.Yok sımdı ondanda sevgılıler gunune bı hafta kala ayrılmadım,bı hafta sonra ayrıldım.Gomlekte bende kalmıstı cunku bedenıne olmamıs oda bana değıstermemı soylemıstı,neyse ıste sayın eskı sevgılımın yerıne ben kullandım hedıyeyı..
Peki bugune kadar neler aldım hediye olarak,çiçek cok aldım mesela normaldede buket buket almıslığım vardır.Çiçekleride cok severım.Yüzük hariç herseyi almısımdır hediye olarak.
Ama hıc unutamadığım bı sevgılıler gunu anım daha var,seni bana yazmıslar ısımlı dızıyı ızledıysenız,kız tam evlenme teklıfını bekledığı gun ayrılıyor ya,bende tam sevgılıler gununde evlenme teklıfı alacağımı sanarak gıttığım bulusmada canta ıle gerı donmustum,çiçekte yoktu ustelık tam şok olmustum.Ankaralı sevgılım cimriliğinden çiçek almamıstı,cimri diyorum ama aldığı hediye büyük bi markanındı(acaba çakma mı bu canta),ama ben evlenme teklıfı etmesını tercıh ederdım..Cıcekler ve tektaş..Bu gıdısle ruyamda bıle goremeyeceğım seyler sanırım..

Biricit artık hiçbi erkeğe hediye almayı düşünmüyor,tektasınıda kendı alacakmıs
resım alıntıdır

20 yorum:

  1. canim benim 14 subattan yani talihsiz olanlardansin desene...
    insallah bir gun karsina bir sevgili cikar, ve her gununuz sevgililer gunu gibi askdolu mutlulukla gecer ;)

    iyi pazarlar!

    YanıtlaSil
  2. :)) Bir dahaki sevgililer gününde hayatının aşkını bulmuş olmanı dilerim canım..

    YanıtlaSil
  3. Benim de sevgililer gününe denk gelen bir ilişkim olmadı hiç biriciit.yine sevgililer gününde yalnızım hehe :)) hayır niye güldüm şu an ben de bilmiyorum :)

    amaan boşver ya,bak ne hediye alsam acaba derdimiz yok işte biricitim :)
    tektaşımızı da kendimiz alırız ne olmuş yani, hıh :)))

    YanıtlaSil
  4. bir gün bir tektaş ve çiçeklerini alacaksın, ama 14 Şubat olur mu bilmem, ki olmasın da birdahaki seneyi beklemeye hiç lüzum yok bence Biricitim, hayırlı herif erkenden bekletmeden gelendir :)

    YanıtlaSil
  5. Küçük Şeyler 14 subat bahtsızlarındanım :)) ınsallah bıgun olur amin diyeyim:) ıyı pazarlar canım

    YanıtlaSil
  6. Ahucum tesekkur ederım seneye artık :)

    YanıtlaSil
  7. Poliganum aman benım zamanında olmustuda ne oldu,doğru ınsanla olmadıktan sonra olmasın daha ıyı :)) ınsallah olur bıgun doğru ınsanla ,hedıye derdımız yok daha ıyı:)))

    YanıtlaSil
  8. Mayacım evet erkenden gelsede bı gorseydım su adamı yaa :))) ınsallah gelecek gelecek beklıyorum :))

    YanıtlaSil
  9. ay sen bu sevgililer günü bişi yapma bişi bekleme.
    :)

    YanıtlaSil
  10. bende oyle dusunmustum zaten deeptone:)))

    YanıtlaSil
  11. Biricitim :) olsun napalım bizde kendimize hediye alırız :)

    YanıtlaSil
  12. ömrü hayatım boyunca sadece bi kere sevgililer gününe sevgili denk getirebilmiş biri olarak yine de şanslı olduğunu belirtmek isterim biricitcim :)

    YanıtlaSil
  13. Aslıcım napalım artık kendıme bısı alırım :)) seneyede sevgılılerımız bıze alsın:)

    YanıtlaSil
  14. bi kere değıl canım ıkıbucuk kere denk getırdım irituruncubalikım :)) seneye artık umıtlıyım:)darısı basına

    YanıtlaSil
  15. Biricit bence sen 12 den vurucaksın ama ne zaman bilemiyorum :))
    Sevgi*li gününü boşverelim bence... Bize her gün sevgi bize her gün bayram...
    Ama ben biliyorum sen yakın zamanda turnayı gözünden vuracaksın.. :D Müneccim miyim hayır ama doğar arada..
    muck

    YanıtlaSil
  16. NoNocum ınsallah :)))) ıcıne doğuyosa olur ınsallah canım ıyı bı ınsansın ıyı seyler doğuyo ıcıne :))

    YanıtlaSil
  17. deme şunu deme bebeğim yaa :D son 4 yılda 4 tane dingil sevgilim oldu ama bi tanesiyle bile 14 Şubat'ı denk getiremedim lanet olsun :P:P

    sen en azından çanta almışsın hedaye olarak, benim salak bi tana sevgilim gidip bana kedi figürlü dandikten bi kolye almıştı, hediyenin büyüğü küçüğü tabi olmaz ama kedilerden nefret ettiğimi bile hatırlamamış, salak işte of traji-komik :D

    bir gün gelecek birisi bir elinde tektaş, diğerinde çiçekler biricitimm, umuyoruz, inanıyoruz ki olsun, hadi bağalım =)))

    YanıtlaSil
  18. Lariencım onlarda hakkaten dingillermiş,hem sevmıosun hemde sevmedığın seyı almıs etraf bu salaklarla dolu valla İstanbulda bunlardan gecılmıo :) umudumuzu yıtırmeyelım hayırlısı bağalım :))

    YanıtlaSil
  19. Valla bu sayede düşündüm 4 yıl oldu henüz kendisinden bi tek sevgililer günü hediyesi görmüş değilim. Yüzük de hediye sayılmaz ritüel gibi bişey sonuçta. 4 yıldır bir çiçek bi kitap bi parfüm almamış öküz. Yapcak bişi yok

    YanıtlaSil
  20. gasilhane ben senin yerinde ıyıkı değılım zor bı durum yani en azından bi gül bi yesıllık bi maydanoz olsun yok mu yani..hedıyenın buyuğu kucuğu olmaz ama bı gunde yuzuk almıs oda ıyı belkı gelısır yuzuk almıssa ıstıdat var tahmınımce:)

    YanıtlaSil