16 Mart 2012 Cuma

Beyaz Atlı AYI Var Kısmetinde



Bikaç gündür bi reklam filmi var,bilmem gördünüz mü? Bir kız hem oyuncak ayısından hemde kahve içme tutkusundan vazgeçemiyor,ayıda tam ayı yani iki metre boyunda.
Ayı bide kıza fal bakıyor,beyaz atlı ayı var kısmetinde dıyor.Sımdı acaba bu ayı kıza göz mü koydu yoksa gercektende beyaz atlı prensinden mi bahsediyor yani beyaz atlı prens dedikleri şey ayı mı?Kız bı mutlu bı mutlu ayısına sarılıyor sonunda emınım sızede denk gelmıstır bu reklam,ben cok beğendım.
Bide dondurma reklamı vardı hatırlarsanız kız sevgilisine sarılıyordu ve ayıya dönüyodu sevgilisi,beraber dondurma yiyorlardı.Cok cok eskıden 10bın mılyon baloncuk yuttum dıyen bı kız vardı ayısıda yanındaydı,taaa ben o zaman 4-5 yaslarındaydım tvler sıyah-beyazdı o zamanlar,reklamı cevıren kız sımdı 30 yasında falan olmustur.Bu reklamları yapanları gercekten tebrik ediyorum,harikasınız ince bi espri,coğu ınsanın dile getiremediğini belkide reklama dökmüşler.Hepsını Çok beğendim çoook :) Sempatik olan ayılar size birilerini mi hatırlattı,eski sevgiliniz,yeni sevgiliniz,yada eşleriniz.Neyse neyse sustum :)




Biricit derki Küçükken oyuncak ayıya sarılıp uyuyan bir kızı, büyüyünce sevgili seçiminden dolayı eleştiremezsin!

resim alıntıdır

26 yorum:

  1. ya bu ayılı reklamları ben de çok seviyorumm :) o dondurma reklamındaki kocaman ayıyı da çok seviyodum..bütün reklamlar şirin olsa keşke böyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) keske canım boyle konulu şirin reklamları bende seviyorum,inceden inceyede esprı dolular:)

      Sil
  2. Bende yeni izledim bu reklamı, çok hoş katılıyorum :) ama asıl katıldığım Biricitimin son sözleri oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cocukluktan berı oyuncak ayıya alıskın olunca sevgılılerımızı secerkende hıc zorlanmıyoruz en azından ben kendı adıma dıyım :)) reklam cok harıka bayıldım zaten:)sevgıler canım

      Sil
  3. Biricitim çok doğru bir tespit , sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. zevklere ve renkler tartışılmaz;DD

    demek ki ayıları sempatik buluyorsunuz;DD

    burada ayıların ayı oldukları için hiçbir suçları yok ki;DD

    YanıtlaSil
  5. ilk kez izledim bu reklamı çok hoşmuş.

    YanıtlaSil
  6. fal erkekler icin muhim silahtir eger hatuna yaziyorsan kesinlikle sordugunda fal bakmasini bilirim dersin. o sorunun gelmesi icin zaten en olmayacak yerde bile siparis verirken orta sekerli turk kahvesi istersin, garson abi burasi pizaci ne kahvesi dese bile o harsinizdaki hatun aaa fal bakmayi biliyor musun der. o dakikadan sonra her sey hizla gelisir. bir yerde kahve icilir fincanlar kapatilir baslarsin gotten atmaya, iki harf goruyorum, b ve r dersin hemen kafasinda barney ismi olusur zaten. ama bunu bu kadar aleni degilde daha usturuplu bir sekilde yapman lazim. uc vakte kadar paket geyigi cevirip ona kucuk bir hediye verirsin ooo ooo devami gelir zaten.

    evet kahve fali guzel silahtir, her hatun yer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana hıc bı sevgılım yapmadı bu fal olayını,yer mıydım acaba? :)

      Sil
  7. Ha ha haaa :)) Fenasınnnn :)) Bricit koca bulunca bu postu okutucam :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. puhahaha :)) kocayı bulursam,zeki bulurum o kendısı bulur umarım bu postu:)

      Sil
  8. reklamı izlemedim ama ayıyla sevgili olayını iyi bağlamışsınız:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. benimki ayı zaten ama bildiğin ayı :P neyse sonradan siluet değiştirmesinden iyidir diyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. puhahha :)) alemsın mayacım yaa ama en azından bılerek kabullenmek daha ıyı sonradan cıkacağına oyle sevmıssın:)

      Sil
  10. ayılar kaderiniz işte.
    kikiki.
    :)

    YanıtlaSil
  11. son notun çok doğruuu :)aynen öle biricitcim

    YanıtlaSil
  12. Hahaha çok doğru son dediğin! :D Ben hala ayıya sarılıp uyuma kısmındayım ama :)) Napıcam sevgiliyi ya özgür olmak en iyisi tabi bana göre :))
    Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merak etme buyuyuncede karsına o ayılardan cıkıo tabıı sımdı bunye alısıo kucuklukten berı buyuyuncede zorluk cekmıoruz :) bosver canım sevgılıyı daha ılerde cok cok ılerde hayırlısı ıse olsun canım:)

      Sil
  13. AA reklamı izlemiştim, o dondurma reklamını da izlemedim ama 10yüzbin baloncuk yutan kızı hatırlıyorum :) Konunun özü, bombası da son cümle olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok beğendım bu reklamı canım ben:) 10yuzbın baloncuk cok eskı reklam:)) son cumlem zaten cok bılınen bı gerceklık: sevgıler canım

      Sil