22 Mart 2012 Perşembe

Sponsor'um Olur Musun?



Son günlerde kafayı çekilişlerle ve sponsorlarla bozmus bırı olarak yazıyorum bu yazıyı.
Beni takip eden benimde takip ettiğim sevgili arkadaslarıma hediye çekilişi düzenlemek istiyorum,ama fakat lakin sponsor aracılığı ile yapmak istiyorum.
Ama bana hiç kimseden teklif falan gelmiyor,ben makyaj,moda veya bakım blogu olmadığım için sanırım.Peki onlara nasıl ulasıyorlar cok merak ediyorum.Onlar mı firmalara ulasıyor,nasıl işbirliği yapıolar?
Sanırım insan kendi kendinin sponsoru bu dünyada ve galiba bende kendim sponsor olup bi çekiliş yapıcam.Ama kendi yapacağım çekiliş için beklediğim bisi var olunca hemen yapacağım,ne beklediğimi sormayın otobüs bekliyorum:)
Bu arada o kadar güzel çekilişlere giriyorum,bu kızın basına neler geliyor çekilişlerde merak ediyor musunuz?
Bazı çekilişlerin aslında daha doğrusu bıkac kısının yaptığı cekılıslerde benım ve bazı ınsanlarında farkettığı seyler oluyor,mesela cekılısı yapıolar ama cekılısı kazanan gercek bırı değılmıs kendısı yapmıs yanı hedıyeyı alanda yok,sadece ızleyıcısı artsın dıye mılletı toplayan mı dersiniz,baska bırıne cekılısten aldığı hedıyeler kullanılmıs gelıyor,bunun gibi seyler yasanıyor Ve ben hiçbir blogger arkadasıma bu durumu yakıstıramıyorum,blog yazmak bu kadar ucuz olmamalı.benım basıma gelmedı cidden gelmedi her zaman yepyeni şeyler geldi,kazandığım hediyelerin her zaman yazılarını yazdım.
Hileyle hiçbi seyi kazanmadım.Bu yazıyı yazma gereği duydum çünkü hediye çekilişlerini düzgün yapan insanlarda var,artniyetsiz,objektif olarak,benim kazandığım yada kazanmadığım birçok çekilişte dürüstlükle yapılıyor,arada bu sekılde ınsanlar cıksada hakkıyla hediye çekilişlerini yapanlarda var.Benimde içimden geldiği için hediye vermek istiyorum beni izleyenlere o yüzden ya sponsorla yada o beklediğim şey olunca kendi imkanlarımla okuyanlarıma ufakta olsa bi çekiliş yapacağım,gönlümden geldiği için.

Son olarak Sponsorlara buradan söylüyorum bana mailimden veya twitterımdan ulaşabilirsiniz. :)

Bu arada dün aksamdan itibaren buradada yazıyorum http://weblog.sozlukspot.com/ yapan arkadasımızın eline sağlık,çok eğlenceli sizde katılabilirsiniz bloggerlar için sözlükte yazabilirsiniz. :) herkese sevgiler (anneee ben artık sözlüktede yazıyorum)

Biricit içindekileri dökünce yine rahatladı yine rahatladı
resim alıntıdır

34 yorum:

  1. Gerçekten öyle şeyler oluyormu Biricitim ya? çok saçma valla.

    Birde bu işi sponsorla yaptıklarını bilmiyordum, öğreniyoruz işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olmaz mı Aslıcım dürüstce yapanlar olduğu kadar arada bu sekılde yapanlarda var,bazıları sponsorla bazıları kendı ımkanıyla yapıyor :)

      Sil
  2. "anneee ben artık sözlüktede yazıyorum"
    yerim seni:)

    insanların sahtekarlığına şaşırmıyorum artık ama bari blog yazarı olan biri yapmasın bunu! senin bu konudaki samimiyetine inanıyorum ve en kısa zamanda sponsor bulmanı diliyorum. ya da şöyle bir şey yapabilirsin, kendi ellerinle hazırladığın bir hediyeyi koyabilirsin. tam senin sıcaklığına yakışır olur ve gerçekten bir anlam taşır çekiliş adına. hem öyle bir durumda ben bile çekilişe katılırım^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) cok sevdım ben sözlüğü :)
      ıstee canım ınsanlar ne iseler, blogtada yazsalar karakterlerı değısmıo,kendılerını yansıtıolar,sanırım dedığın gıbı olacak belkı sponsor bulurum guvenılır ıyı bı fırma olmasada kendım yaparım napalım senıde beklerım tabııkı canım benım :)

      Sil
  3. şu sözlük evet yeni açıldı iyi bi ortama benziyor.
    :)
    sponsor olması normal galiba, bak bunu moda blogçularına sorsana.
    sponsorlu yapan çok var tanınmış moda blogçularından.
    :)
    alla alla öle oyunlarda mı oluyomuş.
    bunu da seyende öğrendik.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet guzel bı ortam cok eğlenceli:)
      evet arastırmadayım:))
      olmaz mı neler neler sasırırsın ben buldum bırını mesela sadece uzuldum ıkı uc kısı fazla ızleyenın olacakta ne olacak yazık dedım sıldım o kısıyı,ama kımseye soylemem kımdır dıye.

      Sil
  4. senin de maşallahın var, çekiliş canavarı :) nerde bi çekiliş görsem, sen ordasın :) çekilişler çok zahmetli ama, sayfanda tanıt, varsa twetterda tweetle, kendi eksenin etrafında 3 defa dön, sonra sağ elinle sol kulağını iki defa çek, falan filan. ohooo bunları yapana kadar, bloga yazı yazarım daha iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) eğlenceli oluo ama kazanma umudu falan zevklı bıde kazanırsan sevınıosun ne bıleyım eğlenme amacıyla katılıorum ben :)

      Sil
  5. biricitcim maalesef dediğin sekilde yapanlar var. ve yine maalesef bir-iki tanesini ben de farkettim ve hemen izlemeyi bıraktım. hediyeyi kazananın yeni açılmış bir hesap oldugunu ve dogru durust yazısı olmadıgını, ya da her ne hıkmetse hedıye kazandıktan sonra bır daha hıc yazı yazmamıs oldugunu gorunce jeton dusuyor tabıı. bence cekılıste kazanan kısıler kazandıkları urunle ılgılı yazı yazmalılar. ve eger blogları yoksa da fotografını cekıp cekılısı yapana yollamalılar kı yayınlasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok haklısın canım aynen benım bulduğum kısılerde oldu bende ızlemıyorum,bu olayıda blogger dedıkoducusu var onlardan oğrendım hıc yapmam normalde ama sıradan bırının blogunu kontrol edeyım dedım sonra dedım nerden kontrol ettım hemen sıldım o kısıyı ayıp yani cok ayıp..
      ben yazı yazarım kazandığımda canım yazmayanlarda bı tuhaflık var zaten,cekılıs yapsam bende yazı yazılmasını ısterdım.

      Sil
  6. aslında benim de bir sponsorum olsa fena olmazdı hani. :)) umarım bir veya daha çok sponsor bulursunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederım umarım bulurum sponsorumu :)) herkese lazım desene:)

      Sil
  7. Biricit, sözlüğe baktım sabah ama çok yol alması gerek. Şu an için katılmak gibi bi planım da yok, sınavlar vs.
    Çekiliş yapacaksan da düzeyli bişeyler olacağına eminim. Düzenbazlar her yerde, bloga mal etmemek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım zaten yenı acılmıs sanırım dün acılmıs yol alması gereklı ama cok zevklı güzel seviyeli bi ortamı var :) tabı tabı derslerını ıhmal etme sakın,bıtınce bakarsın:)
      evet doğru dıosun normal hayattada cıkmıo mu zaten boyle ınsanlar her yerdeler

      Sil
  8. Bazı firmalar direkt kendileri teklif ediyor ürün gönderimlerini veya sponsor olaylarını. Ama bazıları da ricaları kırmayıp yapıyor. Mesela ben bir oje firmasına ricada bulundum. hem bana göndermeleri hem de hediye çekiliş düzenleyin diye 2 tane yollamaları şaşırtmıştı, ama 2 oje için hediye çekilişi düzenlemeyi de çok yetersiz buldum. Bu yüzden bissürü şey de kendim ekledim.

    Şu ara dikkatimi çeken Kozmoda http://www.kozmoda.com/ sitesi var. Yeni bir site, isim duyurmak için bazı bloggerlar ile anlaşıp hediye çekilişi düzenliyor. Bence şansını dene, iletişim bölümünden ulaş, belli mi olur :)

    Hediye çekiliş yapan bloggerlar hakkında, ben de talihsizlikler yaşandığını okudum. Yine de göründüğü gibi olmayabilir her şey. Peşin hükümlü olmamakta fayda var. Şu ana kadar 2 çekiliş düzenledim, 2si de blogu olan insanlara gittiği için rahatladım biraz. Umarım istediğin sponsor gelir seni bulur :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ıcten bı sekılde yorum yazdığın ıcın cok tesekkur edıyorum,evet o sıteyede sanırım arastırayım ben :) tabııkı kımseye maal etmemelı sonucta ıyıler var kotuler var her yerde normal yasantımızdada boyle olaylar oluyor, takıp ettığım cok sevdığım bloglardansın canım tesekkur ederım bakalım bulabılecek mıyım :) sevgıler canım

      Sil
    2. Oy ne şekersin böyle :)

      Sil
    3. :)) o senın sekerlığın canım

      Sil
  9. Ayy canım arada bir tam hedeften söylemek isteyipte söyleyemediklerimizi söylediğini okumak inan iyi geliyor.Öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende beğenmene ve iyi gelmesine sevindim canım :) sevgiler öperim canım bende:)

      Sil
  10. canım benim süper yazmışsın..bu önemli bişiy.bu zamana kadar hiç bir çekilişe katılnadım.ancak sen yaptıgında can ata ata katılmak isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım yaptığım zaman beklerım :) kocaman sevgıler

      Sil
  11. Merak ettim , bakalım Biricitim sözlükte neler yazıyormuş ?

    YanıtlaSil
  12. tatlımm desene o güzel yazılarını artık sözlükte de takip edeceğiz :)) Hayırlı olsunn, çok sevindirikkk oldummm güzelcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım :) saolasın,senide bekleriz sözlüğe tatlım sevgiler:)

      Sil
  13. Biricit çekiliş yapman şart değil ki biz muhabbetin için burdayız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederım Bolat :) ama ıcımden gelıo ıste yapıcam uygun bı zamanda:)

      Sil
  14. Canım ben kozmetik ile ilgili tanıtımlarda yapsam mesela bana da hiç ulaşan firma olmadı çekiliş ile ilgili Bilmiyorum kriterleri ne. Bazen 15-20 izleyicili blogları görüyorum sponsorlu çekiliş yapıyorlar, şaşırıyorum. Galiba bizim gibi onlar gelsin diye beklemeyip iletişime geçiyorlar. Hadi bakalım, inşallah çok iyi bir sponsor bulursun :) Ama sponsorlu çekilişlerin de şartı şurtu çok oluyor bak, facebook sayfalarını beğendiriyorlar, üye olsunlar istiyorlar falan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım doğru dıosun sponsorla cok sart oluyor fırmalar oyle ıstıolar sanırım,bızde ıletısıme gecelım o zaman,fırmalar bence daha eskı blogcularla ıletısıme gecıo olabılır ama genelde kendılerı ıletısıme gecıolar yada cok ünlü bı blogsa fırmalar ıstıolardır belkı:)

      Sil
  15. Ben yeni olduğum için bilmiyordum bunları. Saf saf heyecanlanıyordum acaba çıkar mı ki diye. Ki hiç çıkmadı: :) Ne talihsiz bir durum. Dile getirme açık gönüllülüğünüzden dolayı teşekkür ederim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Yazını okuyunca çok şaşırdım .Ben kendi emeğimle 143 izleyiciye ulaştım. Hediye vermeyi düşünüyorum ama daha izleyicilerime tam olarak layık hediyelerimi tamamlayamadım. İnsanlar ne tuhaf sadece izleyici çekmek için sahte çekiliş yapılır mı vay be ne çakallık arkadaş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o zamanlar bu sekilde yapanlarda vardı maalesef ki:)) durust olmak her zaman iyidir canım, sevgiler:)

      Sil