16 Mayıs 2012 Çarşamba

Soğudum Sanal Dünyanın Zırtlığından




Soğudum..Sanal dünyadan..Yada sanal insanlardan..
Yağmurlu bir İstanbul sabahında,sabaha kadar istifra ederken anladımki(üşütmüşüm sanırım karnımın ağrısı ve midem bu gece deli etti beni) ben soğumuşum..
İstenilmediği yerde sadece yüzsüz ve adi insanlar dururlar.Ben onlardan değilim en azından şu an kendimi istenilmeyen biri gibi hissettim ve belki 15 gün belkide tamamen bazı ortamlardan ayrılma kararı aldım.
Bunun nedenlerine gelecek olursam:
-Daha ilk günden beni 'mature'ye benzetmesi birisinin hoş değildi.Bilmeyenler yazsın googledan baksınlar..
-Türk'lere laf söyletmem ki babamın oğluna bile söyletmemki..Sen dua et yinede diyorum sadece..yoksa başına ne işler gelirdide neyse..
-'30 yaşındaki menopozlu seksten korkan biri' hakaretine rağmen,alaycı tutumlara rağmen..hatta bazı seks ve sevısme ısteğıyle yanan insanların tahriklerine(tahrik derken kavga ve hakaret etme)rağmen ben yine durabiliyorsam..
-Bazı insanların 'sosyal içerük isterük' sözlerine katlanıyorsam,ki bu insanlar acaba ne içeriğinden bahsediyolar kendileride bilmioda..yada kendilerinden böyle örnekler göremedikte nedense..ama insanların ben veya baska gönlünden gelerek bişeyler yapmaya çalışan insanların kalplerini kırabiliyorlarsa....
-Saçma sapan esprılerı(yada ben anlamıyorum genc esprılerıde olabılır) şak şak şak alkışlayıp ahaaa sosyal içerük işte budur ahaada bakın gayrii diyolarsa..ben size yuh diyorum.Ve diyorumki benim yanımda olmanız gerekirken yok sen forumda mısın yok bu olmaz silenecek bu yok yok sildim gitti..
yok yok olmaz..sildim..diye bana 30 yaşındaki kadına bu şekilde istenilmediğimi belirtirsen bende artık daha fazla dayanamam..Benim sil dediklerimi silmiyorsan o zaman niye bana onu verdin?Birisi sana hakaret ederse sen susup kalır mısın,aa saol tesekkur ederım mı dersın yoksa karşılığını misli misli verir misin?Yada ben susuyorsam sen diğerlerine neden ceza vermiyorsan?onuda anlamıs değılım!
Kimin yanında duramayacağını,provakatörlerin,ortalık karıştırıcı mikserlerin,huzur bozmaya çalışanların yanında duracağını biliyorsan,beni istemediğini belirtiyorsan ben orada asla duramam çünkü benim yapım bu elinden geldiğince beni oradan soğutursan ben soğurum zaten..
Bide dün yasadığım başka bi olay:Birisi beni tersleyince mesela ikinci sınıf insan yerine koyunca ben kendimi kötü hissederim bu farklı bir yerle ilgili..Orayada bi daha gitmeme kararı aldım..Kalbim kırıldı çünkü ciddi ciddi..
Ve önümüzdeki 15 gün içinde çok yoğun bir dönemdeyim hayatımla ilgili o yüzden diyeyim ve bu yaşadıklarımıda değerlendirmek adına bazı şeylerden uzak kalmaya karar verdim.
Ama asla blogumdan değil burası benim yerim biricitinyeri burası..Yazılarıma her zaman devam edeceğim buradan benden kurtuluş yok yani:))
Bir arkadaşım sormustu geçen ısım vermıyım şimdide sen bize anlatmalısın popülerliğinin sırrı ne demişti.
Ben bu blogu popüler olmak için açmadım içimi dökmek,düşüncelerimi paylaşmak için açtım 24mayıstada 6aylık bir blog yazarı olacağım.6 ayını geçmiş.Blog dünyasını iyice tanımış birisi..
Söyleyeceğim şu aslında blogumu seviyorum ilk actığımda böyle olacağını tahmin etmezdim.Nasıl böyle oldu?, bence insanlar sizin samimiyetinizi anlıyorlar.Yazılar ne kadar ruhsuz gibi dursada bazen yanlıs anlasılmalara yol acsada bazen duygular cok net anlasılıyor..Demem o ki(hep şu kalıbı kullanmak ıstemıstım) ben popüler olmaya meraklı değilim olmayada çalışmıyorum herşey kendiliğinden oluyor buna çaba sarfetmiyorum.Ben insanları seviyorum ve mesela herkesi takip ederim insan ayrımı yapmam ben..Hediye çekilişime katılanlarıda bloglarından takipteyim benim için her insan özeldir ve değerlidir...
Hediye çekilişime gelecek olursam çok kibar,nazik ve iyi bir firma benimle irtibata geçti ve güzel bişey oldu,çünkü bunu yapmayı bende bıkac ay önce düşündüğümüde yazmıstım.
Bu arada destek beklediğim bazı blog arkadaşlarım destek olmadılar onlara cok tesekkur edıyorum.Ama hiç ummadığım hatta destek yapın bana demediğim bazı blog arkadaslarım beni çok şaşırttılar gerçekten samimiyetlerine iki kez inandım onlara yüreğimden gelerek teşekkür ediyorum.Çünkü arkadaşlar bende hediye çekilişlerine dışardan giren hep yarısan biriydim.Ama hediye çekilişi yapınca anladımki gerçekten zor bişey bunuda belirtmeden geçemicem.
Son olarak blogumdayım,süreklide sağlığım izin verdikçe yazacağım.Bana ulaşmak için yorumda yazabilirsiniz,mailimdende,twitterimdanda ulaşabilirsiniz.Ben her yerden geri dönüş yapıyorum bilen bilir kimseyi cevapsız bırakmam asla..
15gün boyunca kendi özel hayatım ve blogumla ilgileneceğim.Belkide 15 günde hayatımda çok büyük değişiklikler olur siz ne dersiniz?
Not: Hediye çekilişime katılmak için buradan
Blogstar Yarışmasına katılmak için buradan (hep yapmak istemiştim bunuda yaptım ya artık gam yemem)
Biricit sabah sabah Seda Sayan modunda Fatih Portakal'ı izliyor ve tabiiki kahvesini içiyor
resim alıntıdır

75 yorum:

  1. Günaydın bricitiimmm gece ayrıldığımızda gayet iyiydin neler oldu böyle:(
    Kimler kırdıysa kalbini misliyle cezasını bulur umarım ki ve de o yakışıksız lafları edenlere yazıklar olsun. İşte dürüst olup yaşını saklamazsın ve saygı görmek yerine böyle edepsizliklerle karşılaşırsın. Şok oldum:(
    Gece sana yumoşum güzel kalplim öyle iyisin ki herkes sen mi dedim,bunu bile yanlış algılanamandan korktum bi an açıkladım hemen nasıl böyle umarsızca konuşurlar?
    olmadığı bi kere daha ortada ne yazık ki,lütfen üzülme.Blogunu kendini bzi cezalandırmak yerine bahsi geçen ortamdan uzaklaş lütfen seviyorum seni:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ipekcim sen benim çok sevdiğim bi arkadaşımsın zaten sen istediğini de bana demekki samimi olduğum insanla her zaman her türlü şakayı kaldırırım ben alıngan değilimdir normaldede fakat hakareti herkes anlar hakaret mi yoksa şaka mı olduğunuki sen bile çok dikkatlisin canım benim güzel kalplim:)
      zaten o hakaretleri eden kişi orda değil artık,ama kendi ayrıldı onların atması değil, çok biriktirmişim içimde dünde bardağı taşıran bir damla daha eklenince patladım yani..
      evet o ortamdan biraz uzaklaşırsam benim açımdan daha iyi olacak canım bende seni seviyorum ipek böceğim:)

      Sil
  2. Canım, Biricitim lütfen yanlış anlama senden yaşça büyük olduğum için ve seni sevdiğim için anaç bir şekilde sesleniyorum sana..

    Herşeyden önce karnı, midesi ağrıyan Biricit kahve içmeye gitmemeli :):) lütfen sağlığına dikkat et ..

    İkinci şu benzetme olayı, tamam hiç hoş değil ama o kişinin kalitesine ver her kimse artık..Anlıyorum hoş şeyler olmamış kızgınsın onu da anlıyorum canımda kendi kendini yıpratma yaaaa Biricit..Boşver..

    Sanal Dünya ve popüler kimlik konusuna gelince..Önceden de dediğim gibi blogları kapatıp kapatıp açmış eski bir blogger olarak düşüncem şudur ki..Yazmak aslında çok önemli bir eylem..Ve herkesin bir tarzı var..”Binlerce izleyicim olsun ama bir şekilde olsun” egosuna sığınılarak evet açılan ve devam eden çok blog var evet..O da bir tercih meselesi saygı duymak lazım..

    Aslında burada önemli olan bizim kendimize ne yaptığımız ve kendimize kattığımız değerler olmalı..Blog arkadaşlığı , gelen yorumlar, bizim yorumlarımız çok hoş..Ama şöyle bir durum da var ki kimse kimseyi beğenmek veya sevmek zorunda değil ki..Senin sıkıntın sanırım espri mahiyetinde ufaktan ufaktan gelen hakaret içeren yaklaşımlar olmuş..Uyarırsın uzak durursun olur biter..Lütfen üzme ve sinirlendirme kendini pofhhh..

    Hayat çok enteresan Biricit..Yanılgılar ve şaşkınlıklar olabiliyor..Onunda kişiliğimize kattığı çok önemli değerler var unutma sakın..Bu olup bitenlerden verimli paylar çıkarmak sana kalmış..Tamam mı Biricitim..
    Öptüm seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyaz sayfam yorumun için çok teşekkür ederim.
      birincisi haklısın az içtim bugün kahveyi:)
      evet benımde anladığım kadarıyla ammada seviyesiz blogger varmış orada tanımış oldum onları..
      sen o kadar blogunu acıp kapamasaydın senin binlerce takıpcın olurdu bu arada canım,ben senin çok samimi birisi olduğuna inanıyorum blogtan tanıyorum seni ama yorumların veya yazılarında içini yansıtabiliyorsun canım..
      uzak durayımda birbirlerini yesinler benle uğrasamazlar artık kendi kendilerini yesinler mantığı ile ara verdim,uyarıdan anlayan insanlar değiller çünkü her fırsatta bi laf sokma merakındalar ve buna sessiz kalanlarada onlarla deılde benımle uğrasmalarına cok sinirlendim..
      evet kendimce dersimi aldım canım..
      bende öptüm ve tekrar tesekkur ederım sevgıler canım..:)

      Sil
  3. ya biricit bunlar çok çirkin şeyler, nasıl böyle bir duruma maruz kaldın anlamadım ama bencede en iyisi uzak durmak o yerlerden ve o insanlardan,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım böyle durumlarla karsılasmak için iyi niyetinle,kalbinden gelerek bazı şeyleri yaparsın insanlarda durduk yerde senle uğrasırlar bunun sonucu sanırım bu olaylarda..evet uzak durucam canım.

      Sil
  4. ay nolmuş kim ne demiş ne diye bu kadar sinirlendin canım salla gitsin milleti niye takıyosun ki hiç düşünmeye bile değmez, çekemiyolar işt :P ;)

    tebrik eder başarılarının devamını diler sevgilerimi de yollarımm =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))))) tesekkur ederım canım sevgıler bendende Larıencım:)

      Sil
  5. Şimdi ben bu post sayesinde hediye çekilişini fark ettim. Demek ki blog dan koptuğum ana denk geldi. Oraya bi katıldım zaten görmüşsündür, şimdi sana katılmaya geldim.
    Seni yine kim kızdırdı yahu :S , 1. sen bunları neden kafaya takıyorsun. Dert etmeye sinirlenmeye değer mi ?
    2. Popülerlik bence çok göreceli bir kavram. Bakış Açısına göre değişir Ve önemli olan sevilerek tanınmak ki ben seni seviyorum da tanıyorum da (yazar burda kensini bişi sanar)
    3. Sakın blogu terk etmeyi düşünme bile. Söz daha sıkı takip edeceğim. Ödevlerime iyi çalışacağım.
    4. Seviyorum seni
    5. Annem mature yi google demişsin Allah canını almaya e mi ? İş yerindeyiz herhal insan bi uyarır :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım yenı gorduğunu farkettım bol sanslar:))
      dert etmeye değmez ama bı ınsanın da patlama noktası oluomus sanırım..
      bende seni severek takıpteyım ve ınsan olarakta nasıl bırısı olduğunu bılıyorum,bılmesemde yazıların benı cok etkılıo gülmemi sağlıosun ve bu samimiyetinden kaynaklanıo canım:)
      yok blogumu asla terketmem canım sadece benı uzen yerlerı terkettım kısa bı sure,evet senin daha yazılacak mim yazıların var dur yeni mimlerde gelıcem yakında:))
      bende seni seviyorum hemide çok:))
      ya o matureyi sorma bende bılmıodum bu sozu duyunca googleda gördüm şok oldum:))
      tesekkur ederım bu güzel yorumun için canım benim öptüm kocaman:)

      Sil
  6. Geçmiş olsun biricikçiğim.
    Oha "mature"a mı? Ayıp lan. Onun terbiyesizliğine yoruyorum ben bunu. Yuhunis.
    Sen çok dolmuşsun ve bu yazı da taşma niteliğinde sanırım.
    Bilmiyorum anlamı var mıdır ama ben seviyorum senin yazılarını, he biraz boşluk bırakarak yazsan daha tatlı olabilirdi tabi o ayrı. ehehe.
    Birileri yüzünden kendini geri çekme bence, yani kendini soyutlama o ortamdan. Ne umursuyorsun insanları bu kadar? Amaaaaan, koy popocuğuna koşa koşa uzaklaşsın o da. ehehe.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol beyzacım:)
      o ilk gün başıma gelmıstı bısmıllah dedık bırısı ordan başka bişeye benzetti.neden cunku ben yasımı basımı kendımı saklamam 30 yasında olduğumu soylerım baskalarıda laf sokma amacıyla olunca ne desek acaba kızar üzülür der ve böyle garıp tuhaf benzetmeler yaparlar tatlım..(bide o kişi sanat bloguna sahip)
      evet fazla doldum bir gecede iki olay beni çok gerdi ve dün gecede gercekten cok hastaydım lan dedım değer mi ne uğrasıosun ki ne için yani dedim ve ara verme kararı aldım o aradada bu yazımı yazıp içimi döktüm bardak taştı çünkü..
      bende seni seviyorum yazılarınıda kendını de içten biri olduğunu biliyorum,dün sesinide duydum:)))
      yok biraz kendi başlarını yesinler orda baskalarıyla uğrassınlar,yoksa ben o ortamı her fırsatta öven ve seven biriyim kimseyle bi sorunum yok ama biraz düşünmem lazım..

      Sil
    2. Tamam da, hakikaten 30 yaş yaşlı değil kiii!
      Ayh, teşekkür ederim efenimm. Şımarttınız iki satırlık.
      Hangi ortam olduğunu anlamadım, sözlüğe yoruyorum ama değildir herhalde. Ama merak da etmiyorum, anlamış gibi konuşmuş olmamak için belirteyim dedim. ehehe. Merak etmiyorum dediğim umrumda olmadığı için değil, yani senin özelin, anlatamadım ama anladın sen.
      İstersen ben sana nice şarkılar da kaydedip yollarım, sorun yoook. ehehe.
      Öpüyorum, moralini bozma, 30 yaş da cidden yaşlı değil. İnsanlar garip ya.

      Sil
    3. sımartmam ben canım doğru neyse onu derım:)ama sımarıyosan da hakedıosun demektır:)
      anladım canım ben seni umarım sende benı anlamısındır:))
      dunde ben konustum ama sen kımbılır hangı ruyalarındaydın:)
      ptesı artık dinlersin beni:D öptüm canım bende:))

      Sil
    4. Aaa, dün de mi AYLAK var?
      Pazar günü dinlerim efenimmm. Hatta duuur, ben size yeni bir şarkı seslendireyim. ahahahaaasfd.

      Sil
    5. yok aylak'a deıl baska bı programcıya cıktım oda bıraz gazla oldu:))
      sen ptesı 8le 10 arası bı dınlesene raxyo yu:D
      tamam yenı sarkını beklıoruz:D

      Sil
    6. Pazartesi mii?
      Ama ben bir Aylak'ı dinliyorum. Biraz yarım yamalak da dinliyor olabilirim. Baya hatta. Neyse. ehehe.
      Yoksaaaam, sen de mi program yapmaya başlıyorsun? Pazartesi? Vuaaa.
      Öyle bir durum yoksa, Pazar gel yahuuu. ehehe.

      Sil
    7. aylaka canlı bağlanamadımkı bağlasa bağlanırım skypedan:)
      neyse pazara gorusuruz denerız bakalım canım ses kaydı yapmayı bılmıorum ben gonderemedım o yuzden:))
      pazartesıde dınle dınle sen:))

      Sil
  7. samimi, içten, gerçek, sevimli.. blogunla ilgili ilk aklıma gelenler.. ama bir kusurunu da belirtmeden geçmeyim. çirkinlikleri pis insanları çok fazla kaale alıyorsun.hiç etkilenmemek elbette mümkün değil ama mümkün olduğunca muhatap olmamak en iyisi. itle dalaşmaktansa çitin etrafından geçmek daha iyi bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım serkancım:)
      bazı insanlar vardır ya hazır tetıkte beklerler boyle acaba ne cıkarırız nası faydalanırızda kendımızı öne cıkarırız dıye orda öyle ınsanlar var ben kendımı onlara malzeme yapmamaya karar verdım,yoksa normal hayatta hiç mi umurumda dahi olmayacak kişiler suratlarına bile tükürmem tükürüğüme yazık..iyi insanlarda var tabiiki orda ama bunuda biliyorum sevdiğim insanlarda varlar,zaten onlar için ordaydım,ben biraz uzaklasayımda dinliyim kafamı..

      Sil
  8. bu arada verdiğin ödevi yaptım.:) mimi yanıtladım..

    YanıtlaSil
  9. Seni seviyorum, seni üzmelerine de izin vermiyorsun şimdi, içimiz rahat :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende seni seviyorum mayacım:) izin vermiyorum canım rahat mıyım ne:))

      Sil
  10. Yanıtlar
    1. tesekkur ederım tatlım nerelerdesın sen cok yoğunsun sanırım öptüm:)

      Sil
  11. Biricit dolmuşsun, sen 6 aydır yazıyorsun hani karşılaştırma değil örnek verme açısından; benim 1.5 yıl oldu sanırım, pedofili bile gördüm. Anlatsam kimsenin umrunda olmaz, kapattım konuyu. Sen de takma, yazını yaz gerisi umrunda olmasın. Ne rahatsız ediyorsa seni, uzaklaş, kurtul hatta. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok doldum canım..
      yuh dıyorum yahu bu sanal dünyada ne kadar pislik ne kadar adi insanlar varmıs terbiyesizler cok sinir oldum şu an pedofili deyince.demekki blogla falan baska amaclı insanlarda var yazıklar olsun..
      evet uzaklastım bıraz kafamı dınlıcem asırı hakaret bunyede error verdı:))

      Sil
  12. biricitçim nerelerden kimlerden bahsediyorsun bilemedim ama üzme kendini yahu. bak ben çok üzüldüm ki üzülmene :( ve çok geçmiş olsun, daha iyisindir umarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kedicim cok tesekkur ederım sımdı ıyıyım düne göre çok saolasın..
      üzülmek ve kırılmak aynı anda oldu sandım hani hevesin kacarda canınız cehenneme dersin ya o moddayım yani..sevgiler canım

      Sil
  13. Herşey güzel ve herşey gönlünce olsun. Ben takipteyim. İyi bir yazar oyam yolundasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım Profösör güzel düşünceleriniz için.

      Sil
  14. Silmeden bir yazı yazmak bir mimin konusu olduysa, işte benim yazım..

    " Neydik?.. Ne olduk?.. Ne olacağız?.." Sorusunun cevabını hınhıraş bir arayış gibi, yaşanmadan geleceğimizi ararız. Ne biliriz ki; geleciğimiz ancak iki dudağın birleştiği, ancak iki kelimenin dostluk cümlelerinde buluştuğu, "Seni seviyorum" dur. Şimdiden bilemediğimiz, fakat nice rüyalarımızda ve nice hülyalarımızda iyiliklerle, güzelliklerle süsleyip bezediğimiz, namazlarımızda, niyazlarımızda hakkımızda hayırlı olmasını dilediğimiz, geleceğimizi büyük bir inanç, teslimiyet ve tevekkülle dulalarımızda anlamlandırdığımız, ancak mahşere kadar sürecek olan, büyülü bir dostluk iklimidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. silmeden yazdığınız yazı gercekten güzel mesajlar içeriyor..
      bu büyülü dostluğu sanal veya gerçek hayatta keske bazı insanlarda anlayabilseler,herseyin hayırlısı hayat boyu..

      Sil
  15. 15 günlük ara diyince yüreğime iniyodu :)
    blogunu yaz kafanı dinle tadını çıkar biricütüm benim öpücükler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) blogumdayım canım meraklanma senide mimlicem mimlicem yazmıosun bak dokunuyo bana yazmayınca gelip kontrol edicem seni elimde bi sürü mim yazısı var her an gelebilirim:)öptüm canım bende..

      Sil
  16. Hayatının merkezine neyi koyarsan yani en büyük önemi neye verirsen yaşayacağın hayalkırıklığı da buna göre olur canım. Haddinden fazla kıymet veriyor olabilir misin bazı şeylere acaba, naçizane fikrim. Sanal dünyanın seni bu kadar üzmesine, yıpratmasına izin verme. İnsanın ailesi bile bugün var yarın yokken onlar kim oluyor ki...Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayatımın merkezine her zaman sevdiğim insanları koyuyorum ben şu ana dek sevdiğim insanlarda hiç yanılmadım(tabii dost gorunupte kazık atanlar dısında)
      fazla değer vermek değilde bence yine iyi niyetten kaynaklanıo hani iyi niyetle bişey yaparsında kimse anlamaz ya yada yanlış anlarlar ya onun gibi..
      ama kimsenin üzmesine de izin veremem dediğin gibi aile özel hayat iş hayatı yada gerçek hayat diyim bütün bu sanal şeylerden daha da önemli..sevgiler canım:)

      Sil
  17. Hayatında neler oldu bilmiyorum ama yorumların asla ruhsuz değil canım, bunu biliyorum.. seni severek, keyifle okuyorum. Sanal dünya çok acımasız.. Reel dünyada pasif olan kişilikler, sanal dünyada aslan kesiliyorlar ne hikmetse, takılma sen onlara.. Seni seviyoruz biz Biricitcim, sıkma canını :) Çekilişini de şimdi gördüm, geliyorum hemen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok doğru demıssın canım sanal dünyada insanlar kendilerini bişey sanıolar gerçek hayatta yapamadıklarını burada yapmaya calısıolar..
      bende seni keyifle okuyorum canım ve samimi birisi olduğunuda biliyorum,seni seviyorum bende sevgiler:)
      çekilişte bol sanslar dilerim tatlım:))

      Sil
  18. hımm sanırım bu aralar canın sıkkın son yazılarında da buna benzer şeyler okuduğumu anımsıyorum. biraz uzaklaşmak iyidir.umarım her şey gönlünce olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım malesef bazı konulara bıraz sıkıldım zamanla geçer diye umuyorum..
      umarım seninde hersey gonlunce olur sevgıler:)

      Sil
  19. Biricitim sen burda bizimlesin dimi? o zaman sorun yok. Bırak kendini bilmezler ne derse desin ya, neden canını sıkıyorsun, üzülüyorsun? yapma, her zaman yanındayız tamam?

    Ayrıca ne yazacağımıza biz karar veririz, kimseyi ilgilendirmez..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizinleyim tabiiki her zaman:)
      tabııkı blogunda istediğini yazarsın ama bazı kuralların uygulandığı bi ortamda olursan ordaki kurallara uymak gerekir ama o kurallara sadece benim uymamı beklerlerse daha cok beklerler ordaki diğer insanlara farklı davranıp bana farklı davranırlarsa ben kendımı dıslanmıs ve üstüne üstüne gelinen birisi hissederim ve hevesim kactı mıda bi daha geri gelmez..
      bılmem anlatabildim mi canım anlatmak istediğimi sevgiler aslıcım öpüyorum seni:)

      Sil
  20. yaz biricit yaz ben seni takip edicem yazılarını merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende takıbındeyım yazılarını ebolacım :) sevgiler yeni yazılarımlada buradayım:)

      Sil
  21. sevgili biricit blogunu bırakmaman okuduğum en güzel kısımdı yazındaki. Genel tavırda çok kızdırmışlar senii ancak sanal ortamı kısaca şöyle özetleyebiliriz.

    "Dalgasız denize herkes kaptan "

    sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru demıssın kantemori sanal dünyada herkes aslan gercek hayatta fare gibiler ama burada carlıyolar.. buradayım blogumun basındakı kaptan:))ali kaptan deıl ama biricit kaptan:)
      sevgiler saygılar :)

      Sil
  22. biricitim canım abidik gubidik insanların saçmalıkları üzmesin seni.. sen çok sevilen, insanlara pozitif enerji veren yüzleri gülümseten bi insansın:) geçmiş olsun vede şifreler ulaştımı sana gmailden sana gönderdiğim maille alakalı bi mesaj geldi acaba gitmedimi diye düşündüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umaycım abidik gubidikler doğru demıssın
      ben maıldede yazacaktım sıfrelerını yazma dıye nıye yazdınki canım benim ben tarıf edıcem sana:) maılıme su an bakıorum tatlım.

      Sil
  23. Bu arada aslıya sonuna kadar katılıyorum biz yazarız okuyan okur beğenmeyen okumaz zaten herkes birbiriyle aynı düşünmez tarzı yorumu düşünce yapısı başkadır boşveeeerrr...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabııkı canım kımseye beğendırmek ıcın yazmıyoruzkı sonucta kendımız ıcın yazıyoruz beğenmeyen beğenmesın blog yazılarımızı onemlı olan o değıl zaten tatlım:)

      Sil
  24. kötü söz sahibine aittir biricit,ne güzel sözden anlarlar ne iyi niyetten...Yaşadığım olayı sen de biliyorsun ve takma boşver diyemeyeceğim çünkü insanın içine oturuyor haksızlığa uğramak.Ben her gün severek takip ediyorum blogunu ve meyve veren ağacın taşlanacağını da çok iyi biliyorum.Sırf popüler olsun diye başkalarına bu şekilde söz sarf eden kişi ya da kişilerin ruhsal problemleri olduğu pek açık.Kime b.k atsam diye dönüp duruyorlar.Sakın pes etme,güçlü bir insan olduğunu biliyorum ve sırf onlara inat yazmaya devam et biliyorum içinden gelmeyebilir ben de öyle oldu çünkü ama seni seven insanlara odaklan,biz severek takipteyiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım minik japoncum güzel yorumun için :)
      haksızlığa uğradığın zaman evet ınsanın ıcıne oturuyor,populerlık ıcınde gercektende ınsanlar bu sekılde davranıolarsa yazıklar olsun dıyebılırım sadece...
      tabiiki her zaman yazmaya devam edeceğım ama o sanal ortamdan biraz uzak kalmam benim için daha iyi olacak:)bende seni severek takıpteyım canım:)

      Sil
  25. Git gelleri saymazsak benimde 2.5 yıl olmuş ama şu son dönemde 1 ayda yaşadığım kadar olayı o sürede yaşamadım yani.Bunun sebebi tam olarak ne çözemesem de boş ver diyorum ve sevgilerimi gönderiyorum sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben 6aydır yazıodum 6 ay oncesınde sadece puccayı bılırdım bloguna bakardım bıgun blog acacağım hıc aklıma gelmemıstı..
      son zamanlarda evet herkeste bı gergınlık var anlamadım bende bahar mı carptı mılletı nedır:))
      aslında sebep ne bılıo musun herkeste olan populer olma merakından kaynaklanıo bu durum,bırıne taş atalım çamur at ızı kalsın bende tanınayım merakı sanırım..

      Sil
  26. Canım meyve veren ağaç taşlanır derim ben başka da bir şey demem. :) Biz kendimiz için yazıyoruz yazılarımızı yorumlarla mutlu oluyoruz ve en önemlisi bir sürü güzel dost ediniyoruz. Bak ben seni yeni tanıdım ama yüreğinin güzelliği o kadar yansımış ki bloguna bunu görebiliyorum. Çünkü biz bu blog denen güzelliğin içinde olunca kim popülerlik için kendini yırtıp da yazılarını yazıyor, kim gerçekten gönlünden geçeni yazıyor ayırt edebiliyoruz kolayca.
    Çekilişe gelince, ben de yaptım zamanında beklediğim desteği ben de göremedim ama bazı arkadaşlar paylaşmalı beğenmeli çekilişleri sevmiyor lütfen gönlün kalmasın.
    Kendini üzme bak seni üzenlere bu yazın ilaç gibi gelir aman ha.
    İyi ki tanıdım seni :) öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dilaracım bende senin blogunu yeni tanıdım ve samimi birisi olduğunu yazılarından anlayabılıyorum, kitaplasma etkınlığı yapmıssın daha onceden ben nası duymadım kacırmısım o aralar sanırım bılsem kesın gelırdım:)
      haklısın destek olan da saolsun olmayanında vardır bı bıldığı ne dıyım,ama su var sen bıze destek ol hedıye cekılısımde dıyen arkadaslarım vardı ben hep destek oldum bazen yahu bı cekılıse bıle gıresım yoktu ama dedım kı bak kız yazmıs o kdar ayıp olur katıl dıyede cok katılmıslığım olmustur.bende seni ıyıkı tanıdım tanımayada devam edıyorum:) sevgıler optum bende:)

      Sil
  27. üzüldüm.. keşke yaşanmasa ama ne olursa olsun kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil.
    lütfen kendini üzme daha fazla .. yazdıklarını okuyan okur okumayan okumaz..ama kimse bir başkasına ne yazacağını söyleyemez.. öeri yaparsa yapar ötesine geçemez..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende üzülmüştüm ama zamanla yani su anda dusunuyorumda bu kısılerın akli dengelerinin yerınde olmadığını dusunuyorum yada cok akıllılarkı baskalarına camur atarak bıseylerın pesıne dusmus ınsanlar.
      zaten blogumda ıstedığımı yazarım beğenmeyen beğenmesın ben kımse ıcın acmadım blogumu kımse ıcınde devam etmem.ama ben zaten blogumdan deıl baska sosyal mecralardan bahsetmıstım.sevgıler canım:)

      Sil
  28. Biricitttt sen kimseyi kafana takma, artık insanların beyni tek bir yönde çalışıyor. Bazı konuların konuşulması onlar için özgürlüğün simgesi... Yazık onlara sadece acıyorum. MEgan Fox bile demiş; Telefonu kaybetmenin bekareti kaybetmekten daha büyük bir sorun olduğu bir dünyada yaşıyoruz...
    Sen sevilmesen bu kadar takipçin olmaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel bı ornek vermıssın tatlım malesefkı ınsanlar bazı seylere artık değer vermıolar hadı anladık değer vermıosun ama bazı konuları ulu orta konusmanın bı manası var mı onuda anlamıs deılım yasıosanda kendın yasa mıllete anlatmanın bı derdı varmı nedır yanı bak yine sinirlendim:))
      estagfırullah tatlım benım benı takıp edıp değerlı vakıtlerını ayırıp okuyanları bende takıpteyım ve okuyorum.sevgıler canım:)

      Sil
  29. 15 günlük ara çok 5 günde anlaşalım;DD

    Sizin hakkında fikir olmayan kasıt sadece eleştirmekten öteye gitmeyen şeyleri düşünmeyin,sizi eleştiren kişinin sizi ne kadar tanıdığını düşünün böyle bir eylem için ne kadar gereksiz olduğunu düşüneceksiniz yani mantığınızı kullanın duygularınızı değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bılmıorum senelık ızın bakalım yıllık kafa ıznım ne zaman bıterse:))
      benı elestıren kısı gercekten elestırı yapsa dusunurdum elestırısını ama hakaret eden kısının hakaretlerını dusunemem malesef.ben elestırıye kapalı bırıde deılım sakayı da kaldıran bırıyım fakat bazı seyler elestırıye gırmıo malesef.

      Sil
  30. bazen dinlenmek iyidir biricitim ama burdan ayrılma da nolursuunn!

    bi de bakiyim nasılmış blogstar olayı pek anlamadım sanırım ondan yapamadım daha :$

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım buradayım evelAllah :)
      blogstarda kategorılere gore oy verıosun tatlım beğendığın sevdığın blogları.

      Sil
  31. tatlı biricit uzun zamandır yoktum.yutrdısındaydım.pekte elim varamadı bloğa girmeye..kendi bloğuma halen el sürmüş değilin.sadece takip etmem gerektiğini düşündüğüm takip ederken zevk aldığım blogları okuyorum şuanlık.bunların başında sen geliyorsun..neredeyse bir aydır yoktum..seni kimler üzdü nasıl yaptılar bilemiyorum..ama incinmiş oldugunu görüyorum.umarım okuduklarımı yanlış anlamamışımdır..sen etrafını aydınlatan bir insansın..ve paylaşımlarına bayılıyorum.özel yada sanal farketmez her alanda herkesin hakkından geleceğine ve adaletine inanıyorum.seni seviyorum kalp kalp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boncukcum bende uzun zmndr goremedım senı bıraz ara verdığını dusundum bloguna..
      evet bıraz sıkıntılı bı donem oldu sanal dünyamda:) ama bırazcık ara vermem gerektığıne ınandım ve sımdı cok ıyıyım canım benım:)
      sevgıler bende takıpteyım yazılarını beklıorum yurtdısı ızlenımlerınıde ozellıkle :)

      Sil
  32. Canım ya, niye takıyorsun ki? İnsanlara fırsat verirsen neler neler derler, duyma görme. Sadece önem verdiklerini dinle. Ve hiç birşeyi kafana takıpta kendini bu kadar üzme

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru dıosun canım artık fırsat vermemeye karar verdım bende:)) haklısın canım değer verdıklerımın dedıklerı onemlı benım ıcın

      Sil
  33. Konunun ne olduğunu bilmiyorum sana sinirlenme dicem ama insan ister istemez sinirleniyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bazen sınırlenıyor ınsan fakat sonrada gecıo bıraz dusununce nıye sınırlendımkı dıyor ınsan.

      Sil