27 Temmuz 2012 Cuma

Annemle Pozitifçilik Oynadık! :)



Annem geçen aksam oflayıp pufluyor bıktım hergun aynı seylerı yapmaktan dıyıp duruyordu.O ara acıktım ben dıyıp corbayı ısıttı onuda yiyo bi yandan,tvye de bakarken,offf pufff hergun aynı seyler diyip durdu.
Bende kendıne hobıler oyalanacak seyler bul anne dedım,örgü ör mesela,kitap oku.Annem bi on sene öncesinde sürekli kitap okurdu.Hemde arastırma kitaplarını cokta severdı,ama artık tv dısında baska bıseyle ılgılenmez oldu.Ayağından felclı olduğu için dısarı cıkamıyor zaten bes yıldır.Anca ben onu dısarı cıkarırsam özel taksi ile o sekılde dısarı cıkabılır,gezebılır,bastonuyla koluna gırılıp gezebılır.O yuzden genelde hep evde.Beş sene önce bel fıtığı sol ayağını felce çevirdi o yüzden böyle oldu yoksa yerınde duramayan bi yapısı vardı hep gezerdı halende gezer yanında yardımcı olacak bırı olursa.
Anne dedım bu kadar ıcın sıkılıyorsa bısey yapacağız seninle hemen gözlerini kapat dedim.O da bi yandan dediğimi yapıo bı yandan da corbasını ıcmeye devam ediyor tek gozunu de acıp,tamamen kapat hadı bak bende kapattım dedım.
Neyse gozlerımızı kapadık,denız kenarındayız yesıllıkler ıcınde,denızın dalgalarını duyuyoruz dedım,bosbos duruyomuyuz yani dedi,yok dedım sen cay bahcesınde benı beklıyorsun,bende ısyerımden cıkmısım arabamı parkedıp senın yanına gelmısım dedım,araba mı otobus neyıne yetmıyor senın? dedı gozlerınıde acıp,anne bu hayal yahu bı hayal kuruyoruz bı pozıtıflık yayıyorum su anda dedım,tabıı basladık gulmeye..:))



Yani annemle pozıtıflık yaparken bıle böyle:) Pekı dedım baska bı pozıtıflık yapalım,pozitif enerjimizi yayalım belkide olur:) yıne gozlerımızı kapayalım,bu sefer ıkı katlı dubleks hem bahcelı hemde kocaman balkonlu evımızdeyız,bahcede cıcekler var güller pembe beyaz çiçekler,balkonumuzda masamızda oturmusuz yemek yiyoruz mis gibi bir rüzgar bahcemızde ıkı ağac var kokularını bize getiriyor dedım,ee pekı nerde bu ev dedı,o hayalımızdekı semti söyledim,yine güldük:)
"insan bir düşü sevebilir mi?" diye sordu. "evet", dedim hiç düşünmeden, "bence zaten en çok onu sevebilir, bir düşü..."
peki.. ya o düş, gerçekleşirse..!:) 

Biricit derki;birgün düşlerim gerçekleşecek çünkü inanıyorum!:)
resimler alıntıdır.

16 yorum:

  1. annenin ellerinden öperim.. gözleri kapatıp hayal kurmak çok zevklidir çok yorulduğumda kafam doluyken bende yaparım bi de vivaldi olursa yanında tadından yenmez:)
    hayallerin gerçek olsun en kısa zamanda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım tatlım:)
      ooo vivaldi harıkasın umaycım,ınsallah senın hayallerınde gercek olsun:)

      Sil
  2. Cnm inş.annen sağlığına kavuşur,zor bir durum.Hayallerin gerçekleşir inş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınsallah gercı su anda ıyı ama ayağındakı sorun kalıcı oldu.ınsallah hepımızın hayallerı gercek olsun:)

      Sil
  3. inanırsak olur, hiç kaçışı yok, olur mu olur! =)
    tüm güzel düşlerinin gerçek olması dileğimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınanırsak bencede olur ınsallah:) umarım senın hayallerınde gercek olur kedıcık:)

      Sil
  4. düşte olsa pozitifçilik te olsa nerde olursa olsun anneler realiteyi burakamıyor :)

    YanıtlaSil
  5. ben de sık sık yaparım bunu..şu günlerde gene gözlerimi kapatıp pozitifçilik oynamaya ihtiyacım var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yapmalı cunku gercekten olumlu oluyo ınsan yada en azından huzur buluyosun bende yaparım arada bır:)

      Sil
  6. Canım inşallah senin de anneciğinin de düşleri gerçek olur. Ve anneciğine sağlık ve şifa diliyorum, çok çok iyi olsun :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım sevdacım:) amin ınsallah cok cok sağlıklı ve ıyı olur,sevgıler:)

      Sil
  7. Anneni yerim^^
    ahh keşke hayattaki rutinlerimizi değiştirebilsek, nefes alsak hiç olmazsa kısa bir süreliğine...

    ama senin pozitifçiliğini çok sevdim.sık sık yap, bak o zaman annen de anlayacak en iyi en güzel olanlar hep düşlerdir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) annemde sana sevgılerını gonderıyor canım.
      ne kadar guzel demıssın düşler hep en iyi ve en güzel ninicim,umarım düşlerimize kavusuruz.:)

      Sil
  8. hiç şüphem yok canım,herşeyin bir zamanı vardır.sen istediğin müddetçe mutlaka gerçekleşecek,ancak zamanı gelince.bu arada sgk bir miktar ek ödemeyle tekerlekli sandalyeyi ödüyor,bilgin olsun.alırsanız annen de özel araca ihtiyç duymadan istediği an sokağa çıkabilir.bir araştır derim. sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım Ebrucum güzel yorumun için,annemın durumu o kadar ağır değil sadece sol ayağına basamıyor,yoksa evın ıcınde yuruyor yani yemek yapabılıyor,dısarı cıkmakta sorun yasıyor bı tane yürüteci var zatende İstanbulda yürünecek yol yokki:) hemde o aletı dısarı cıkaracak adam lazım tek basına cıkaramaz,yine benım olmam lazım yanında ben oluncada almıyorum bastonu var koluna gırıyorum tamamdır :) ınsallah duzelır bı suru ılac suruyoruz yok bıtkısel yok tvde gorulenlerden ama bı faydasıda olmadı,amelıyat ıcınde gecıkmısız doktor en son amelıyat olsa bıle bosuna olur ve daha tehlıkelı olur dedı.alıstık ama keske duzelebılseydı.sevgıler canım

      Sil