18 Temmuz 2012 Çarşamba

Tatilden Geldim Beybiiler :))




Aaaa beybi falan tatil dönüşü ya ondan böyle kafam rahat beybiler havada uçuyo falan.:)Tatilim çok güzel geçti bol bol yüzdüm,gezdim,eğlendim.


Tatile gitmeden yani başlangıcından alırsam,valizlerimizi hazırladık otogara vardık annemle.Otobüs havalanana kadar çay içtik,bekledik, pardon kalkana kadar yani,otogara bırakan taksi soförü bizi havaalanına gidiyoruz sandı artık nasıl bi havalıysam,halbuki hayatımda uçağa binmedim.Neyse otobüsün saatini beklerken çay içelim dedik annemle,arkamdaki masadada kadının biri sigaramı tam yakmak üzereyken atesınızı alabılırmıyım dedı ve anında çakmağımı aldı,derken ıctıkten sonrada masamızdakı kul tablasına söndürdü.Yaa sabır dıyerek otobuse bındık saatımız gelınce,ınsan bı ızın alır.Otobüste bildiğiniz gibi cam kenarı,koridor,öküz önü ve öküz arkası yerlerinden birini seçersiniz genelde.Ama bana nedense her seyahatimde öküz önü ve öküz arkası denk geliyor.Tam ortalarında oturmasam rahat edemiyorum.Çekiyorum çünkü nerde arıza ben orda.Derken arkamdakı kadın ayağını uzatmıs dayamıs sırtıma,öndeki kadında kahve mı koyduğum sırada acmıs koltuğu yayılmıs,sıkısık bı sekılde yolculuğumuza devam ederken mola verdık.Bırde ne goreyım arkamdakı kadın benden cakmağımı alan ve sıgarasını bızım masamızda sonduren kadın değıl mı,bu kadarda olmaz dedım!


Yolculuğumuz boyunca her gördüğüm ağaçlı ve yeşillikli yeri camdan bakarken mezarlık sandım mp3umu kapatıp tam dua okurken bı baktım Tatil Siteleriymiş,belki 15 belki 20 kez aynı şeyi yaptım,İstanbul'da alısık değılız yesıllığeki ben napayım?! Mp3ümden şarkıları dinlerken, bişey farkettimki 90larda Dr.Alban No coke sarkısını yanlıs söylüyormusum ben yaa :)
Ko Ke kevin Kokurı verı maç eksası verı maç yol aç (90larda Erkan Yolaç'ın yarısması vardı bılıncaltıma etkı yapmıs)
Orjinali: Cocain will blow your brain And ecstasy Will mash your life! Üniversite dahil,8 yıl Almanca görüp,27 yasından sonra ingilizce öğrenince böyle oluyo işte:)


Otobusten ındık,kalacağımız yere vardık,ınternet ve tv olan kalacağımız yerde,biz gittiğimiz gün adamın modemi bozulmus ve nete giremedim,tvde calısmıyordu,ben pek ızlemıyorum zatende,gıttığımız gun nasıl bı elektrık yada sans varsa ne ınternet nede tv calısmıyordu.Denıze gıttık,yüzdüm ve arkadaslarıma  genel mesaj yazdım.Genel derken sultan falan değılım,bızde adettır kım tatıle gıderse arkadaslarını catlatmak ıcın yuzerken guneslenırken mesaj atarız,onlar calısırken bız yan gelıp yatarken hem mesajı okur sevınır hemde cok sınır oluruz.Aynısını bana yaptıkları ıcın bende onlara tatıldeyken mesaj yazdım tabııkıde:))






Genel tatil taciz mesajım:
'Denizdeyim yüzdüm,şimdi güneşleniyorumda sağ tarafımı mı yaksam solumu mu bilemedim?:)' 
Gelen cevaplardan bazıları:
-Önce sağı yak beğenmezsen sola geçersin canım :)
-Her yerini yak anam :P
-Bol güneşlenmeler tatlım;)
-Ön tarafını yak bence 
-Çevirme yap tatlım..
-Go*unu yak :p
-Sağ tabisi :)
-Bu hava atma furyasına kıl oluyorum içten içe :)
-Ben de dün gece geldim tatilden..iyi eğlenceler,fazla kalma güneşte;)
-Nispetinde böylesi ;)) Vaaayy canım benim ;))) benim içinde bol bol yüz güneşlen;)))
-Havan batsın emi benim için daha kapanmadı yaz mevsimi ona göre :)




Arkadaslarımında onayını aldıktan sonra gönül rahatlığı ile güneşlendim,yüzdüm,annemle kısa ama hoş bi tatil geçirdik bol bol güldük:) Eve dönmemize bir gün kala yani valizleri yapacağımız esnada elektrikler gitti,hemen recepsıyona indim kardeeeşş elektrikler kesildi diye fakat daha inerken koridorda ışıklar yanıodu farkettim yani çok zekiyimdir,sigorta attı sanırım bi bakar mısınız dedim neyse baktılar adam ordan basıo bi yanıo bi sönüyo lambalar en sonunda baska bir odanınkini kestiler bosmus sanırım bızım kattaki diğer odaların ve bızımkıde duzeldı valızlerımızı hazırladık ve tatılımızın sonuna geldık:)




Yedik içtik eğlendik yüzdük:)Güzeldi tabii gönül isterdiki biscolata erkekleri ile tatil yapayım ama kısmet artık seneye biscolata erkeği gibi bi kocam olursa onunla tatil yaparım umarım:)) Bu tatilden öğrendiğim en önemli şey ise; bizim evden otogar 8TL,otogardan bizim ev 30TL demekki mesafe otogardan bizim eve dönüşte çok uzuyo,acı ama gerçek:)) Bir gerçek daha varki,pilavcıda oturmuş tavuklu pilav yediğiniz esnada havada havai fişekler patlayabilir hiç ummadığınız anda öyle şeyler olurki siz bile şaşarsınız :))Önemli bir detay daha; bitmeyen suyu bitirmeye çalışmayın,su komasına girmeniz olası:)

Sıcaklardan kafayı yemiş ve bık bık bık ötenlere,boş boş bakıp boş boş konuşanlarada yeşilliklere çayırlara gitmelerini,kendilerine dağlara vurmalarını tavsiye ediyorum bu şarkıyıda dinlesinler iyi gelir:D


Zenciliğine zencilik katan Biricit derki ben tatile tatil demem,biscolatalar olmayınca:)
Ayaklı fotoğraflar bana aittir:))
Diğer resimler alıntıdır:)


32 yorum:

  1. eh hos geldin :)

    bu aralar moda olmus sadece ayaklari foto cekmek :D heryerde bole fotolar goruyom kusucam ayaklardan artikin :/

    YanıtlaSil
  2. Biricit ne eğlenceli ve tatlı yazmısın yahuu:)) Suratımda bir gülümsemeyle okudum. Oohh sefan olsun, enerji olsun, doping olsun canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. ahahahaa, çakmak istiyormuş gibi yapıp kapan kadın, ayak uzatan kadın.... Bence bu kaderin pek afilli yollardan da olmasa, ilginç yollardan sana mesajı. O kadın sana bir haber getirecek! - Biliyorum, saçmalamalarımı özlemişsindir tatilinde. ehehe. -
    "Yolculuğumuz boyunca her gördüğüm ağaçlı ve yeşillikli yeri camdan bakarken mezarlık sandım mp3umu kapatıp tam dua okurken bı baktım Tatil Siteleriymiş," burada kahkaha atmış olabilirim yüksek müsadenle. ahahahsdf.
    Merak etme, ben de çoğu şarkıyı hep yanlış söylüyormuşum. Ama biliyor musun? Benim versiyonlarım daha anlamlı.............. en azından bazen.
    ALMANCA MI? IYK. Karnemde hep süs gibiydi, sağ olsun, pek bir sırnaşırız beraber. Ben de, 6. sınıftan beri görüyorum, yani OHA 7 yıl mı? ŞAKA! Hiç hesaplamamıştım böyle. Şu an kendimden utandım. Yağ, bak bir "almanca" yazman ne hale getirdi? ahaha. Ama bu yılı saymayalım, hatta geçen yılı da, lise hayatımın 1. yılı hariç - ki karnemde 5'ti - hiç saymayalım lütfen, öyle saçma gördüm. Diğer 3 yılı da hatırlamıyorum, herhalde fena değildir. Değildi ya aslında. Ve şu an konuş dersen. Wer bist du? Wer kommst du? Ve birkaç artikel falan. ahahahaaa. Bir de modalverben çekimleri biliyorum. gegessen'lı bir şeyler falan. Ama İngilizcem iyidir bak, bence en azından.
    SİZİ CANİ ARKADAŞLAR! ahahahaa.

    "Önce sağı yak beğenmezsen sola geçersin canım :)"
    "Çevirme yap tatlım.." ahahahaa.

    Hayatının biscolatasını bulabilmen dileğiyle.... uzata uzata bitiremediğim bu yorumu noktalıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım tatlım :D ınsallah bıgun bulurum bıscolatamı:))
      almancayı bende almayayım cok gıcık bı dıl ya:) zor cok zor:D

      Sil
    2. O kadar "Biliyorum, saçmalamalarımı özlemişsindir tatilinde." dedim, insan nezaketen de olsa "Evet, özlemişim." der. Vay be...... - Şaka yoluyla trip atmaca -

      Sil
    3. özlemez miyim ask olsun beyzacım:))

      Sil
    4. Bana hiç inandırıcı gelmedi bu! Kalbimi alıp blendırdan geçirerek sos yaptın önündeki dondurmaya, o kadar tatlı ki dondurmanın üzerine çikolata sosu olabilir anca. Sonrasında, bütün içten duygularımı kuş başı şeklinde doğrayarak o ilginç isimli yemek tariflerine kattın. Ve ardından, gözyaşlarım günlük tüketimlik süte dönüştü avuçlarında. Ve sen tüketmeye bile tenezzül etmedin, çürüdüm ve çöpe atıldım acımadan.... Neyse daha fazla uzatabilirim; ama susmalıyım sanırım. Bunu önce, içten söyleseydin anlamlı olabilirdi!! - Bu arada, tabi ki de şaka yapıyorum. Aldırma. ehehe. -

      Sil
    5. yemeğın adıda beyza yatağında cıkolata soslu yürek ezmesı:))
      Heyy Allahım ne alem kızsın sen:))
      sevgıler canım:)

      Sil
  4. hey allaaam :=) keyifli bi tatilin keyifli bi özeti olmuş. öküz önü ve arkasına bende denk geliyorum genelde. ayrıca chacakoron u da teprik ederim böyle anlamsız ama güzel bi şarkıyı bize kattığı için. ziyadesiyle mutlu olduk efem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben denk gelemezsem o seyahatten bısey anlamam kantemoricim:)
      sarkı harıka ama dı me:)))))))

      Sil
  5. Ya sen ne kadar komik bir kizssin ya her yazini okurken gulmeden edemiyorum :)) Hep boyle neseli kal kimseyi takma hep sen ol sana abla tavsiyesi :)) En cok ta yesillikleri mezar sanip muzigi kapatmana guldum cok hossun valla :)) Takipteyim aynen devam ....Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım kımseyı takmıyorum :) sevgıler cool design:)

      Sil
  6. hady baken, hoşgeldin :) kafan rahattır şimdi döktürürsün :)

    YanıtlaSil
  7. niye bir solukta okudum yazını...
    olsun her şeye rağmen tatil şahanedir, sen de umarım iyice dinlenmişsindir canım!
    sevgler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bıkac gunde olsa ınsan en azından dınlenıyor canım sevgıler:)

      Sil
  8. Biricit tatilini yapmışsın darısı başıma diyorum..maalüm benim tatil bayramdan sonraya kaldı...yine çok eğlenceli ve akıcı bir şekilde yazmışsın bir solukta okudum...taksi olayı pek acayip gidiş 8 tl dönüş 30 tl...Hay Allah..
    ayağındaki hal hal dikkatimi çekti
    Ayağında gümüş hal hal şarkısını sana hitaf ederekten söylüyorum..

    sevgiler .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. darısı basına ebolacım:)
      taksı olayında epey kazık yedık malesef:)
      hal halımı gecen sene almıstım ama dayandı normalde hemen kopardıda bu sene kaldı bakalım ne zamana kadar dayanacak:))

      Sil
  9. HOŞGELDİN BİZE NE GETİRDİN :=) BOYUN ÇOK KISA SANIRIM BİRİ, BACAKLARIN TOMBİŞ TOMBİŞ VEDİZLERİNDENDE KISA :=) SANIRIM BASENLİSİN BİRAZ. ORTOPEDİSTİN YANINDA ÇALIŞTIĞIMDAN ANLIYORUM AZCIKIN FİZİKTEN. AYAK PARMAKLARINDA KOMİKMİŞ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosbulduk herseye nane olan blogu olmayan kişi??
      gerçi biraz insana benzeseydin resmini koyardın bizde seni senin bizi eleştirdiğin gibi eleştirebilirdik ama sende haklısın insanların midelerini bulandırmaya gerek yok öyle değil mi ?ayy bende sızın yorumunuza cok güldüm gosterecek yada yazacak bıseyınız yok demekkı boyle blog blog gezıp ezık egonuzu tatmın edıosunuz,ben kendımle barısığım ve harıka bı fızığım var puhahahhahaa:D ortopedistte değilde nörolojide çalışırsan beynine kan gider bu sıcaklarda iyi gelir :))))))))

      Sil
    2. Naneli senin ajdarla akrabalığın var mı acaba yok yanlış anlama sırf meraktan soruyorum
      bana var gibi geldi de :D Demek ki fiziksel görünümüne önem veriyorsun sadece,ruhsal zenginliğinse arka planda kalmış,sorma ben de psikologun yanında çalışıyorum da oradan biliyorum :D Biricit sen takma bunları,çok eğlendim yazını okurken özellikle de Garfield'lı yazıya bayıldım :)

      Sil
    3. puhahaha:)) ajdara cok guldum sımdı ne yalan soyleyeyım koptum hatta:)
      yok canım kafama takmıyorum,bosver o da egosunu boyle tatmın edıyor yazık uzuluyorum boyle ınsanlara bıseylerı basaramayınca yada ınsanları kıskanınca ne yollara basvuruyolar Allah ıslah etsın bunları.
      tesekkurler tatlım :)

      Sil
  10. Çok güldüm ben de yazını okurken, hoş geldin öncelikle:)) Gözümde canlandı anlattıkların, ne güzel anlatmışsın :) Ahh o otobüs yolculukları yok mu, ömürden ömür götürüyor giderken bir dert "hadi tatile gidiyorum zaten dayan" diye kendini teselli ederken, dönüşte tatilin bütün enerjisini emiyor. Sevgiler, güzel tatilinin mutlu enerjisi bir daha ki tatiline kadar eksilmesin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosbuldum suihomesui:) doğru demısın malesefkı yolculuk sırasında ınsan yoruluyor ama umarımkı enerjımı bı dahakı tatıle kadar bıtırmem:)) sevgıler

      Sil
  11. Tatlım daha bunu okuyamadan bi baktım twitterda saydırıyosun bayıldım gülmekten ama :D
    bu sefer de ayaklarına mı taktılar te allahm yaa manzaraya bak misler gibi gdip neyi ineliyolar bir de bazıları gibi pikinili koysan yanmıştın:D
    Aslolan
    tatil yapmışsın ne mutlu ohh yarasın:**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ezık egolar canım ayağımı yesınler ama az bıle demısım:))
      o yuzden sosyal mecralara pek resmımı koymuyorum canım mazallah bunlar alırlar calarlar resımlerımıde basımı belaya sokarlar,tesekkurler tatlım optum kocaman:)

      Sil
  12. niye öyle diyosunuzki fıstık gibi ayakları ver bebek gibi benim öyle ayaklarım olsa 1000 tane çeker koyarım hem ayaklar bize ait bişe değilmi emanetmi verildi sanki tabi çekicek ben çok beğendim canım bütün ayakkabılar sana yakışır eminim

    YanıtlaSil