1 Ağustos 2012 Çarşamba

Calimero mu Yoksa Çirkin Ördek Yavrusu mu Yok Yok Garfield!:)



50 yaşında bir ağabeye sahip olmanın avantajı ne olabilir?Annem bana geç hamile kalıp,kazandibi olmamı sağladığı için aramızdaki yaş farkıda oldukca fazla.Bu yüzden ablam ve ağabeyim benim annem babam olacak yaştalar aslına bakılırsa.Gerçi bu zamana kadar hiç birisi benim hayatıma karısmamıstır.
Ama yaslarımız yinede yakın olduğundan bırcok ortak zevkımızde bırbırıne benzıyor. Korku filmlerini ve kahveyi o da cok sever.Teknoloji ile geç tanısmıs olmasına rağmen o da annem gibi pek bi meraklıdır.Mesela abim vıdeoyla kandil mesajı atar,kandilde:))
Sigarayı ise yıllar önce bıraktı,bırakmasaydı karsılıklı da ıcerdık:) Ama bazen ablamı ve abimi kıskanıyorum.Kıskandığım konu ise onların beyaz benizli olması,benim bildiğin esmer olmam,yani ben siyahiyim onlara göre.Onlar renkli gözlü,ben kömür karası gözlere sahibim.Bazen kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettiğim zamanlar oluyo,çünkü kuzenlerim yani teyzemin cocuklarıda kumral ve sarısınlar.Beni evlat mı edindiler acaba? Niye herkes beyaz yaahu diye çok düşündüm,çoğu zaman kalimero misali 'ama haksızlık buu' diyesim geliyor..



Birde 1.95e yakın boyu var,bildiğin kapı gibi adam,tamam bizde kısa değiliz 1.70 boyundayımda.Elli yaşında bile durmuyor abim,hatta yengemde daha genç bi duruşu var-yengem duymasın :) Bizim ailede sanırım bu var yaşımızdan genç duruyoruz,hatta yaslandıkca bu durumumuz artıyor mu nedir?:) (tamam tamam 30 yas sendromunda olduğumu cok bellı ettım:) )
Ama dedığım gıbı ortak zevklerimiz o kadar cok ki,inanıyorum yani biz kesin kardeşiz:)) Geçen gün yengemlerle iftara geldiler,iftar öncesi ve sonrası sürekli 'seksenler' diye bi dizi varmıs onu anlattı,izle izle,izlede izle.İftar sonrası hemen kalktı camiiye gitti,oradan mesaj yazmıs,'seksenler başlamıs' (camiiye giderken yolda mı gördü acaba),saat dokuzbucuk gıbı tabıı telefonum odada olduğu için,çok geç gördüm sahur zamanında..Mesajı okudum,ertesi aksam bi bakayım dedim nedir bu dizi herkes bi methediyor,abimde methedince nedir ne değildir diye.İlk bölümü izledim ve şu anda ikinci bölümüne geçeceğim,gerçektende güzel bi diziymiş,önceden niye izlememişim ben yaahu çok şeyler kaçırmışım:) hemen kacırdıklarımı telafi etmem lazım:)
Bu arada hediye çekilişime katılmadıysanız beklerim:)

Biricit derki,bir kardeşin varsa bu dünyada gerçektende çok şanslısın demektir!:)
resimler alıntıdır.

10 yorum:

  1. ayyy çok hoşsun ömürsün:)) bizde sülalecek sarışın ve kumralız ama annem ve teyzemin kızı Didoş esmer hatta bunlar kömür karası annemi çok kızdırırlarmış seni maşacılardan aldık diyee.. Didoş'ada biz yapardık seni latin amerikadan sipariş verdik ordan geldin derdik küçüktü anlamazdı garibim :)) ya birde sakıncası yoksa abinle arandaki yaş farkını sorabilirmiyim? şimdi diyecen nerden çıktı bu 17yaşında oğlum var ve biz bebek istiyoruz o da karşı çıkıyor.. beni rezilmi edeceksiniz diyor merakım bundan iyi geceler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demekkı normal boyle farklılıklar :)) aıleden bırıne cekıyo fızıkı ozellıkler:))
      abımle aramızda tam tamına 20 yas var:) belkı abımde ben doğdumda oğlunuz gıbı dusunmus olabılır ama yınede kardesı oldu :))ıyı geceler

      Sil
    2. evet son derece normal biz annemle yanyana durunca çubuklu beşiktaş forması gibi oluyoruz:)) cevabın için çok teşekkür ederim canım iyi geceler..

      Sil
    3. bızde annemle oyleyız:)
      rıca ederım ıyı geceler

      Sil
  2. beyaz benizli olmak beyaz benizli olunca olanı kabullenmektir arkadaşım;bilmem anlatabildim mi?
    Esmerlik iyidir ;her zaman renklisin işte:)ben de tam bri beyaz olarak söylüyorum ;yüzüne bir şey sürme hele açık renk ruj sür hasta gibi görünüyorsun.Güneşe çıksan tenin bembeyaz ya ne yaparsan yap amele yanığı gibi oluyor.Ha bir de esmerler çok fotojenik oluyor.Anlattığın kadarıyle söylüyorum güzel bir insansın bence her yönünle... ha ne mutlu sana bu arada senden büyük olsa da birlikte güzel şeyleri paylaşabilecek abin ve kardeşin var:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))) esmerlık bı tek guneste ıse yarıyor canım onun dısında esmer olunca mesela tüyler bıle sıyah cıkıyo bılıo musun:) bu konu cok fena yani:)) bence sende cok guzel bı ınsansın ve en onemlısıde yureğınde guzel dıye dusunuyorum:) kardesı olması guzel tabıı ınsanın bazen anlasmazlıklarda olsa sonucta kardes atsan atılmaz satsan satılmaz:)

      Sil
  3. bende kazan dibiyim :D abimle 9 ablamla 5 yaş var aramızda ama dünyada annem ve babamdan daha çok bağlıyımdır onlara, taparcasına severim her ikisinide, çok ama çok özel bir ilişkimiz var aramızda.. o yüzden eğer bir kardeşin varsa dünyanın en ama eenn şanslı insanısın demektir! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kazandıbı olmak guzel aslında:)senın yıne az yas farkı varmıs daha cok ortak noktalar ve daha ıyıde anlasıyorsunuzdur emınımkı:) kardesın varsa bencede sanslısın:)

      Sil
  4. Küçükken İstanbul'un sayfiyelerinden birinde otururduk, deniz ve güneşten ben hemen kapkara olurdum bana da kardeşlerim seni çingenelerden aldık derdi, çok üzülürdüm :)İnsanın kardeşlerinin olması çok güzel bir duygu canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardesler nese kaynağı canım onlar olmadan hayat cok eksık olurdu:)

      Sil