6 Ekim 2012 Cumartesi

Biricit Blogum Dergisi Ekim Sayısında!:)


Blogum Dergisi'nin Ekim ayı sayısı çıktı:) Biraz geç çıktı,nazara geldik nazara,bütün blog yazarlarına kurşun döktürüp,hepsinede mavi nazar boncuğu takmamız lazım..:) Birbirinden değerli blog yazarlarının yazılarıyla hazırlanan Blogum Dergisi'nin Ekim ayı sayısı yine her zamanki gibi çok keyifli,çok neşeli,kozmetikten,modaya,edebiyattan,yemeklere kadar birçok güzel konunun yer aldığı Blogum Dergisini http://blogumdergisi.com/  adresinden okuyabilirsiniz.Blogum Dergisine teşekkür ederim,yine keyifli oldu bu sayıda benim için:)

Erkeklere Sonbaharda Kozmetik Ve Bakım Önerileri yazımı buradan http://issuu.com/blogum/docs/ekimsayisi/108 okuyabilirsiniz..:)

Biricit derki,Blogum Dergisi'nde olmak çok keyifli..Yalnız görsele dikkat edin bakalım tanıdınız mı?:)

12 yorum:

  1. Onu nerde olsa tanırım bebeğim benim yaaa<3<3 bütün erkeklerin çekicilik ortalamasını yükselten tek varlık -yani birkaç kişi daha sayabilirim tabi:P-

    bütün yazılarını severek takip etsem de bunu ayrı bi mıncıklayasım geldi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bı kılometre oteden bıle tanırım:)) valla yarım saattır bakıorum fotografına yanı fotografın tamamı olsaydı bı saat bakarım:P :))

      Sil
  2. Tebrikler,güzel paylaşım.Yalnız bu dergide haddinden fazla modaya mı yer verilmiş ne:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım kitap cumhurıyetım,yorumlarınızı elestırılerınızı bıldırıyorum ama modada candır şimdi:) abartılıysada derginin sayfalarının çok olusundanda kaynaklı olabılır:)

      Sil
  3. Hemen girip okuyorum :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendim yine yazını :) Bakımlı erkek candır:)) Ne güzel bir konu seçmişsin yine. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederım canım,keske tum erkekler bakımlı olsalar,senın yazında superdı,sevgıler suıcım:)

      Sil
  5. Tebrikler canım. Çok iyi bir konuya değinmişsin, erkekler kadınlar şöyle olsun böyle olsun diyorlar ama biz de bunları bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) beğenmene sevındım canım,erkekler karsılarında hos kadınlar gormek ıstıyorlarda kendılerı aynı ozenı gosterıyorlar mı acaba sureklı elestırıolar ama kendılerınede dıkkatetmelerı lazım bencede:)

      Sil