1 Ekim 2012 Pazartesi

Gölge Hırsızı


Marc Levy'nin ilk kez bir kitabını okudum ama beğenerek okuduğumu söyleyebilirim.Kahramanımızın adı yok ben kısaca kitabın kahramanı diyeyim,(yanlıs hatırlamıyorumdur umarım okuduğu kitaptaki karakteri bilmeyen tek insan ben olmayayım da:) ), kahramanımızın özel bir yeteneği var,gölgelerle konusabiliyor,geçmişe dair şeyler görebiliyor yada hissettikleri şeyleri..

Okul zamanından baslayarak,genclik dönemlerine kadar kahramanımızın basından gecen ilginc olaylar,üzücü,düşündürücü,gizemli olaylar zinciri büyük bir merak uyandırdı bende ve hemencecik okudum kitabı,10-15 gün önce sanırım bitirdim,sürükleyici bir kurgu özellikle son anlarda sürprizlerle dolu bir kitap.Kitap aslında kaderi anlatıyor bence..Yada hayatta ne olacağını bilemeyizi,yada aslında bilirizi anlatıyor.Şu sözler çok hoşuma gitti 'sen benim gölge hırsızımsın;nerede olursan ol,seni bulacağım'.. Kimbilir belki bizde bir gün buluruz,aradığımız her ne ise..

Biricit derki,bir gölge hırsızı olsaydım eğer,sevdiceğimin gölgesi ile konusurdum sanırım,o da olmazsa biscolata erkeklerinden birinin gölgesini bulurdum!:)

4 yorum:

  1. Marc levy merak edip okuyamayanlardanım güzel bir post olmuş listeme ekliycem bu kitabı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsıye ederım guzel bı kıtaptı:)Marc Levy'nin anlatım tarzıda gayet güzel:)

      Sil
  2. biscolata erkekleri gölgesi bile iyidir:)
    mimledim seni bu arada;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bıscolata olsun ısterse camurdan olsun:))
      en kısa zamanda yapacağım canım cok tesekkurler:)

      Sil