24 Kasım 2012 Cumartesi

Blogum Bir Yaşında!:)


Blogum bugün 1 yaşında:)) Yapayalnız kaldığım bir kış gecesi açtığım blogum bir yılını doldurdu,inanamıyorum,mutluyum hemde çok:)İlk yazımı  aslında bir dergi için birbucuk yıl önce yazmıştım,fakat dergide yayınlanmayınca (aksilikler peşimi bırakmaz) bende inat ettim blog açtım:)) burada yayınladım:)



Bloguma,yazılarıma baktığımda kendimi görüyorum ve iyiki blogumu acmısım diyorum.Neden 24 Kasım 2011'de açtım,ben aslında öğretmenim diye yazmak isterdim ama tamamen tesadüfen oldu..Tüm öğretmenlerimizinde öğretmenler gününü kutlarım,unutamadığım öğretmenim şu anda hayatta olmayan ilkokul öğretmenimin,ortaokuldaki Türkçe öğretmenimin,lisedeki din öğretmenimin ve facebooktaki tüm öğretmenlerimin..24 Kasım gecesi artık içimde biriktirdiklerimi,hep sustuklarımı bi yerden aktarmam gerektiğini düşündüm sanırım.Herkesin yaşam ve ölüm arasında arafta kaldığı geceleri olmuştur hayatı boyunca..Ben en son geçen sene arafta kaldım ve yaşamayı seçtim..Ne olursa olsun,başımıza ne gelirse gelsin asla umudumuzu kaybetmemeliyizi seçtim.Ve kötü insanların kazandığı bir dünyada onlara suskun kalmamayı seçtim.Hep sustum ama içimde kalanları,yasadıklarımı,yasayacaklarımı,umutlarımı,başıma gelen herseyi paylasmayı ve hayata karsı suskun kalmamayı seçtim.
Birgün bir blog yazacaksın ve blogunda birbirinden farklı,birbirinden değerli insanları tanıyacaksın,hepsinden farklı tadlar alacaksın,hepsinin yazısından yeni şeyler öğreneceksin,hatta bir dergidede olacaksın(bir sürü dergilerdende teklifler alacaksın..:)) deselerdi hayatta inanmazdım.Ama şimdi bunun ne demek olduğunu anlıyorum.

Yazmak terapi gibi geldi bana,belkide ruhumu burada arındırıyorum,sinir anımda,kızgınlık anımda yada hayatımda basıma gelen güzelliklerin mutluluğunuda yazdım.İlk baslarda kimse takip etmezken kendi kendime konusuyormusum gibi hissettim,sonra üç kişi takip etti,üçüde erkekti:) Bloggerlar hep erkek sanırım derken ilk kadın izleyicim takibe basladığında sevıncten cığlık atmak üzereydim:) Kadınlarla ilgili seyler yazıyordum ve erkek bloggerlar ızlıyordu beni,bir tanede kadın blogger yok mu derken bir de baktım kadın blog yazarları milyonlarca imiş:))Şu an bakıyorum 968 kişi olmuşuz:) 415 yazı yazmışım, 91244 kez görüntülenmişim, 9863 yorum almışım&cevaplamışım ve ülkeler..yani inanılmaz yurt dışında bile okuyanlar var bu harika bi duygu..:)) 




Çok yakın arkadaslarım biliyorlardı ilk basta blogumu,sonra güvendiğim insanlar derken dost görünüpte dostum olmayan ama dostum sandığım insanlarda blogumu kesfettiler..İstatistiklerdende anlasıldığı gibi hayatımda olmayıpta beni tanıyanlar,googledan yazarak blogumun adını,acaba benden mi bahsetti,ne yazıyor ne yapıyor diye bakmaya basladılar..




Tehditler bile aldım blogumdaki yazılar yüzünden,hakaretli yorumlar,kullandığım blog yazılarımdaki görseller hakkında bile nasıl kullanırsın,kullanamazsın şeklinde yorumlar bile yazdılar adsız kişiler,sanki onların tekelindeymiş Biricit Cons gibi..
Hayatımı yıllardır bilen dostlarım, beni Biricit Cons'a çok benzetiyorlar.Bende filmlerini izlediğimde anladımki çok benziyoruz:)) Yazılarımı sadece içimi dökmek için yazdım,kimseyi kırmak incitmek için yazmadım,ama özelimden artık bahsetmemeye karar verdim,çünkü hayatımda benim için gercekten özel birisi var ve sanırım o üzülüyor,kırılıyor,istemeden onu incitiyorum ve bende üzülüyorum o üzüldüğünde.Yine yazacağım ilişkiler,kadınlar,erkekler,güzellikler hakkında ama özelimden bahsetmeyeceğim..Burası benim hayatımdan dünyaya baktığım bir pencere..Burası biricitinyeri,yani biricitin mekanı,burada sadece hayat var!:) Hepsi gerçekten yaşanan ve yaşanmakta olan hayatım.. Demem o ki (bu kalıba da bayılıyorum) ;  hayat güzel ve yaşamak, her ne olursa olsun, yinede çok güzel.. 

Her gününüz yasemin kokularıyla geçsin,tüm hayatınız..:))

Biricit,blog yazdığı için çok mutlu,iyiki blogumu acmısım diyor!:)

53 yorum:

  1. Kuzucuğum nice yıllaraaa:)))))))))

    YanıtlaSil
  2. İyi ki varsın.İyi ki bu blogu açmışsın ve bu günlere kadar dolu dolu getirebilmişsin.Başarılar diliyorum.Güzel bir güne denk gelmiş gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım sende ıyıkı varsın guzel yorumun ıcın cok tesekkurler:)

      Sil
  3. Nice yaşlara!!! Yazmayı bırakmamanız dileğiyle. ;))

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok mutlu oldum seni tanıdığıma güzel yürekli insan.iyi ki açmışsın,iyi ki benim yazıma yorum yapmışsın ki seni tanımışım:)iyi ki doğmuş bu blog,nice nice yaşlara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok mutluyum ebrucum ıyıkı tanımısım ıyıkı o gun bloguna yorum yazmısım:) tesekkurler tatlım:)

      Sil
  5. Dalga geçer gibi olmasın ama şu "susma"lı kısımlarda aklıma nedense Suskunlar geldi...... ahaha.
    Aaaa, değerli insan demişsin, orada bir Beyza tasviri sezdim ben, yaaaaaa, utandırıyorsun ama. ehehe.
    İyi ki blogun doğmuş o zaman.
    Bir de, hayat sırıttıkça güüüzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. puhahah:)) sen ılk baslarda yer alıyorsun zaten canım benım,sensız blog dunyası cekılmezdı,bayılıyorum yazılarınada esprılı yorumlarınada:) hayat sırıttıkca guzel la la la laalaa:)))

      Sil
  6. nice senelere Biricit.. daha nice mutlu yılların, mutlu yazıların olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederım amphitrite,ınsallah hep mutluluğu yazarım:)

      Sil
  7. Canım benim iyiki açmışsın bloğunu. Benim de hayatımda iyiki yapmışım dediğim belki de tek şey blog açmaktır. Tamamen bize ait ve paylaşımlarla daha da çoğaldığımız bir yer orası çünkü. Biricit'in yeni yaşı mutlu, öğretmenlerimizin günü de kutlu olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım sanırım hayatımda ılk kez kendım ıcın bısey yaptım ve bu blogu actım:) cok tesekkurler canım,sevgıler:)

      Sil
  8. tebrikler biricit. Daha nice nice senelere. İnşaallah görüntülenme sayın milyonlara da ulaşır. ne güzel anlatmışsın yazı yazma hikayeni. umarım bi gün bende bunu yapabilecek duruma gelebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınsallah canım benım,cok tesekkur ederım,darısı basına olsun bıgun ınsallah:)

      Sil
  9. nice senelere tatlımmm darısı başıma derrr o güzel yazıların hiçç bitmesin diyorum muckkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. darısı basına ınsallah senınde bırıncı yılını gorur yorumlar yazarız,ınsallah bıtmez canım benım optum:)

      Sil
  10. iyi ki de açmışsın :)

    YanıtlaSil
  11. Bir sene ne çabuk geçmiş dimi Biricitim :) iyiki açmışsın ve iyiki tanımışız seni. Nice yazılara diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cabucak gecmıs ben hıc anlamadan:) ıyıkı bende sızlerı ve senı ozellıklede tanımısım canım benım,tesekkur ederım optum:)

      Sil
  12. Daha nice yıllara biricit :)

    YanıtlaSil
  13. Nice senelere :))

    YanıtlaSil
  14. o yazı o dergide iyi ki yayımlanmamışta, buna vesile olmuş.

    nice yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet her ıste bı hayır vardır demekkı:))
      tesekkur ederım mysticcim:)

      Sil
  15. nice yıllara biricitim conusum iyi ki açmışsın blogu da tanışmışız.
    öperink

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım benim iyiki acmısım ve seni tanımısım bende öpenzi:))

      Sil
  16. nice nice yıllara:) sanki bir yıl değilde daha uzun zamandır blog yazıyorsun gibi hissediyorum nedense ben(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi yıldır yazıyorum daha once hıc yazmadım:) hergün yazmaya calısıorum ondandır belkı oyle hissetmen:) tesekkurler canım:)

      Sil
  17. Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım hedıye bardağımı ceyızıme koydum kullanmaya kıyamadım :)

      Sil
  18. daha nice mutlu mutlu güzel yıllara :D seni seviyoruz biricit :D

    YanıtlaSil
  19. Nice bloglu yıllara.Benim bloğumda 1 ay sonra 1 yılını dolduracak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vavv supermıs bı ay sonra bende blogunuzda bı yılınızın yazısına geleceğım,sımdıden tebrıkler:)tesekkur ederım

      Sil
  20. Nice daha 1'li 1'li yıllara Biricit ,iyi ki açmışsın blogunu ve seni tanımışız.Bu ne kadar güzel haklı bir duyguuuu:-)))

    Seni tanımak çok güzel....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım benım,senı tanımakta bı o kadar guzel:) sevgıler

      Sil
  21. Nice mutlu yıllara... İnşallah hep beraber :) İçten sevgiler... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkur ederım Dilekcim,bendende içten sevgiler:))

      Sil
  22. Nice yıllara, nice yazılara.... O zaman diyelim ki kıskananlar çatlasın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım gülşahcım:) kıskananlar patlasınlar:))

      Sil
  23. tebrilker :) nice uzun senelere hep beraber :)

    YanıtlaSil
  24. En son ben yorum yapmayayım benden sonra birileri daha yazsın :) Çok geç :(( Aslında ben bu postu daha önce okudum :) Çok güzel cümleler geldi dilimin ucuna yazacaktım. Kesin ya kapı çaldı, ya da acele evden çıkmam icap etti. Sonra unutmuşum. Niye bu kadar stres yaptım, hiç bir fikrim yok :))Sadede gel Sui diyorsun biliyorum. Nice mutlu yazılara, nice mutlu yıllara Bricit :) Ben senin blogunla tanıştıktan sonra blog dünyasında pek çok yeni yazarla tanıştım. Çok güzel bir enerjin var öncelikle bununla başlamalıydım cümleye. Hem güldüren, hem de düşündüren yazılarını çok seviyorum. Bol ödüllü, okuyuculu, keyifli yazılar, yorumlar ve blog günleri, ayları, yılları dilerim. Sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim bu güzel yorumun için çok tesekkur ederım:) son yorum gıbı gorunsede ben senın kalbını bılıyorum tatlım sorun yok o yuzden:) ıyıkı tanısmısız bu blog vasıtası ıle de olsa,senın gıbı guzel ınsanları tanıdığıma cok sevındım:) sevgıler canım:)

      Sil
  25. Nice nice yıllara hep birlikte Biricit'im :)

    YanıtlaSil