11 Kasım 2012 Pazar

Çocukluk Arkadaşının Böylesi Düşman Başına Bile Olmasın!



Hepınız emınım sunu dıosunuzdur bu kız hıc mı ıyı bısey yazmayacak,ıyı seyler olmayınca ne yazayım kı ne gelıosa basıma yazıyorum..
Benım cok sevdığım ve 25 yıllık cocukluk arkadasım olan hatta ona yazı yazmıstım,kanserı yendı dıye o arkadasım varya,o kısıyı hayatımdan cıkardım..
Cunku o sevdığım arkadasım bana hayatımda unutamayacağım seyler yasattı..Facebooktan sureklı tuhaf tuhaf yorumlar yazmaya basladı once,yok hayatında bırısı yok mu,yok kocamı ıstıosun,ben ılk bastakılerı hep alttan aldım fakat sonrasında baktımkı tepeme cıkmıs.Kötü niyetli seyler yazmaya basladı ve en sonunda bardağımı tasırdı,bu sekılde seyler yazma dedım herkes goruyor yazdıklarını dedım,sonra yazdıklarını sıldı yorumlarını..
Derken eskıden mesajlasırdık,o zamanlarda sureklı hayatımda bırısının olup olmadığını soruyordu,o kadar merak edıodu yasantımı neler yaptığımı.Istanbul'da yasamıyor,erken yasta 20lerınde evlendı ve ıkı cocuğu oldu,baska bı sehre gıttı esı ıcın..Derken bız ama ırtıbatımızı koparmadık onunla,fakat bız coktan koparmısız ırtıbatımızı ben anlayamamısımki...

Facebookta bazı arkadaslarımı,teyzemı,kuzenlerımı,cok yakın olduğum arkadaslarımı ekledığım blogumla ılgılı lınklerı paylastığım mesaja onuda eklemısım.Ama unutmusum otomatığe bağlamısım mesaj yazarken,onada gıtmıs.Ve mesajdada yazımı okurlarken kımse yorum yazmasın,mesajlardan rahatsız olanlar olabılır yazmıstım,bu kız gıtmıs ona 'bu ne yaaaa' dıye bısey yazmıs.Benımde artık şalterlerim attı ve ona okkalı bı mesaj yazdım,ne kadar terbıyesız olduğunu bunu nıye yaptığını ozellıkle benı rencıde etmek ıcın baskalarına kotu gostermek ıcın nıye boyle davrandığını artık anladığımı yazdım..Senın gıbı cocukluk arkadasım olmaz olsun dedım,sureklı laf sokmaya calısıyorsun artık benı kaybettın yazdım ve kızı sıldım engelledım..
Sonrası ıse kadın gıtmıs sahte facebook acmıs ve benı eklemıs,bu dedığım kadın 32 yasında ve ıkı cocuklu bır kadın..Ben once kım bu dıye dusunurken tabııkı tanımadığım ıcın kabuletmedım.Ama o mesaj yazmıs ve dün gece gordum.Yazdığı mesajlada beni tehdit ediyor,bir sürü hakaretler dolu bir mesaj ve savcılığa gidersem kesinlikle hapis cezası alacağını düşünüyorum..Hadi onu geçtim,içindeki kini nefreti anlıyorum,erken yasta evlenıp hayatını karartmıs sanırım akli dengesini yitirmiş,sorunları var bunuda anlıyorum,ama sen kendi sorunların yüzünden baskalarının hayatını karartamazsın,mesajında bizim ortak cocukluk arkadasımızın eşine ulaşıp, kızın eşiyle evlenmeden önceki baska biriyle yasadığı ilişkisini söyleyeceğini yazmıs ve onun yuvasını yıkacakmıs,bunuda benım soyledığımı yazacakmıs,yada bı yerden ulasacakmıs onlara..Ve bu kadın benım en ıyı dostlarımdan bırısı,evli ve onlarında cocukları var,böyle bişeyi nasıl yapabilir nasıl yapabilir bunu düşünmesi bile ne fena kötü niyetli birisi olduğunu anlatıyor..

Arkadaslığımızı yıllardır yasadığımız dostluğumuzu mu kıskandın,kızın senin asla sahip olamayacağın mutlu yuvasını mı kıskandın,neyi kıskandın neyin intikamını alıyorsun sen,yasayamadığın genclığının mı yoksa kanser olup yasayamadığın cocukluğunun mu?Ya ben senın her zaman yanında olmadım mı,seni kanser olduğunda yalnız mı bıraktım,ne yaptım ben sana sadece dostluğumu gosterdım..Senın sacların dökülürken,ben senin ellerinden tuttum.. 25 yıl seni bırakmadım,ilkokulda ortaokulda aynı sınıftaydık,annelerimiz nasıl iyi arkadaslardı,hep yanında oldum senin bana tesekkurun bu muydu,ben senin yasaman ıcın dualar ettim Allah'a,senin ateist babanla hrıstıyan ablan ıckılerını yudumlarken ben üzülmüştüm senin için biliyor musun ama sımdı ne dusunuyorum neyse buraya yazmayacağım,Allah bılıyor ıcımden gecenlerı..benim aıleme,bana o saydığın hakaretleri sana mahkemede yedirmek var,senin hayatını dere tepe dümdüz yapmak var..var var işte..

Annemede az once anlattım ve kadın şoka gırdı,elı ayağı tıtremeye basladı ve ona bır mesaj yazdı,yarında dığer tanıdıklarımızla konusup annesıne ve babasına anlatacağız,kızınızın akli dengesi yerinde değil diye anlatacağız cunku aklı basında bırısı bunu yapmaz..Seni rezil edeceğiz cunku buna SEN layıksın!..Gerekiyorsa mahkemede görüseceğiz cunku bunu hakedıyor galiba... Ama o kızın yuvasını yıkamayacaksın,cunku sana ınanacaklarını mı dusunuyorsun,senın uydurduğun sacmalıklara mı , yoksa arkadasımla bana mı ınanacak eşi?Hadi o neysede arkadasımla aramı bozamayacaksın..O biliyor benim nasıl bir insan olduğumu.. Bide bana insanlara güvenden bahsetmeyin..25 yıllık arkadasımı bıle tanımamısım ben..

Biricit çok sinirli,çoook bir günde iyi bişey başıma gelsin diye düşünüyor..
resim alıntıdır.

42 yorum:

  1. Biricit ne diyeyim gerçekten çok acı, çok yazık! Arkadaına yazık. Evet genç yaşta evlendiği için belli ki hayatta bazı şeylerde aklı kalmış ama bunu bu şekilde hele ki en yakın arkadaşlarını yererek yapmamalı, intikamını en yakınındakinden almamalı.

    Ayrıca zamanında başına (düşmanımın bile başına gelmesini istemeyeceğim) illet hastalık gelmiş. Hiç mi ona ibret olmamış, hiç mi aklına gelmiyor acaba ben kötü günler geçirdim şu güzel hayata daha farklı pencereden bakmak varken yakınlarımın hayatlarına çomak sokarak niye hem kendimi hem de onları mutsuz edeyim" diye düşünmez.

    Sen yine de İlah-i Adalet'e havale et. Öte yandan da yerel mahkemelerimize de gerekirse git.Belli ki çoookk canını sıkmış, sizi ailecek çok üzmüş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok haklısın canım cok kotu bı durum oldu malesefkı,yanı yasadıklarından ders alması gerekırken olgun bır kadın olması gerekırken nıye boyle davrandığını bende anlayamadım...hayırlısı Allahtan..

      Sil
  2. Canım yaa, çok üzüldüm.

    Biricitim neden arkadaşlarınla ilgili sürekli böyle sorunlar yaşıyorsun bilemedim, umarım düzelir ama sana bir tavsiye veriyim madem o kadar okudum.

    Genel olarak insanlara çok fazla özelini anlatma. Bir iki insan seç "sadece". Diyelim ki çok üzüntülüsün ve duygu durumunu insanlarla paylaşmak rahatlamak istiyorsun, herkes de ister zaten, ama sana demem o ki sadece 1 ya da 2 kişiye anlat. Bak sonrasında o sinirin ve üzüntün geçince anlıyorsun ki insanlar bunları kullanabiliyor. Şimdi 25 yıllık arkadaş için bu enteresan olmuş normalde ben de 25 yıl tanısam tabi ki de anlatırım bu olay çok uç ve çok kötü olmuş gerçekten.

    Burada blogun da etkisi var bazen. Çünkü blogları rahatlamak için açıyoruz sonra dayanamayıp arkadaşlara söylüyoruz bu sefer yazdıklarımızı okuyorlar ya da onlar okuduğu için başka şeyler yazmaya çalışıyoruz. O nedenle ya "ben bu blogu o okur bu okur diye endişelenmek için açmadım ki içimi boşaltmak için açtım" deyip çok kısıtlı bir çevreye söyleyeceğiz ya da "ben herkese hitap eden özel yaşantımın dışında genel olarak halimi anlatan hobi blogu tarzı bir şey yazmak istiyorum" diyip herkese rahaatça söyleyebileceğiz. Ama bu ikisi maalesef ki yanlış seçim. Ha ben de yaptım ondan söylüyorum yanlış anlama. Neyse çok uzattım.

    Biricit iyi bir aşk ve arkadaş çevresi yap ve buraya eğlenceli fotoğraflarını falan koy artık olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu bır bılsem nıye benım basıma gelıo bende anlamadımkı..zaten özelimi bilmezdi,ona bişeyimi anlatmazdım,iyikide anlatmamısım dıyorum sımdı..
      benım blogumu genelde bılıyorlar ama yazılarımda çok çok anlatamayacağım seyleri yazmıyorum,herseyden yazıyorum aslında..Arkadas cevremdekı bazılarını zaten gün gelince anlıyorum,anlamama gerek kalmadan içyüzlerini gösteriolar,o yuzden arkadaslarım kendılığınden değısıyor zaten aşkı bilemem tabiiki ama güzel şeyler olacak:)

      Sil
  3. Allah kötü insanların şerrinden korusun :( Bu çok üzücü bir durum gerçekten de. Doğru söylüyorsun canım, insan kime güveneceğini bilemiyor artık. Allah ıslah etsin bu arkadaşını ne diyeyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin canım Allah'a bırakmalı boyle ınsanları..bana uzak olsun ne olursa olsun o derece yani..

      Sil
  4. var böyle problemli kişiler.bir de yıllarımıza,anılarımıza tanıklık ettiğimiz en yakın sandığım kişiler bir bakıyorsun senin ona baktığın iyi niyetle görmüyor seni...acıtmıyor çok acıtıyor..böylelerine Allah bildiği gibi yapsın diyorum...yapıyor yüce yarabbim..sen de öyle de ,bence ...o zaten içindeki kötü duygularla yaşıyor ve senin hayattan aldığın hazzı almıyor bu yüzden kıskanıyor...işte böylelerine gerçekten acıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kötü duygularla zaten fazla yasamaz,Allah'ın adaletı vardır..ıyıde Allah ona yasama sansını verdi,birde bunu düşünsün ne kadar sanslı bi insan olduğunu..neyse..

      Sil
  5. Sen onu hayatından çıkarmakla en iyisini yapmışsın canım inşallah o da en yakın zamanda senin haytından çıkıp gider de kurtulursun.
    Başına hep, heeeeeeeeeep iyi şeyler gelsin ve her zaman da mutlu olursun inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede böylesi daha iyi oldu rosesapling.herseyın hayırlısı,ınsallah mutlu oluruz..:)

      Sil
  6. Çok üzüldüm okuduklarıma. Ama hangi birine üzüleceğimi şaşırdım. İnsanlara neler oluyor böyle. Elindekilerle yetinmeyip neden başkalarının mutluluklarına göz dikiyorlar. Üzülme sen yine, herkes kendine yakışanı yapar. O da öyle yapmış zaten. Hak var hukuk var bu dünyada . Unutmadan, öbür dünyada da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet asıl öbür dünyada var o adalette neyse bazı ınsanlar farkında değıllermıs gıbı yasamaya,ınsanlara kotuluk yapmaya devam edıolar..ama baslarına gelecek seylerı bılmıyorlar,sabır dılıyorum bende Allahtan..

      Sil
  7. Yazının bıkmadan sıkılmadan her satırını okudum ve gerçekten korktum şimdi yanında olduğum arkadaşlarımın ileride aynı şeyleri yapmasından. İnsanda kıskançlık olur da bir yere kadar, bir insan başkasının yuvasını yıkmayı nasıl düşünebilir ki? Evet, evet kesinlikle akli dengesini yitirmiş olmalı. Ama böyle insanlardan belli olmaz kafalarına koydukları şeyleri yapabilirler, sen yine de uzak durmaya çalış zarar falan vermesin. Sana bir şey söyliyeyim mi? Güzel bir kadının etrafında tam anlamıyla güveneceği bir dost bulması çok zor. Gerçekten çok zor, insanların içinde kıskançlık olduğu sürece güzel bir kadının mutlu olması bile çok zor. Neyse canım sen gerçekten takma kafana, seni yıpratmasına canını sıkmasına izin verme. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. annemle saatlerdir mesajlastılar ve oyle bırsey yapmayacağını soyledı bakalım goreceğız,bu dunyadakı adaletıde basına geleceklerıde obur dunyada yasayacaklarınıda..
      yok uzulmuyorum aslında ben sanslıyımkı bu cınstekı kadınlardan kurtuluyorum hayatımdan cıkarıyorum en azından kafam rahat..:) dostlarına cok dıkkat etmelı ınsan cook..

      Sil
  8. İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye boşa denmemiş.çok üzücü bir durum öyle güzel anılarla dolu bir geçmişe sahip olduğun kişiye konduramıyorsundur eminim.benim de başıma benzer bir durum geldi.kendimi bildiğim ilk günden beri arkadaşım olan kişi hırsızlık yaptı evimde.zaman geçtikçe insanlar değişyor,o esi çocukluk,masumluk gidiyor.
    Sen yine fevri hareket etme bence.nasılsa o bunu okuyacaktır.onu hayatından çıkartmakla zaten en büyük cezayı vermişsin,mahkeme falan acele etme bence.daha çok üzülülebikirsin sinirin yatışınca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru dıosun ebrucum ınsanlar gercektende bellı olmuyolar,o yuzden hep temkınlı olmak lazım,nereden ne kazığı atacakları bellı değıl..herseyın hayırlısı canım evet cok sınırlendım,annemle mesajlastılar saatler boyu ve oyle bısey yapmayacağını soyledı bakalım gorucez..

      Sil
  9. Ben bu kızı hatırladıııım. Hatta geçenlerde yine bu kız hakkında bir yazı yazmıştın ve ben yine "Ben bu kızı hatırladııım." diye yorum atmıştım. ahahaaa. Neyse neyse.

    Benim yaşımdan daha fazla süredir birbirinizi tanıyormuşsunuz yaniii. İnsanlar değişken varlıklardır ama, o senin 15 - 20 yıl önce tanıdığın kız değildir muhtemelen. Yaşadıkları ve hayatını erken yaşta idame ettirmeye çalışması, kötü durumlara düşüşü falan onu farklı psikolijiye itmiştir. Zaten farklı şehirlerde, araya giren mesafe sizin aranıza da girmiştir artık. Ne bileyim, dediğin gibi çok önceden bitmişsinizdir belki.
    Şu an belki verdiğin değerin karşılığını bu şekilde alman, emeklerini nankörlük bazında bir geri bildirimle hissetmen suratında seni çok kırmıştır; ama mahkemelik durumları bence fazla kaçar yahu.

    Neyseciğime, işin kısacası; "Ay kimseye güvenemem ben." karamamsarlığına düşmemen dileğiyle.
    Öperim biriciit.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen cok ıyı okuyosun yazılarımı ve cok dıkkatlısın tatlım ondan dolayı:)
      yasadıkları ıle değısmıs bencede..nerden gelıp nereye gıttığını hatırlamıo..
      haklısın canım herkeste aynı karakterde olacak bısey deılkı ama cok dıkkatlı olmalı ınsan her zaman,canım benım bende senı optum:)sevgıler

      Sil
  10. Ne enteresan insanlar var canım, seninle arkadaş gibi görünüp, samimi bulup anlattığın birşeyi seninle ilk kötü olduğunda hemen kullanmaya, birileri ile paylaşmaya çalışıyorlar. Ne ayıp. Ne kadar büyük şuursuzluk. Sana iftirayı geçmiş, bir de arkadaşına uzanıyor. Allah akıl fikir versin, bundan sonra da seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boyle ınsanlarda varmıs canım yasayarak goruyoruz malesef..ınsallah canım Allah ıyılerle karsılastırsın bızı:)

      Sil
  11. Ben artık hiç şaşırmıyorum bu tip insanlara. Sen de şaşırma sadece herkese çok dikkat et , insanlar çevrelerinde ki mutlu insanları maalesef çekemiyorlar.
    Allahından bulsun deyip geçme ama tamam mı , aynen böyle ifşa etmeye devam et ki başka insanların canını acıtamasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım bu ınsanlar ancak ıfsa olduklarında belkı ne yaptıklarını anlarlar.malesef bu ınsanlardan cok var hep dıkkat etmek gerekıyor,ben bıle tanımamısım yıllardır tanıdığım sandığım ınsanı..

      Sil
  12. bazı insanların derdi seninle değil, kendileriyledir.
    Benzer durumlar bende de var; düşünsene ben yuvasını kurmuş çocuk sahibi insanların ne güzel bi hayatı olduğunu düşünüyorum, onlar da bana bakıp, istediği gibi geziyor, istediği saatte eve geliyor, istediği kadar eğleniyor diye beni kıskanıyor.
    Oysa ki herkes kendi seçimlerini yaşıyor ama bunu anlayamıyor.
    İsteseydi o da kendisini hazır hissedene kadar bekar ya da çocuksuz yaşabilirdi, bu onun seçimi.
    Yakın zamanda ben de kankam dediğim çocukluk arkadaşımı sildim.
    Ananemle annemi hastaneye yatırdık.
    Kız kalktı geldi benim yanıma taa başka bi şehirden.
    Ve neden onu akşam dışarı çıkarmadım, gezdirmedim, neden gergindim, onu eğlendirmedim diye küsüp gitti bana.
    Söylesene böyle bir insanın hayatında olması mı daha hayırlı, olmaması mı?
    Öyle işte, ne uzun yazdım.
    Bi post olurdu sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ıyıde sımdı evlı ınsanlarıda bız bekarlar kıskanıyormuyuz sonucta ben onlar adına daha cok mutlu olurum onları mutlu gorduğum zaman.psıkolojıyle ılgılı bence bu durumlar.. senın arkadasında nıye gezdıremedığını anlaması lazım,sana destek olacağı yerde onları mı dusunmus valla bazen ınsanlara pes demek ıstıyorum pess..oyle bır ınsanın hayatında olmaması daha ıyı,senın zor gununde yanında olmayıp gezmeyı eğlenmeyı dusunmek bence yanlıs bı durum.ama bız hep affedıoruz ınsanları senın kararın tabııkı..
      bencede bu konuda bı yazı yazman lazım:)

      Sil
  13. Bu arkadaşının kesinlikle ruhsal durumu bozuk. Tedavi olması gerek. Üzülmemelisin. Sadece mesafe koymalısın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede cok sorunları var sanırım,ben tamamen hayatımdan cıkardım cunku cevresıne zarar verme eğılımınde bırısı..

      Sil

  14. Hadis-i Şerif, Deylemi

    Resûl-ü Ekrem Aleyhissalât-ü Vesselâm buyurdular ki:

    Güvenilir olmak, rızkı kendine çeker.
    Kazanç yollarını açar.
    Hıyanet ise, fakirliğe neden olur.

    Tahmin ediyorum Öfken sabrından daha fazla
    Ama değermi...?
    Önce bi bunu düşün olurmu..?


    Sen Rab'be bırak o neylerse güzel eyler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peygamberımızın harıka Hadislerinden..
      öfke değıl sadece cok sinirlendim,ben öfke gibi duyguları bünyemde barındıramıyorum,sabır dılıyorum kendıme her zaman..
      Allah'a bırakmak en guzelı,cunku O'nun adaletı her zaman en doğrusudur..

      Sil
  15. Ne desem bilemedim şimdi biricit. Dilim tutuldu şu anda. Kendi arkadaşlarımdan da şimdi şüphe ediyorum bana da olur mu böyle şeyler diye. Kaç yıldır arkadaşsınız ve bu yakın bi arkadaşlık kim yapabilir ki böyle şeyleri. Hemde senin gibi güvenilir, sıcakkanlı ve samimi bi kız bulmuş da bunuyo resmen. Bence iş uzamadan bir an önce davayı açın. Bu tehditler böyle gider, gider.... Şizofren filan olabilir mi acaba ya?? of bende üzüldüm. Neyse biricit kendine iyi bak canım kendini üzmemeye gayret et. Sana sabırlar diliyorum.
    Öptüm seni biricitim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence arkadaslarından suphelenme ama cok dıkkatlı ol,herkese guvenme,herkesle sırlarını paylasma.ben bu arkadasımla ıstanbuldayken samımıydım,ama evlenıp gıttığınden berı oyle bı samımıyetımız kalmadı,fakat cocukluk arkadası dıyınce hep farklı bı yerdeydı benım ıcın.bence sorunları var ve baskalarına saldırarak bu sorunlarını yada egosunu tatmın edeceğını sanıyor.ama cok yanlıs seyler dusunuyor bunu yapmamalıydı. hayırlısı bakalım,sevgıler Şevvalcim optum bende:)

      Sil
  16. ohaaa diyebilirmiyim biricitim ya insanlarin icine resmen fesatlik isloemis..
    etepsiz karii oturda yasadigina kanseri atlatina sükür et akli hata fitne fesata allahin sopasi yok iste böyleleri ya verem ya kanser oluyo ayy cok sinirlendim salak sey ya.. hic takma cikar hayatindan takma daha cok kudurur o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohaa yada yuhhh dıyebılırsın tabııkı:))
      Allah'a daha yakın olması gerekırken,ınsanlara kotu seyler yapmayı dusunmesı neyse dıyorum yani,konusamıyorum.zaten hayatımdan cıkardıktan sonra dahada tuhaflastı,bana uzak olsun ne olursa olsun..

      Sil
  17. Okurken içim fena oldu Biricitim. Nolur böyle insanlar uzak dursun senden, tümüyle sil gitsin. Ben bu tip insanları anlayamıyorum zaten, arkadaşın mutluysa sende mutlu olursun o kadar. Bu ne delilik ya, insanlar çıldırmış :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede uzak dursunlar hayatlarımızdan,gerek yok boyle ınsanlara.bencede gercekten ınsanlar cok bozulmuslar bu devır artık cok fena bı devır oldu canım..

      Sil
  18. 25 yıl aynı olan insanın değişmesi için bir saniye yeter..kimseyi tanıyamayız malesef.canımız kanımız bile buna dahil.üzüldüm:/ ama sasırmadım.herkes böyle artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ınsanlar tanınmıolar malesef cok dıkkatlı olmalı.uzucu ama hayatından cıkarmak daha az uzuyo ınsanı en azından zararı olmaz dıye dusunuyorum.

      Sil
  19. oha ya :S yav bu insanların ne alıp veremediği var ki bu kadar kötü niyetle hareket edebiliyorlar ve sen yıllarca destek olmaktan başka birşeyde yapmamıssın şaşırdım vala canım sıkma canını hayatın nereden vuracağı belli olmuyor ama hazırlıklı olmak lazımmış böyle durumlarda bunu anlıyorum üzüldüm valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım malesef,kıme canın desen o da sana canın cıksın dıo uzucu ama hayatın bı gerceğı,cok dıkkatlı olmalı o yuzdende..sağlık olsun canım:)

      Sil
  20. bence acil tedaviye ihtiyacı var o kızın..
    insanlar değişiyo be biricitim bıraktığın gibi bulamıyorsun malesef..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede sorunlu canım,bana uzak nerde olursada olsun...malesef değısıo ınsanlar canım..

      Sil
  21. Ahhh nasılda anlıyorum seni bir bilsen... Bu çocukluk arkadaşlarının arasından bazıları böyle oluyor ne hikmetse herkese bir tanesi vuruyor sanırım... Benimde vardı öyle bir arkadaş müsfettem buruşturup attım hayatımdan... Sanırım o zamanlarda bunun farkına varamıyoruz.. Sonradan da böyle geç oluyor... Umarım sorun yaratmadan çıkar gider hayatından... İnsanları bazen tanımak çok zor.. Hatta güvenmek daha da zor... !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ınsanlara artık guvenmıorumkı kadın erkek farketmez karakterı ınsan gıbı olmadıktan sonra onemı yok.guvensemde cok cok cok guvenmeyeceğım artık.bı sorun olmadığı zaman zaten ınsanların gercek yuzlerını goremıosun anlayamıosunkı malesef,dostunda hayırlısı..

      Sil