23 Aralık 2012 Pazar

Dayıcım Sesin Harikaymış!:)



Benimde bir dayım var!!!:) Teyzemi beş yıl önce bulmuş bir insan olarak,dayıma da kavusmayıda istiyorum ama fakat lakin,nasıl ulasacağım bilmiyorum(ya da biliyorumda işime gelmio),ya da yıllar sonra bir ablası (annem),bir kız kardeşi (teyzem) olduğunu öğrenince ne yapacak bilemiyoruz.
Dedem ayıptır söylemesi çook çapkınmış,ananemle evliyken karşı mahalledeki kızla bile nişanlanmış yani düşünün!İzmir'de bir tv kanalında çalıştığını öğrendik dayımın hatta gördük bile fakat yıllar sonra hayatının şokunu yaşamasını istemiyorum belkide ama o bizi asla bulamaz,çünkü farklı bir aileye sahip.

Peki siz olsaydınız ne yapardınız,onu bulup gerçek hayatını anlatır mıydınız?Yoksa aman yıllardır tanımıyor bizi deyip,sadece tvden bakar mıydınız?

İzmit Gölcük'te de tanımadığı bir teyzesi(sadece adını bildiği) ve dayısı olan (offf offfff) Biricit derki;dayıcım sesin harikaymış!:)

resim alıntıdır.

41 yorum:

  1. Ananene üzüldüm :( dedenin evli olmadığını bilmiyorsa diğer kadına da... Ben olsam tv den izlerdim. Sonuçta psikolojisini bozmak istemem. Bu kadar ayrılıktan sonra sen dayı diyebilir misin? Bir kere görüp sonra herkes yaşamına devam edermiş gibi geldi bana. Allahım bu kadar yazdım da, umarım işletmiyorsundur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabııkı evlı olduğunu bılmıodur öbür kadınlarda..dıkkat edersen kadın demedım kadınlar dedım:) malesef dedem tam bır Istanbul beyfendısı olduğu gıbı aynı zamandada acayıp capkınmıs,herkesın zaafı vardır onunkıde kadınlarmıs,Allah rahmet eylesın.tabııkı ananem acısından cok uzucu durumlar yasanmıs..
      yok canım ısletmıyorum tamamen gercekler,en ıyısı hıc bılmemesı bencede,mutlu bı hayatı vardır sonucta kımseyı rahatsız etmemelı.o bızı bulsa dıcem o bızı bılmıodur bıle:)

      Sil
  2. Sanırım önce gözlemler sonra da eğer yüreğim ve aklım onay verdiyse gider konuşurdum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya konusmak sorun değılde şok yasayacak yanı 50 yıllık aılesı yalan soylemıs,bı anda kardeslerı olduğunu oğrenecek ben yapamam sahsen bunu:)

      Sil
  3. değişik bir durum... ben senin yerinde olsam uzaktan izlemeyi tercih ederdim. dediğin gibi büyük bir şoka uğratabilir... sonuçta bu zamana kadar böyle yaşamış.
    bir yandan da seni düşünürsek eğer bilipte anlatmamak daha karmşık bir hal alabilir. kolay gelsin diyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anlatmamak daha ıyı sanırım.uzaktan ızlıyoruz napalım kader boyleymıs..

      Sil
  4. Benimde varlığını bildiğim 2 abim var hiç görmedim, nerede olduklarını biliyorum ama gitmeye cesaretim yok çünkü onlar görmek istemiyolar ben ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yasadığının aynısını yasıyorum desem kesınlıkle ınanmazsın atıosun dersın belkıde.
      ben sunu yapıyorum:hıcbısey yapmıyorum,cunku benı ıstemeyen abılerıde ablalarıda ben ıstemıyorum bu kadar basıt:) benım gormusluğum var ama onları ama keske gormeseydım dedırttıler..

      Sil
  5. benden bir yaş küçük bir amcaya benden bir yaş büyük bir halaya sahibim:D
    ama bizimkiler haberdar :D
    haberleri olmasaydı haberdar eder mi idim ? bilemedim şimdi.ilginç duygular

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amcalarda halalarda yas olarak cok cok buyukler benden,kuzenlerım bıle hatta babam yasındalar canım benım:))
      ılgınc duygular bencede yanı ınsan ne yapacağını bılemıo.

      Sil
  6. Dayının yaşantısını alt üst etmeyecekse neden olmasın ki?!

    YanıtlaSil
  7. Bak ne dicem..Bende 35 sene sonra bir abla sahibi oldum ki en ünlüsünden, çok güzel sesi var :):):) Çoook enteresan bir hikayeee:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ıyı bari tek deılmısım ben:)) benım dayımın seside harika offffff offffffff diorum:)) hıkayenı anlatırsan dınlerım yani:))

      Sil
  8. aa çok ilginçmiş bu.genelde böyle durumları televizyonda izliyoruz.deden çok bombaymış rahmetli.anneannnen kadar diğer kadınlar için de zor bir durum.kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum.benim içim içime sığmazdı sanırım,mutlaka bir yolunu bulur görüşürdüm.sonuçta koca adam olmuş belki kendi ailesini kurmuş,aile babası olmuş.bu saatten sonra travmatik bir durum yaratacağını sanmıyorum.hele ki televizyonculuk gibi özgüven gerektiren bir mesleği varsa.en kötü ihtimalle sana inanmaz ve bir daha görüşmez ki olmayan bir dayıyı kaybetmiş olursun.ama tersi durumda heyecan verici ve hayal bile edilemeyen birçok olasılık var:)
    annenin ve teyzenin tavrı da önemli tabii bu durumda,onlar ne istiyorlar?
    bu arada kim olduğunu da çok merak ettim.o kişiyle görüşmeye karar verirsen bize de söyle kim olduğunu,çatlarım ben :PPP

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yazıyı zaten teyzem ıstedı yazmamı,annem kadercı zaten sağlık olsun,o bızı bulsun dıo:) o gerceğı bılıosa belkı bızı arastırıp akrabalar vasıtası ıle bulabılır.ama bız bılmedığını dusunuyoruz.eğer tanıssam tabııkı ne guzel seyler olurdu ama ımkansız bısey,yanı dusun yıllar sonra bı akraban cıkıo sen kabul edebılır mısın?zor bı durum cok zor hemde.bu seferde sunuda dusunebılır bı menfaatı mı varda benı arıolar,halbukı oyle bıseyde yok.eğer bıgun gorusursek sana ozel olarak soylıcem canım,ama sesi gayet güzel harıka :))

      Sil
    2. kabul edebilir misin diye sormuşsun ya ben ederdim biliyor musun?tabi bu yeni akrabalarımı iyi ölçer tartardım.samimiyetlerine inanırsam da dört elle sarılırdım çünkü benim akraba kıtlığım var.belki onun da öyledir:)

      Sil
    3. bendede var olan akrabalar olduğu halde kıtlık var canım:) bız boyle dusunuyoruz bende gorusmek ısterdım ama herkes bızım gıbı dusunmeyebılır

      Sil
  9. ismin biricit diye mi film gibi bi hayatın var yoksa film gibi bi hayatın olduğu için mi kendine biriciti seçtin bilemiyorum.. ben gider söylerdim. sonuçta malına mülküne konmayacaksınız ya; bi çekincesi olmamalı kazık kadar adam. istemezse görüşmez olur biter..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. film gıbı hayatıma en uygun ısım buydu canım:)
      haklısında bakalım canım

      Sil
  10. bana düşmez bunun kararını vermek ama ben öyle bi durum olsa öğrenmek isterdim aslında. Sonuçta ortada bir gerçeklik var. Harbi yaa benim de başka kardeşlerim var mıdır ki??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ınsan merak edıyor gorussek nasıl olur dıye bılemem canım ama hayat bu hıcbısey bellı olmaz:)

      Sil
  11. Ben olaya direkt olarak dayin acisindan baktim, yani tabiki tanimiyorum ama ben onun yerinde olsam bilmek isterdim. Hem de yuzde bes yuz bilmek isterdim. Soyleme ulasma konusunda bir sey diyemem tabi ki ama tukardaki yorumlarda soylendigi gibi kac yasinda insa, hayatinin duzeninin sasacagini dusunmuyorum :/ elbette sen daha iyi bilirsin. Teyzeni nasil buldugunu yazdin mi daha once bilmiyorum ama onu da merak ettim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım ama o yastakı bı ınsanında hayatında bı duzenı vardır hem bılıyorsa gerceğı bızı bulabılır belkıde bılemıyorum yani.teyzemı yazmadım onlar annemle daha onceden tanısıyorlardı canım 30 yıl sonra tekrar buldular bırbırlerını:)

      Sil
  12. inanmıyorum ya olaya bak:) ben sanırım önce bi mail ya da mektup atardım olayı anlatıp iletişim bilgilerimi yazardım ondan bişi talep etmediğimi de belirtirdim (adam ünlü olmuş sonuçta:)) sonra da ondan haber beklerdim istemezse demekki düzeninin bozulmasını istemiyo derdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak bu olabılır ıste ama maılını nasıl bulacağım ve ona ulasana kadarda butun mıllet oğrenmıs olmayacak mı durumu dayım acısından daha uzucu bır durum olur.bılmıorumda arastırıorum bakalım:)

      Sil
  13. ben olsam ona ulaşır herşeyi anlatırdım hayat çok kısa, hem ne biliyosun onunda ablaları olduğunu öğrendiğinde mutlu olmayacağını...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın belkıde o da mutlu olurdu bılemıoruzkı ıste tepkısını bakalım canım

      Sil
  14. biricit sanırım ben olsam da bilmek isterdim.. Öğrendikten sonra ne yapacağına falan kendisi karar vericek neticede ama bilmek hakkı, belki de çok sevinir :)

    YanıtlaSil
  15. Değişik bir durummuş canım. Ben de olsam ulaşmaya çalışırdım sanırım. İstemiyorsa görüşmez ama ya çok sevinirse?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belkıde sevınır hatta cok sevınır nasıl ulasayım sevdacım?:)

      Sil
  16. anaammmm fıtı fıtı :):):) iki ucu kirlenmiş değnek la bu :))
    canım hakkaten zor bi durum Allah hayırlı kararı vermenizi nasip etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zor bı durum canım dusunuyoruz hala ne yapsak dıye:))

      Sil
  17. önemli olan senin ne istediğin. eğer gerçekten onu bulmayı istiyorsan git konuş derim. belki o da kocaman, güzel bi yeğen sahibi olmaktan mutluluk duyacaktır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulmayı ısterdımde belkıde rahatsız olur dıye dusunuyorum ne bıleyım dayımı tanımıyorumkı:)

      Sil
  18. dayın bizim buralardanmış:)

    YanıtlaSil
  19. Dayın bizim buralardanmış:)

    YanıtlaSil
  20. Ben gider söylerdim kesin; ama bu çok bencilce bir hareket olurdu. Ama benim gibi birini tanıma şansı tanımış olmamdan dolayı da bir lütuf belki. ahaha.
    Ama eğer empati kurmaya çalışırsam, hayatı boyunca bir yalanın temellerine oturtulmuş bir yaşantıyı yaşamıştır belki, tahmin edebileceğimizden daha büyük bir şok etkisi olur bu tanışma?
    Ama yine de hepsini bir paydada toplarsak, şok etkisi olursa da olsun şimdi sonuçta gerçekleri bilmek hakkı değil mi?
    Ama gerçekler acıdır.
    O zaman yanına giderken çikolata falan alıp git.
    OF NE DİYORUM BEN?
    Valla durum karışık, bir şey diyemiyorum biricit.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemde cok karısık canım benım,soylememek en ıyısı sanırım

      Sil