30 Ocak 2013 Çarşamba

Bargello Parfüm Ve Deodorant Deneyimlerim:)


Bargello Parfüm bana çok güzel ve çok hoş kokulu bir sürpriz yaptı,denemem için parfümlerinden ve deodorantlarından gönderdiler:) Çok teşekkür ederim.Parfümleri ve deodorantları çok kalıcı,aynı zamanda 48 saat etkili ve içeriğinde paraben bulunmuyor.Bu çok güzel bir durum,Bargello firmasını böyle güzel bir şey yaptıkları için tebrik ediyorum.Bargello Parfüm ve Deodorantlarını çok beğendim,hepsini tek tek denedim.Optimistic serisinden Joy kokusu,Vogue Serisinden de Pera kokusu çok hoşuma gitti.Deodorantlarından favorilerim ise White Crystal ve Bright Angel.:))


Bargello Vogue Sare C004: Oryantal-Baharat ve meyve notalarının karışımı olan bu parfümü bence tam bir gece kokusu.Gündüzde kullanılabilir belki ama benim tercihim gece bir davette,düğünde,kokteylde kullanılabilir.Çok çok Ağır bir koku diyemem ama gizemli bir gece kokusu.Doğu'nun masumiyeti sloganıyla satışta olan bir parfüm.





Bargello Vogue Pera C003: Kesinlikle favorim:) Meyve notaları,baharat notaları barındırıyor,gerçektende büyüleyici bir koku.Hem gündüz hem de gece kullanılabilecek bir parfüm,çiçek kokularıda sonradan ortaya çıkıyor,çok etkileyici meyvemsi ve çiçekli bir koku.



İstanbul'un büyülü geçmişi bu şişede sloganıyla satışta olan bir parfüm,bir İstanbul'lu olarak bayıldım diyebilirim:))




Bargello Optimistic Joy C002: Çok ferahlatıcı,fresh bir koku,meyvemsi notalar barındırıyor günlük kullanım için çok uygun bir parfüm.Çiçek kokularıda var içinde,beyaz çiçekler ve kesinlikle yaseminde var:) Romantik bir koku ama gündüzleri de kullanılır bence:)Çok beğendim.






Bargello Optimistic Opaline C001: Canlılık,ferahlık ve enerji veren bir koku,turunçgiller var içeriğinde ve günlük kullanım için ideal bir koku.Beğendiğimi söyleyebilirim.







Bargello Cashmere For Women Deodorant: Naturel ve çok doğal bir koku 48 saat etkili olduğu üzerinde yazıyor ve paraben içermemeside harika.


Bagello Bright Summer For Women Deodorant: Bence gece kullanımı için uygun,çekici ve gizemli bir deodorant.



Bargello Bright Angel For Women Deodorant: Hem ferah,hem çekici bir koku,içinde çiçek ve meyve kokuları var bence çok beğendim.



Bargello White Crystal For Women Deodorant: Çiçek kokulu ve ferahlatıcı etkili bir deodorant benim çok hoşuma gitti.48 saat etkili ve paraben içermiyor.


Bargello Parfüm'e bu güzel jestleri için çok teşekkür ederim:)

Biricit,Bargello Parfümlerini ve Deodorantlarını çok beğendi:)


8 yorum:

  1. Ne güzel bi sürpriz olmuş Cnm ya. Bi bakmak lazım demek ki bargello parfüme .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok güzel oldu canım kesınlıkle tavsıye ederım bayıldım kokularına:)

      Sil
  2. bu markayi ilk defa duyuyorum.gördügümde deneyecegim :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende ılk kez denedım,bencede denemelısınız cok hos kokular:)

      Sil
  3. Bende ilk defa duyuyrum ama denemek isterim merak ettim kokularını hemde paraben içermemesi çok hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsıye ederım kesınlıkle, paraben ıcermemesıde gercekten harıka bırsey:)

      Sil