8 Şubat 2013 Cuma

Biricit'in AveSeena Deneyimi!:)



AveSeena'yı daha önceden de denemiştim, sevdiğim markalar arasında yer alan AveSeena'dan yılbaşı paketi gelmişti hatırlarsanız, paketin içindekilerin hepsini yine denedim ve hepsine de  yine bayıldım:) Çok teşekkür ederim AveSeena'ya bu hoş deneyimleri için.:)

AveSeena Olive Leaf&Oat Dry Facıal Mask: Maske toz halinde, kullanırken siz isteğinize göre soğuk suyla yada maden suyu,soğuk süt,püre yapılmış salatalık,portakal suyu artık isteğinize kalmış hangisiyle isterseniz kuru maskeyi karıştırıp maskenizi yapıyorsunuz.Yüzünüzde 15 dakika bekletip kuruduktan sonra,ılık yada soğuk suyla duruluyorsunuz.Kil maskesi gibi oluyor karısımı yapınca,cildimdeki değişiklikler ise nemlendirme ve derinlemesine temizlik hissi.(ben soğuk su ve soğuk süt ile kullandım) 

İçeriğinde; Akai Çileği, Kuşburnu, Zeytin Yaprağı, Argan, Rhyolite, Yulaf, Pirinç, Beyaz Kil,Yasemin, Gül + Sandal ağacı bulunuyor.

AveSeena Mineral Sea Day Cream:Günlük bakım için gündüz kremini ilk sürdüğüm anda bile nemlendirici,canlandırıcı etkisini hissettim.Günlük kullanım için çok uygun.Yağlı bir krem değil,hızlı emilime sahip.

İçeriğinde; Sodyum, Magnezyum, Çinko, Mangan, Shea, Avokado, Yosun, Yeşil Çay, Aloe Vera,Sekoya Ağacı Yaprağı, Nane, Okaliptüs + Vitamin E var.




AveeSeena China Doll Night Cream: Bu kremin cildimde hemen emilimi,yağlı olmaması,hemde cildimde beyazlaşma gibi bir aydınlatma meydana getirmesi gibi bir çok harika etkisi oldu. Harika bir kokusu var,kokusuna da  bayıldığım bu ürünü daha öncede deneyimlemiştim, bayıldım bayıldım bayıldım kokusuna:)) 

İçeriğinde; Karaçam, Kusburnu, Yulaf, Pirinç, Yosun, Jojoba, Shea, Kuşburnu, Ayçiceği, Üzüm Çekirdeği + Vitamin E var.

AveSeena Olive-Honey Sabunu: Bu sabunun kokusu harika, zaten gelen hediye paketinin içide muhteşem bir şekilde bu sabunun kokusundan kokuyordu(yasemin kokulu). Kremsi ve bol köpüklenen,cildi nemlendiren bir sabun.

İçeriğinde; sıcak ve tatlı bal, yasemin, hanımeli ve ıhlamur çiçekleri, saf zeytin yağı, hindistan cevizi ve hint yağları,nemlendirici bal bulunuyor.

AveSeena'nın en önemli özelliği de hayvan deneylerine karşı olması,ürünlerinde hiçbir hayvan deneyinin yapılmamış olması.Ürünlerinde paraben türü koruyucular yok,petrol türevi mineral yağ veya parafin gibi maddeleri kullanmıyorlar.Eğer AveSeena'nın ürünleriyle ilgili detaylı bilgi almak,yeniliklerini takip etmek,alışveriş yapmak isterseniz,buralardan takip edebilirsiniz.

https://www.facebook.com/AveSeena 
https://twitter.com/#!/AveSeena 
http://www.aveseena.com.tr  

Biricit; bu güzel deneyim için AveSeena'ya çok çok çok teşekkür ediyor:)

4 yorum:

  1. Genelde beğenilen bir marka canım, ben de ürünlerini merak ediyorum. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denemelısın canım bence harika ürünleri var,cok beğeneceksın emınım:)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım. Bu arada Bricit'in terlikli halini de özledim ben :) Bu kış gelmedi terlikli bricit :))

    YanıtlaSil