27 Şubat 2013 Çarşamba

Erkeklerde Hayranlık Uyandıran 10 Özellik


Erkekler ve kadınlar yüzyıllar boyu birbirlerine hayran kaldılar,aşık oldular..Bazen erkekler kadınların huylarından,davranışlarından kaçtı,bazende kadınlar erkeklerden.Peki Erkeklerin,Kadınlarda hayranlık duyduğu 10 Özelliğin ne olduğunu bilmek ister misiniz?

-Doğal olun; Yapmacık olmaktan kaçının,doğal davranışlar sergileyin.Bebek taklidi yaparak sevimli yada sempatik değil itici olursunuz.
-Samimi olun;Samimi olun derken,gidip adamın kucağına oturun demiyorum,sözlerinizde ve davranışlarınızda samimi davranın.Eski erkek arkadaşlarınızı sorduğu zaman mesela dürüst olun.Samimi olmak dürüstlüğüde beraberinde getirir.
-Bakımlı olun;Bakımlı olmak makyaj kutusunun içine düşmekve bi kilo boya sürmek demek değildir.Doğru ve hafif yapılmış bir makyajla çok güzel görünebilirsiniz.İki metre uzamış sakal,bıyık diye tabir edeceğim tüylerle gezinmeyin.Sadece erkekler açısından değil,kadınlar açısından bile itici ve feci bir durum.Epilasyona yada kuaföre gidin siz kadınsınız unutmayın!
-Dırdır yapmayın:Erkekleri kendinizden kaçırmak istemiyorsanız,dırdırla vakit kaybetmeyin.Sürekli ve boş boş konuşmayın.Güzel bir sohbetle dırdırı çok iyi ayrıtetmeniz lazım.
-Gereksiz Kıskançlıklara son: Hoşlandığınız yada sevdiğiniz erkeği,yok yolda kime baktın,yok facebooktan kimi ekledin kıskançlıklarına boğmayın.Unutmayın sadece kendine güveni olmayan insanlar böyle davranır.Kendine ve karsısındaki insana güvenen insan bu tip yersiz ve gereksiz kıskançlıklarla uğraşmaz.
-Çekiciliğinizi elden bırakmayın: Çekiciliğinizi kırmızı bir oje,kırmızı bir rujda sağlayabilirken,bir bakışınız,bir gülüşünüz bile ona etkileyici ve çekici gelebilir.Üzerinize giydiğiniz kıyafetler o kadarda önemli değil aslında sizin tek bir özelliğiniz bile sizi ona doğru çekebilir.Bu özelliğinizi bulun ve üstünde çalışın!
-Esprili olun;Esprili olun derken burada sulu ve manasız saçma sapan esprilerden bahsetmiyorum.Gerçekten tam yerinde yapılmış,zeka ürünü bir espri bir erkekte hayranlık uyandırır.Bunun yanı sıra espridende anlamanız,size yapılan esprileride kaldırabilmeniz lazım.
-Kendi ayaklarınızın üzerinde durun;Bir meslek sahibi olabilirsiniz yada öğrencide olabilirsiniz,fakat her zaman güçlü olun.Ayaklarınız zemine sıkıca bassın,mesela bir yemeğe gittiğinizde illaki hesabı ona ödetmeye kalkmayın,sizde hesabı ödemeyi teklif edebilirsiniz.Bu davranışınız karşınızdaki kişide,kendi ayaklarının üzerinde durabiliyor imajı yaratır.
-Yalan söylemeyin;Ne olursa olsun,her konuda dürüst olun.Konuşmak istemediğiniz yada canınız birşeye sıkıldığı anda nedenini dürüstlükle söyleyin.
-Kendiniz olun;Kendinizi farklı göstermeye çalışmayın,neyseniz o şekilde davranın.Sizi seviyorsa zaten sizi siz olduğunuz,kendiniz gibi olduğunuz için sevecektir.

Bu yazım Blogum Dergisi Ağustos 2012 sayısında yayınlanmıştır,bazı zamanlarda Blogum Dergisinde yayınlanan yazılarıma blogumda yer vereceğim:)
resim alıntıdır.

15 yorum:

  1. Yalan söylemeyin ve kendiniz olun. Ondan sonrası zaten geliyor dimi Biricitim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalan söylenilmemeli bencede canım doğal olunmalı kendimiz gibi olunursa zaten karsılığındada gercek sevgıyı bulacağımızı dusunuyorum Aslıcım:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. supermıs baktım canım:) en kısa zamanda yapacağım:)

      Sil
  3. Tespitlerin harika, erkekler için de bir yazı istiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa tabııkı neden olmasın,dusuneyım bunu ben:)) kesınlıkle olur:)

      Sil
  4. Yetmiyor. Hepsine alisiyor insan ve o insan oglu hep daha fazlasını istiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısınız ınsanoğlunun gozu doymak bılmıyor

      Sil
  5. hımmm, ne diyeyim bravo ;)

    YanıtlaSil
  6. Hımmm, ne diyeyim bravo :)

    YanıtlaSil
  7. küçük kıskançlıkları bıraksak olcak sanırım :)

    YanıtlaSil