14 Şubat 2013 Perşembe

Sevgi İçin,Kardeşlik İçin,Barış İçin..Bi Şey Deniycem De!:)


Şu anda yayınlanmakta olan yazıyı negatif insanlar okuyamaz, pozitif biriyseniz görebilirsiniz, görüyorsanız şanslısınız çünkü hem pozitifsiniz, hem de birazdan dilediğiniz dileğiniz gerçek olacak! Alıcınızın ayarıyla oynamayın, İsviçreli Bilim adamları halen çalışmalarına devam ediyorlar bu yazı için..:)

Bugün Sevgililer Günü malum, bir sevgililer gününe de eriştik çok şükür!:) Sevgi neydi, sevgi emekti.. Sevgi sadece senede bir gün hatırlanacak bir şey değildi. Sevgi her gün hissedilecek bir şeydi.. Sevgi her gün yaşanacak bir duyguydu. Sevgi; aslında sevilene verilen en güzel hediyeydi zaten. Bu yazımda bütün izleyicilerime, blog dostlarıma sevgilerimi gönderiyorum,pozitifliğimi gönderiyorum ve sizlerden de pozitif enerji bekliyorum, hepiniz pozitifliğinizi gönderin:)) Bugün bir sevgi ağacı yaptım ben; herkes bu ağacın altına dileklerini yazsın, sevgi ağacının altına..:)) Hemen gerçekleşecekmiş:)) İnanırsak olur bence!:)

Koca isteyenler koca bulsunlar, bütün kızlara biscolata gibi kocalar olsun inşallah!:) İşsizler istedikleri gibi işler bulsunlar, kariyerlerinde yükselmek isteyenler kariyerlerinde yükselsinler, hem kariyer yapsınlar hem bebek yapsınlar! Hem de blog yazsınlar!:) Öğrenciler derslerinde başarılı olsunlar! Bekar olanlar evlensinler, demiş miydim, hmm yazmışım evet!:) Ev almak isteyenler ev, araba almak isteyenler araba alsınlar!:) Sağlık, mutluluk, huzur her ne istiyorsanız, tüm arzularınız hayalleriniz gerçek olsun ama sevgiyle, kardeşlikle, barışla dolu olsun, birşeyleri başarırken kimseyi incitmeden yapın bunu, sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz!:)

Biricit derki; ben sadece seni diliyorum sevgilim!:) Biricit; Marc'ına kavuşmak istiyor!:)
resım alıntıdır.

10 yorum:

  1. He he Birincitim çok tatlısın:) sabah sabah pozitif enerji yüklendim , baya gider artık bu :) ben de sana sevgilerimi gönderiyorum. İstediğin zamanda çok sevdiğin insanla masal gibi bir düğünün sonrasında da muhteşem bir hayatın olsun diliyorum senin için :) kendim içinde kocam bana bugün için bi nissan micra almış olsun diliyorum:) ( çok istersek oluyordu di mi :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkur ederım canım aminnnnnnnnn diyorum:)) hep pozitif olsak keşke her zaman:)inanırsak istersek oluyormus aksama nissan micran hazır:)) sen enerjını gonder vakti olsada yıne olur zamanı gelınce:))

      Sil
  2. :) Güzel dileklerine amiiinn diyorum canım :) Hepimiz için güzellikler olsun, mutluluklar olsun :)

    YanıtlaSil
  3. çok guzel bir yazı :)
    banada beklerim.

    YanıtlaSil
  4. tüm pozitifliğimle ben de sana sevgilerimi gönderiyorum :)
    ve tabi tüm blog yazarı arkadaşlarıma...
    sevgiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım benım :) sevgılıler gunun kutlu olsun:) sevgıler:))

      Sil
  5. Şu yazına rağmen enerjim yükselmedi sanırım :))
    Yine de evrene sesleneyim, henüz çiçeğim gelmedi, sevgilim hala odun sayın evren... Bari arasaydı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arayanlarda var da, sana tek sözüm: al birini vur ötekine.. takma canım bosver:)

      Sil