8 Mart 2013 Cuma

Bize Her Gün Kadınlar Günü!



Kadınlar günümüz kutlu olsun!!! Bütün kadınların, ANNElerin, evinde BULAŞIK,ÇAMAŞIR yıkayan kadınların, ÇOCUKlarına bakan kadınların, BEBEKlerini büyütmeye çalışan kadınların, dışarda ÇALIŞAN kadınların, ne ZORluklar çeken kadınların, erkek olmadığı için farklı GÖREVlere gelemeyen kadınların, erkek olmadığı için daha az ÜCRETle çalışan kadınların, evinde KOCASINI BEKLEYEN kadınların, kocasına YEMEK PİŞİREN hem çalışan hem de çalışmayan kadınların, EVİni SİLİP SÜPÜREN TEMİZLEYEN kadınların, herşeyi yapmasına rağmen yine de kocası tarafından hiçbir şeyi BEĞENİLMEYEN kadınların, beğenilmedikleri halde üstüne bir de DAYAK yiyen kadınların, işyerinde SÖZLÜ ve FİZİKİ ŞİDDET gören kadınların, MOBBİNGa uğrayan konuşamayan SUSAN kadınların, namus uğruna ÖLDÜRÜLEN, ŞİDDETe maruz kalan kadınların, GÜLEN kadınların, GÜLMEYİ HAKEDEN kadınların, yarınında ne yapacağını BİLEMEYEN kadınların, yarınlardan KORKMAYAN kadınların, iyi EĞİTİMler almış kadınların, OKUMA-YAZMA bilmeyen kadınların, 14 yaşında dedesi yaşındaki adamla ZORLA evlendirilen ve KADIN olan kadınların, İŞSİZ kadınların, KARİYERin de başarılı olan kadınların, sokakta yolda yürürken veya otobüste TACİZe uğrayan kadınların, sapık pisliklerin TECAVÜZüne uğrayan kadınların, HAKSIZlığa uğrayan kadınların, toplumda DEĞER görmeyen kadınların, değer görmek isteyipte bir türlü ADAMdan sayılmayan KADINların 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun...
Sene de bir gün hatırlanılmak istemiyoruz, sene de bir gün değer verilmesini istemiyoruz, her zaman İNSAN yerine konulmak istiyoruz.
Veee kozmetik ve bakım firmalarının dışında da biz kadınları hatırlayan var mı bilemiyoruz?Evet bence kozmetik firmaları iyi ki varlar, en azından onların yaptıkları yüzde 50li li indirimler kadınların işlerine yarıyor,yarıcak yani ben de yarın indirimden faydalanmayı düşünenlerdenim:)) Umuyorum ki gerçekten kadınlar dünyada hakettiğimiz yerlerde oluruz vee ÇOK MUTLU KADINLAR oluruz..:)

Biricit derki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'de olmasa, biz Kadınları düşünen yok, kozmetik ve bakım firmaları dışında..:)
resim alıntıdır.

14 yorum:

  1. Senin de kadınlar günün kutlu olsun canım :) İnşallah kadına değer verilen bir zamanı da görürüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senınde kutlu olsun canım:) ınsallah kadınlara değer verıleceğınıde goruruz

      Sil
  2. hepimiz için kutlu olsun :))

    YanıtlaSil
  3. çok anlamlı bi günde doğmuşum biricitim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gordum canım nıce mutlu yıllara manalı gunde doğmakta herkese nasıp olmaz:)

      Sil
  4. Ne güzel yazmışsın biricitim. Hep destek , tam destek :) kuaförden mesaj geldi bana. Neyse 1 güncük de olsa fırsatları kaçırmayalım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bırgunde olsa hatırlanılıyoruz en azından kozmetık fırmaları sevıolar bızı bu da guzel:)

      Sil
  5. Kadınlar günümüz kutlu olsun Biricitim.

    YanıtlaSil
  6. ne güzel yazmışsın canım benım.. günümüz kutlu mutlu olsun ve insanlarımız biraz daha bilinçlensin artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlım ınsanlarımız bılınclensınler umarım guzel yerlerde olur kadınlar ve cok mutlu oluruz:)

      Sil
  7. İnşallah dediğin gibi çook mutlu kadınlar olabilmemiz ümidiylee.. :)

    YanıtlaSil