1 Mart 2013 Cuma

Keskinoğlu'nun Mutfak Sanatları Akademisi'nde Gerçekleştirdiği Workshop Etkinliğine Biricit'te Katıldı!:)



Keskinoğlu'nun güzel daveti üzerine bugün Mutfak Sanatları Akademisi'ne gittik Sevdanın Dünyası ile:) İyi ki de gitmişiz,çok neşeli, çok eğlenceli ve öğretici bir eğitim aldık:)  İtalyan Mutfağı eğitimimiz harika geçti,çok güzel zamanlar geçirdik,Mutfak Sanatları Akademisi'nin uzman ve usta olan şefleri bize süper bir eğitim verdiler:) Yaptığımız yemekleri ise kendimiz yedik:) Açıkçası çok beğendim, harika yapmışım,ellerime sağlık:))






İtalyan Mutfağı'nın en lezzetli yemeklerinden önce 'Ricotta kek,vişne sosu ile' tatlısının, kekinden başlayıp sonra; 'Tavuk,gorgonzola ve ceviz salatası' yaptık. En son ise 'El yapımı fettuccine, kremalı yaban mantar sos ile' yaptık. (yani makarna yaptık ama makarnanın hamurunu da biz açtık,makarnayı tamamen biz hazırladık,makarna kesme aletiyle kestik,pişirdik,özel sosunu da hazırlayıp ve afiyetle de yedik:) )




























Eğitimimiz sonrasında ise; Keskinoğlu'nun bize harika hediyeleri oldu:)





Ve İtalyan Mutfağı Sertifikam:))



Keskinoğlu'na bu harika etkinliği için çok teşekkür ederim:)Çok hoş ve eğlenceli vakitler geçirdim,nazik davetleri için çok teşekkürler:)


Biricit; el yapımı Fetuccine makarna bile yaptı ya artık evlenmesi lazım!:)

12 yorum:

  1. Süper :) Sertifikan da hayırlı olsun canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ama Biricittimm cok guzel bı deneyım buu! Ben de 3 sene once 7 aylık bir yemek ve pastacılık kursuna gitmiştim! İnanılmaz keyıfli oluyor boyle organızasyonlar!

    Keske bi cumartesi de birlikte katılabilsek!

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok keyıflıydı canım cok eğlencelı cok guzel gectı:) keske bırgun ayarlayabılırsek bır cumartesı gunu katılırız belkı:)
      sevgıler:)

      Sil
  3. :) süper görünüyor hepsi..
    italyan yemekleri senden artık ;) karışmam ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) tabııkı artık İtalyan yemekleri yaparım hepınıze:)))))

      Sil
  4. Artık mutfak bizden sorulur di mi canım? :) Çok güzel bir gündü, çok keyif aldım. En kısa zamanda tekrar görüşürüz inşallah ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutfak bızım ısımız:)) bende cok keyıf aldım harıka bırgundu canım,en kısa zamanda gorusuruz ınsallah:))

      Sil
  5. Valla tariflere içim gitti Biricitim, harika şeyler hazırlamışsınız ya :) biraz önce Sevda 'da gördüm ve yazdım ona da çok iyi yapmışsınız.
    Ellerinize sağlık ve afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok ıyı oldu canım cok keyıflı bır etkınlık oldu:)) çok tesekkurler Aslıcım:))

      Sil
  6. O gün siz de orada mıydınız? Çok şaşırdım. Listede sizi görmemiştim blogger olarak. Sanırım normal katılımcı zannettiler sizi. Ben sizin karşı tarafınızdaki sırada Hakan Şen tarafından ilk sıradaydım. Kıvırcık saçlı, mor kazaklı. :) Keşke tanışabilseydik. Üzüldüm şimdi. Neyse başka etkinliklere inşaallah. :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. :)) bizi özel olarak davet ettiler canım:) blogger listesinde de vardık ama biz sanırım senin karşı tarafındaki istasyonda çalıştık ondan uzakta kaldık,ben de şaşırdım bilseydim konusurduk:)
    farklı lokasyonların kurbanı olmusuz desene:)) baska bır etkınlıkte gorusuruz ınsallah canım,sevgıler:)

    YanıtlaSil