14 Mart 2013 Perşembe

Loft Kozmetik Fresh Foot Massage Lotion Deneyimim


Loft Kozmetik'e öncelikle kadınlar günü buluşmamız için göstermiş oldukları destek için çok teşekkür ederim:) Bize harika hediyeleri güzel bir notun eşliğinde göndermişlerdi.



Loft Spa Market'in birbirinden harika ürünleri var; masaj yağları, kil maskeleri,yosun maskeleri,peelingleri, banyo ürünleri,sabunları,banyo tuzları,parfümleri sayısız çeşitleri bulunan ürünleri var:) Keşke hepsini deneyebilsem:) Loft Kozmetik ürünlerinin en büyük özelliği ise, ürünlerinde kimyasal,tehlikeli maddeler bulunmaması ve paraben içermemesi.%100 doğal ve katkısız ürünler olması çok güzel bir durum:)



Ben Loft Kozmetik'in Fresh Foot Massage Lotion'unu seçtim ve denedim. Tazeleyici ayak losyonlarının içeriğinde antibakteriyel Çay ağacı yağı ve ozon bulunuyor. Mentol,lavanta,kakao ve shea yağınıda içeriğinde barındıran bu losyonda,kullanım sırasında yağlı hissi bırakmadı, ayaklarımda hemen emilim sağladı. Kuru ayaklara özellikle çok iyi gelen,güzel bir nemlendirme sağlayan bir ürün,çok memnun kaldım,her zaman tercih edeceğim ürünlerden:) Kokusu hafıf nanemsi ama rahatsız edici bir kokusu yok, Loft Kozmetik Spa'ya bu güzel deneyim için çok teşekkür ederim:)

Biricit derki; ayaklarımıza da gereken bakımı yapalım:)

2 yorum:

  1. Özellikle ayak ürünlerde mentollü kokuları çok severim canım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım:) benımde cok hosuma gıttı kokusu ayak urunlerı ıcın ıdeal:)

      Sil