3 Mart 2013 Pazar

O Burun Tıkanacak Arkadaş Baba Versiyonu


O burun tıkanacak arkadaş!! reklamını bilmeyenleriniz yoktur sanırım:) Birkaç haftadır ise yeni reklamlarında bu sefer bebekler yerine, babaları 'o burun tıkanacak arkadaş' diyorlar. Benim çok hoşuma gitti bu reklam filmi, bilmeyenler varsa onlarla da paylaşmak istedim. Erkekler hasta olduklarında daha çok ilgi istiyorlar, normalde de zaten ilgi isteyen erkekleri hastayken bakmak, hasta olduklarında ilgilenmek daha zor bence:) Kadınlar hasta olduklarında, hastalıklarını abartmadan, ayakta bile atlatabiliyorlar. Ama erkeklerde durum çok farklı , daha nazlı oluyorlar, daha abartıyorlar, bir grip olsalar yataklara düşebiliyorlar. Ama kadınlar evlerinin işini yaparlar,işlerine giderler, çocuklarına bakarlar,eşlerine bakmaya devam ederler. 

Erkekler aslında biraz daha çocuk gibiler, daha çok ilgi, daha çok şevkat istiyorlar her ne kadar bunu kendileri kabul etmeselerde, erkekler tıpkı bir bebek gibi ilgi alaka bekliyorlar:)
Kadınlarda durum ise; ne kadar da duygusal görünsekte, herşeye göğüs gerebiliyoruz, hastalıklarımızda da daha dayanıklıyız. Şimdi bu komik ve gerçekten ince mesajlar barındıran reklam filmini izleyin,siz neler düşüneceksiniz acaba?:)






Biricit derki; bebek kadar hassas olan erkeklerimize de ilgi gösterelim,şevkat gösterelim:)
resim alntıdır.

6 yorum:

  1. Çok tatlı bu reklam ya! :) Her baktığımda gülmekten karnıma sancılar giriyor. Reklamı hazırlayanların aklına nasıl gelmiş o nasıl bir zekadır hayran kalmamak elde değil. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cok komık ve ınce dusunceler barındıran bı reklam bende cok beğenıyorum bu reklamı:)

      Sil
  2. Reklamı izlemedim Biricitim şimdi hemen izlicem :)
    Ama erkekler bebeklerden daha fenalar ya, biz kadınlar hasta olduğumuzda dahi çok daha güçlüyüz. Onlar hemen mızmızlanıyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen ızlemelısın canım,bencede erkekler bebeklerden daha fenalar:)
      mızmızlanmalar nazlanmalar hepsı onlarda:)

      Sil
  3. Bebeklisini beğeniyorum da bu koca koca adamları pek sevmedim ben ya :( Valla hastalanınca ben nazlıyım bana bakan olursa ben de ona bakarım kimse kusura bakmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) bebeklısı daha sevımlı evet:))
      bencede bıze bakacak olan olursa bızde bakarız tabııkı en ıyı sekıldede:)

      Sil