26 Haziran 2013 Çarşamba

Kadınları Çıldırtan Sorular


Kadınlara sorulan ve onları çıldırtan sorular neler diye merak ediyorsanız,bu yazı tam size göre..

Kaç Yaşındasın?
Aslında cevabı 'sana ne' olan soruların en başında yer alıyor 'kaç yaşındasın' sorusu.Çünkü bir kadın aslında gösterdiği ve hissettiği yaştadır.Bazı kadınlar alıngan olabilirler yada yaşlarından bahsetmek istemiyor olabilirler.Yaşı ilerlemiş bir kadın daha genç durabilir,daha genç olan biriside daha yaşlı durabilir aslında..
O yüzden tehlikeli sorudur bu,hemen sormayın..

Kaç kilosun?
Bu soruyu soran kişinin kesinlikle ölmek gibi bir düşüncesi var yoksa bu soruyu sormazdı kesinlikle..'Sana ne yahu sana ne' şeklinde bir cevap verilebilir.

Bu zamana kadar sevgilin oldu mu?
'yok olmadı ilk sevgilim sensin' dememizi bekliyorlar,ama bilinki bu doğru bir cevap kesinlikle olmayacak..
Ben Kaçıncıyım?
'bi milyonuncusun' diye bir cevap mı bekliyorlar acabada bu soruyu soruyorlar,soru kendi içinde çelişiyor zaten..

30 Yaşına Gelmişsiniz,Hala Bekar mısınız?
Cevabı 'sana ne' olan sorulardan biriside,'hala bekar mısın bakalım sen,hem de bu yaşta' sorusudur..Bir kadın yalnız olmayı,bekar olmayı kendisi seçmiştir,karsısına evlenecek bir adam çıkmamıştır,bekar olması kendi istediğidir,bunu anlayın artık eyy bu soruyu soran zat-ı muhterem insanlar..
Evli olmakta bekar olmakta seçimdir.

Yan masadaki kadınla aynı kıyafeti mi giydin sen?
Bu soru cevap dahi vermeyi gerektirmez,çünkü o kadın içsel bir depresyonun eşiğinde,kendi kabuğuna çekilmiştir o esnada..

Evlenmeyi düşünmek için henüz erken değil mi?
Hayır efendim,evlilik için erken falan olmaz,25 yaş üstü birisi için her an evlenilebilir..

Bize gidelim mi?
'Tabi tabi bende tam onu düşünüyodum' diye bir cevap mı gelecek sanıyorsunuz,bu soru çok tehlikeli bir sorudur,sormayın..


Ofsayt Nedir?
Bir kadın en az bir erkek kadar maçlardan,futboldan anlar.Bu soruyu lütfen sormayın.Bizde biliyoruz ofsaytın ne demek olduğunu ama anlatamıyoruz aslında bilgimiz var..

Ne istiyorsun?
Kadınlar herseyi isterler bunu kabul edin ve artık sormayın..

Aynı zamanda konuşurken ok ok (tamam demenin ingilizcesinin kısaltılmışı)  yazmayın.Ok ne yahu ok ne?Tamam deyin,peki deyin..Lütfen saçma sapan sorularda sormayın kadınlara,sorduğunuz sorularda zekanızı belli edin;) Zeki erkekler her zaman daha çok tercih edilir:)

Bu yazım Blogum Dergisi Kasım 2012 de yayınlanmıştır. Bazı zamanlarda Blogum Dergisi'nde yayınlanan yazılarımı blogumda yayınlayacağım, herkese sevgiler.
resim alıntıdır.

16 yorum:

  1. en delirdiğim soru
    bu zamana kadar sevgilin oldumu

    SANANEEE diyeböğüresim gelirdi hep
    Gülsen

    YanıtlaSil
  2. Ben de yaş sorusundan nefret ediyorum. Ya 21 yaşındayım, 16-17 gösteriyorum tamam inanmazsan inanma ama ben sana diyor muyum ninem gibisin o ne öyle çökmüşsün diye. Bıktım valla yaş sorusundan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım bende yaş sorusuna cok gıcık olanlardanım:) sormayın böyle soruları:)

      Sil
  3. Eşim ilk iki soruyu sotuyor hep bana sıkıldım artık off

    YanıtlaSil
  4. Evlenmeyi düşünmek için henüz erken değil mi ??? en gıcık olduğum soru 23 yaşındayım 13 değil sonuçta ama yok insanlar illa müdahale edecekler ıyyy herkes bir kendi işine baksa nasıl mutlu olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet genelde erkeklerden gelen bu soru, evlenmeyi dusunmeyen erkeklerin bahanelerindendir sadece:) yoksa evlilik olgunluğuna ulasmıs her insan, her kadın evlenmeyi ister, 25 yaş bana göre ideal gibi gerçi kacırdım o yasları ama:))

      Sil
  5. Kadına "Ofsayt nedir?" diye soran adama bende ayar olurum :) Sanki hakem alıyo babasını satayım; herkes futbolla ilgilenmek zorunda mı? Ben bile bilmem ofsayt nedir; neyse ne arkadaş amaaaağğğnnn xD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet detayları bilmesekte yine de kadınlar en az erkekler kadar futboldan anlıyoruz:)

      Sil
  6. Kaç yaşındasın, kilon, daha önceki sevgililerin? ne demekse :) en sinir olduklarım Biricitim ya.

    YanıtlaSil
  7. Sorular da yanıtlar da süper :D Kaç kilosun ve kaç yaşındasın neyse de diğer soruları soran erkeklerin zeka seviyesinden şüpheliyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kilo ve yaşla uğrasan erkekleri hiç sevmiyorum:)) zekaları sadece fiziğe calısıyo onların birazda insanlıkla ilgilenseler doğruyu bulacaklar belkide:)

      Sil
  8. Ofsayt bu soruları sormaktır işte :)

    YanıtlaSil