28 Ağustos 2013 Çarşamba

BAL AROMALI HONEYMANIA SERİSİNİ KEŞFEDİN


BAL AROMALI HONEYMANIA SERİSİNİ KEŞFEDİN

Doğallıktan ilham alan The Body Shop’un Honeymania serisi içeriğindeki bal özleri sayesinde cildi besleyerek etkili bir nemlendirme sağlıyor. Cildi ve vücudu özel hissettirecek yeni Honeymania serisi, cilde vaadettiği pürüzsüz bir yumuşaklık kazandırıyor. Nemlendirmenin yanı sıra bal kokusu ile de ferahlatıcı bir etki bırakan seriye tüm The Body Shop mağazalarından ulaşılabilir…

Honeymania’nın zengin nemlendirme özelliğine kendinizi bırakarak özündeki bal aromasından faydalanabilirsiniz. Honeymania serisindeki ürünler, birbirinden farklı çiçeklerden elde edilen doğal ballardan oluşuyor. Bal özünün vücuda işlenen zenginliği, vücudu besleyerek günlük bakımı tamamlıyor.

Petek desenli kabartmalar ve koleksiyonda sabunların üzerinde yer alan arı desenleri ise koleksiyonu özel kılıyor. İçerisinde dudak nemlendiricisi, parfüm, body butter, duş jeli, vücut peelingi ve banyo tuzu bulunuyor.

The Body Shop’un 24 saat nemlendirme özelliğiyle dikkat çeken ikonik Body Butter’ı, Honeymania serisinde de yerini buluyor. Şeker aromalı dudak nemlendiricisi sürüldüğü anda benzersiz bir etki yaratırken arı desenli sabun, duş jeli ve sonrasında sürülen parfüm ise vücudun güzellik sırlarını açığa çıkarıyor.



Bal Küpü Kadar Zengin Bir Cilt

Doğadan elde edilen lezzetli bal ile ortaya çıkan Honeymania serisi aynı zamanda cilde güçlü nemlendirme ve yumuşatıcı özelliği sunuyor. Etiyopya yağmur ormanlarından elde edilen bal, Yerel Adil Ticaret anlayışıyla el ile toplanarak olgun peteklerden hazırlanıyor.

Tatlı Hisler Cildinizde Hayat Buluyor

Honeymania serisini keşfederek, altın sarısı rengindeki balın büyüleyiciliğiyle birleşen yoğun çiçek kokusundan keyif alabilirsiniz. 24 saat nemlendirme özelliğiyle cilde doğrudan etki yapan Body Butter ile mutluluğu yakalayın!

HONEYMANIA SERİSİ

Dudak Nemlendiricisi

Dudak koruyucusu dudakları nemlendirirken aynı zamanda tatlı bir aroma bırakıyor. Ruju Sürün ve dudaklarınıza yayın!
Fiyatı: 15.90 TL

Bal Aromalı Sabun

Cildin nefes almasını ve ferahlamasını sağlayan sabun üzerindeki petek tasarımı ile arılara olan sempatimizi arttırıyor!

Eau De Toilette

Honeymania serisindeki parfümün kokusu ile deli olabilirsiniz. Bileğinizin orta noktasına sıkın ve yoğunlaştırılmış bal kokusuyla buluşun.
Fiyatı: 41.90 TL



Honeymania Banyo Tuzu

Banyo tuzu ile rahatlayın ve banyo köpüğüyle unutulmaz bir bal aroması tecrübesi yaşayın!
Fiyatı: 26.90 TL

Body Butter

24 saat nemlendirme sağlayan Body Butter ile cildin tamamını rahatlatarak pürüzsüz bir his yakalayın. Her bir Body Butter kutusu binlerce çiçekten elde edilmiş bal özü içeriyor.
Fiyatı:42.90 TL



Duş Jeli

Honeymania serisinde yer alan duş jeli, birkaç damla ve köpürtme sonucunda vücudunuzda temiz ve enfes kokular bırakacak.
Fiyatı:19.90 TL

Vücut Peelingi

Cildi yumuşak ve kadifemsi kılacak vücut peelingine The Body Shop severler bayılacak…
Fiyatı:37.90 TL


The Body Shop Hakkında
Dünyaca ünlü cilt bakımı ve güzellik markası The Body Shop sosyal hayat, çevre ve insan haklarına karşı olan duyarlılığı ile farklı bir konuma sahip. The Body Shop, çevreye ve insan haklarına duyarlı, ihtiyaç sahibi toplumlarla ticaret ilişkilerini geliştiren, kozmetik endüstrisinde hayvanlar üzerinde yapılan testlere karşı çıkan, hem çalışanlarını hem de müşterilerini bilgilendirerek farkındalık ve toplumsal duyarlılık kazandıran bir markadır. The Body Shop, hayvanları denek olarak kullanmanın gereksiz ve acımasız olduğuna inandığından, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. “Kendine güven, bireysel özgürlüğe giden çıkış kapısıdır” diyen The Body Shop, müşterilerine ve çalışanlarına sağlık ve zindelik ideolojisini aktarıyor. 1988 yılından bu yana insan haklarına saygılı olmayı en önemli kurumsal prensiplerinden biri haline getiren The Body Shop, dünyayı korumanın gerekliliğini de savunuyor. Bundan yirmi beş yıl öncesinde başlattığı Adil Yerel Ticaret programı ile küreselleşmenin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesini hedefleyen The Body Shop, bu program çerçevesinde dünya üzerindeki yirmiden fazla ülkede zor şartlarda yaşayan topluluklardan doğal içerikler, aksesuarlar ve hediyeler satın alıyor.
65 ülkede 2600’dan fazla mağazası bulunan The Body Shop Türkiye’de Shaya Mağazacılık A.Ş. tarafından temsil edilmekte olup İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana ve Kayseri’de olmak üzere toplam 34 mağazasıyla hizmet vermektedir.


*Basın Bültenidir.

6 yorum:

  1. gerçekten mükemmel görünüyor. kokusunu öyle merak ettim ki..
    sevgiler
    kozmetiktutkunu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede çok guzel bir seriye benziyor denemek lazım:)
      sevgiler

      Sil
  2. Hemen kokusunu denemek geldi içimden :) Harika bir post olmuş canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim :) kokusunu bende cok merak ediyorum denemeli:) sevgiler canım

      Sil
  3. Ballı ürünlerin kokularına bayılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bir el kremi kullanmıstım harika kokuyordu ballıydı ama markasını hatırlamıyorum:)

      Sil