26 Ağustos 2013 Pazartesi

Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu


Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyunu uzun zamandır kullanıyorum. Daha önce küçük deneme testerlerında deneme şansım olmustu. Bu sefer uzun süreli bir kullanımda deneyim sahibi oldum. Yapısı hafif, su bazlı bir ürün adı üzerinde zaten makyaj temizleme suyu:) Göz makyajında da gerçekten çok etkili bir ürün. Kullanım şekli; pamuğa Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyundan biraz dökerek, cildimizi pamukla silerek uyguluyoruz.Yüzümüzü yıkamamıza gerek yok, hassas ciltler için ideal bir makyaj temizleme ürünü bence. Tahriş ya da alerjik bir etkisi olmadı kullanırken. İçeriğinde aktif yatıştırıcı salatalık ekstresi bulunduğu için herhangi bir tahriş oluşmamasını sağlıyor.İçinde parfüm yok, herhangi bir kokusu da yok. Alkol içermeyen bir ürün.






Biricit makyaj temizliğine önem vermemiz gerektiğini düşünüyor ve asla makyajla uyumamalıyız diyor!

10 yorum:

  1. Güzelmiş denemek lazım canım

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım. Bende geç tanıştım ama çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler canım evet bende cok sevdim bu ürünü makyaj temizleme acısından cok faydalı:)

      Sil
  3. hımm denemek lazım biricit :)

    YanıtlaSil
  4. geçenlerde mamacim.com'dan 2 tane 500lüğü 43tlye aldım çok hesaplı bir alışveriş oldu. yalnız instagramda birisi paylaşmıştı kirpiklerimi döküyor diye, bende aynı etki olur mu diye korkarken dün akşam kullanırken (2.kez kullanışımdı) temizleme pamuğunun üzerinde 3 tel kirpik gördüm ve çok üzüldüm. açıkçası göz makyajı temizliğinde çok iyi bulmadım, maybelline rocket kullanıyorum ve kaç temizleyici denedim loreal, garnier ve bioderma üçü de düzgün çıkarmıyor, ertesi sabah uyandığımda yüzümü yıkadığımda göz altlarımda siyahlık görüyorum yine. yüz makyajını çıkarma konusunda iyi ama göz için ben biraz ürktüm kirpikler için..herkeste aynı etkiyi yapmaz belki de bilemiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diadermine denedin mi ama makyaj temizleme kremini?onu cok kullanmıstım o da cok iyi. ben maxfaktor kullanmıyorum alixavien ve clinique kullanıyorum ama ikisinide hemen cıkardı gozumden bir sorun yasamadım.kirpik dokulmesi gibi birseyde olmadı. bence biodermaya bildir.elindeki urunu incelesinler.ya da herkeste farklı bir sekilde etkisi meydana geliyor bilemedim

      Sil
    2. az önce denedim yine aynı şey oldu, neden dökülüyor kirpiklerim ühühü, rimelden olabilir mi acaba, bi dahaki sefere başka göz temizleyicisi ile tekrar deniyim,,eğer kirpik dökülürse sorun rimelde, dökülmezse biodermada :((

      Sil
    3. senin kullandığın rimeli bir blogger yazmıstı gecen okudum makyajını temizlerken cok zor cıkarmıs oyle yazmıstı cok etkili ama cok zor cıkan bir rimelmiş.kirpik dokulmesi olayını anlamadım canım ben memnun kaldım bende herhangi bir etkisi olmadı umarım duzelir kirpiklerine badem yağı sürebilirsin güclenmesi icin.:)

      Sil