17 Ağustos 2013 Cumartesi

Lilakutu'dan Harika Hediyelerimizi Kazanan Şanslımız:)


Lilakutu ile 5 Ağustos'ta basladığımız hediye çekilişimiz sona erdi, kazananı belirledim:) Paylasımları tek tek kontrol ettim, hatalı paylasım yapanlara ulastım ve toplamda 47 yorum yapılmış. Bir mükerrer yorumu çıkardığımda toplam 46 kişi hediye çekilişimize katılmış. 



Vee Lilakutu'dan 79.90TL değerinde Wellmaxx Gentle Deep Clean Face Wash (150ml), 29.90TL değerinde Cyrene Argan Yağı (20ml), 19.00TL değerinde Cyrene Aloe Vera Yüz Bakım Toniği (200ml) kazanan Şanslı İzleyicim: 



GÖZDE YA :) Tebrik ederim, iyi günlerde kullanmanı dilerim, mail adresine mail gönderdim, 3 gün içerisinde dönüş yapmazsan yedek talihli belirleyebilirim:)

Çekilişimize katılanlara ve Lilakutu'ya bu güzel etkinlik için tesekkür ederim:)

9 yorum:

  1. Merhaba :') ayy çok sevindim hiç umudum yoktu ve bir işaret beklediğim bugünlerde olumlu bir işaret oldu benim için :)
    Hemen mail atıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mailini aldım Gözde, iyi gunlerde kullan bu hafta icinde gonderiyorum :) sevgiler

      Sil
  2. Kazananı tebrik ediyorum, darısı başımıza :)

    YanıtlaSil
  3. Hediyelerim elime ulaştııı :') çok çok teşekkür ediyorum, ayrıca çikolatayı henüz yemeye kıyamadım ama küpeleri kullanmak için sabırsızlanıyorum :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gulegule kullan sağsalim ulasmasına sevindim:) benden kucuk bir hatıra umarım beğenmişsindir canım sevgiler:) afiyet olsun

      Sil