10 Ağustos 2013 Cumartesi

Medi Derm Placenta Facial Treatment Mask(Annagaspi Mediderm Plasenta Yüz Maskesi)


Yüz maskelerini çok seviyorum ve yüz bakımına gerçekten dikkat etmeye çalışan birisiyim. Yüz maskelerini özellikle 25 yaşın üzerinde ki kadınların kullanmaları gerektiğini düşünüyorum. 25 yaş sonrasında cildimiz yıllarında etkisi ile deforme olabiliyor, kırısıklıklar başlayabiliyor. Hem cilt bakım kremlerimi hem de yüz maskelerimi 25 yaşından sonra uygulamaya başladım. Yaklaşık 5-6 yıldır yani cildime gereken bakımı yapmaya çalışıyorum. Yeni maskeleri denemek ise gerçekten çok hoşuma gidiyor. Daha önceden plasenta maskelerini duymuş ama denememiş birisi olarak Medi Derm Placenta Facial Treatment Mask(Annagaspi Mediderm Plasenta Yüz Maskesi) ni denemek oldukça hoşuma gitti. Merak ettiğim maskeler arasındaydı bu ürün.



Medi Derm Placenta Facial Treatment Mask(Annagaspi Mediderm Plasenta Yüz Maskesi)ni yüzümü iyice yıkayıp temizledikten sonra uyguladım.Maske mendil seklinde olan maskelerden, bir sıvı ile kaplı ıslak halde. Hazır bir maske, direkt yüze yerleştiriyorsunuz. 30 dakika civarında yüzümde beklettim. Cildimde kalan maskeyi yine cildime yedirdim. Bitkisel özellikte olan bu maske cilde canlandırıcı etki sağlayan, saf bitkisel seluloz plaka maske.Pürüzlü ve uzun süre ultraviole ısınlarına maruz kalmıs ciltleri besleyip nemlendirme etkisine sahip. Cildimi nemlendirme etkisini ve bitkisel olmasını çok güzel buldum.Dermatolojik olarak test edilmiş bu maske keske boyun kısmına kadar da sürülebilseydi, yani mendili boyun kısmıma kadar da uzun olsaydı:)

Piyasa değeri 57TL olan bu ürün ile beni tanıstırdığı icin, Narecza'ya çok tesekkur ederim.

Biricit yeni yüz maskeleri denemeyi cok seviyor.

6 yorum:

  1. Canim karma bie cildim var ve beligin gozeneklerim engin tecrubene dauanarak soruyorum bana hangi maskeyi onerirsin ve hangi siteden alabilirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim canım benim engin tecrubelerime(!) dayanarak:) ; yazmıs olduğum maske yorumu her cilt tipi icin uygun eğer mendil seklinde maskeleri seviyorsan denemelisin, canlandırıcı ve nemlendirme etkisi cok güzel memnun kaldım. gözenek sıkılastırmak icin hem maske hem de peeling kullanabilirsin. narecza sitesini önerebilirim:)
      ben genelde watsons,gratislerdeki maskeleri (sürekli sabit kullandığım bir maske yok)kullanıyorum, dermokil de cok meshur bir yüz maskesi markası onu da deneyebilirsin. eskiden limon - yumurta akı ile maske cok yapmıstım bu arada ev yapımı olarakta deneyebilirsin:) gerginlik ve sıkılastırma etkisi mevcut

      Sil
  2. bende bu ürünü çok merak ediyorum. 57 tl veripalır mıyım bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence denemelisiniz nemlendirme acısından cok iyi geldi bana

      Sil
  3. cok mrak ettım bak yıneeee..cıldımde nem eksıklıgı var zaten hımmmm pıkı noty aldım ban bunu da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nemlendirmesi harika nemlendirme ihtiyacın varsa kesinlikle denemelisin tavsiye ederim canım

      Sil