6 Ağustos 2013 Salı

Parmak Dondurma Buldum Ben Minikooon:)


Yazın bu sıcak günlerinde birazcık ferahlamak icin bu minnak dondurmaları denemenizi tavsiye edebilirim, hem sıcaklarda bir gıdım da olsa ferahlayacaksınız hem de şekilleri cok hosuma gitti yeni kesfettim:)) Daha doğrusu annem kesfetmiş marketten aldırmış:) 3,75 civarında fiyatı sanırım çok beğendim ben parmak kadar minnacık dondurmaları:))



Biricit derki bu tatlı ve cok sevimli minnak dondurmalara bayıldım ben:)

Lilakutu ile yaptığımız çekilişimize katılmadıysanız buradan katılabilirsiniz:)

Bloglovinden takip etmek isterseniz buradan, Facebook sayfamdan yazılarımı takip etmek isterseniz buradan, twitter adresimden takip etmek için ise buradan takip edebilirsiniz. 

10 yorum:

  1. bundan bende alıyorum sevimli ve çok güzel :) afiyet olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cok sevimliler:)) saol sanada afiyet olsun senacım:)

      Sil
  2. BU ÇOK GÜZEL BENDE BUNUN GOLF VERSİYONUNU ALMIŞTIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ülkerin golfundede var sanırım ama bu baska marka onu denemedim belki denerim:) bu cok guzel bencede cok beğendim

      Sil
  3. BİMde de var bunlardan ama daha ucuzdu sanki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bim ya da a101 den aldırmıs annem sanırım :) buyuk ihtimalle bim olabilir:) fiyatı tam hatırlayamıyorum ama bu civarlarda gibi

      Sil
  4. biricitcim bu arada bişey soracağım sana. senin bloğunda gördüm şimdi bu faceden beni takip et butonunu çok uğraştım yapamadım be gülüm nasıl yapıldığını bana anlatabilirmisin zahmet vermezsem..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. facebook sayfanı actın mı once facebook sayfanı acıyorsun sonrasında da orada bir kod verecek o kodu html olarak yerlesimden gadgetlerden yapıyorsun canım:) mail atabilirsin bana biricitconsungunlugu@hotmail.com dan da anlatırım.

      Sil
  5. Afiyet olsun :) Hobby'nin de var böyle lokmalık mini dondurmaları, Real'de sık sık indirime giriyor ben de gördükçe atıyorum sepete :)Çabuk bitiyor ama çok üzülüyorum :P

    YanıtlaSil