12 Eylül 2013 Perşembe

3M Command Deneyimim:)


3M ürünleriyle geçtiğimiz cumartesi günü kadın blog yazarları buluşmasıyla tanışmıştım.Eda Hanım bize detaylı bilgiler vermişti. Ben de hemen bir Command ürününü duvarımda denedim:) Command ürünlerinin en önemli özelliği duvarlarda iz bırakmaması, mesela kiracılar için çok güzel bir ürün, ev sahipleri içinde çok güzel, insan kendi evinin bir yerinde bile bir çizik olsun istemez sonuçta:)) Ben yeni anahtarlığımı astım uğur getirir umarım anahtarlığımda bana :)) Dekorasyonda kesinlikle kullanılması gereken ürünlerden 3M Command çok pratik bir şekilde yapışkanları birbirine yapıştırılıp kullanılıyor, sonrasında bir saat bekliyorsunuz asacağınız şeyi asıp gönül rahatlığı ile kullanıyorsunuz:)



 Koçtaş, Bauhaus gibi yapı marketlerde ve Migrosta bile satılan bu güzel ürünleri kesinlikle herkes denemeli:) 3M  'e bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim:)

6 yorum:

  1. Burun kıvırarak aldığım bir üründü ama gerçekten vaatlerini yerine getiriyor. Sevdiklerim arasına girdi :)
    Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde sevdiğim ürünler arasına girdi,çok pratik ürünler, tesekkur ederim canım:)

      Sil
  2. 3 M ürünlerini özellikle de bantlarını ve teknik ürünlerini biliyorum ben de eski çalıştığım yerden sanayiden, şaşırdım böyle güzel ürünleri de mi varmış? süper çok pratikmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu sekilde evde kullanılan ürünleri de varmıs bende yeni oğrendim:) cok pratikler her eve lazım:)

      Sil
  3. selamlar biricit,
    ne kadar ağırlığa kadar taşıyabiliyor,
    mesela havlu taşır mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selamlar hobistanya:)
      evet havlu da tasıyabiliyor, duvara cerceve asmak icin olan cesitleride mevcut kac kilo olduğunu bilmiyorum ama havlu vb. seyler de asılabilir:)

      Sil