1 Eylül 2013 Pazar

Elidor Co-Creations Nutri Shine Şampuan


Elidor'un Co-Creations Crystal Shine Mat ve Cansız Şampuanını set halinde kullandığımı burada ki yazımda anlatmıştım. Geçtiğimiz ay içerisinde de Elidor Co-Creations Nutri Shine 1. Adım Şampuanını kullandım. Güçlü ve Parlak Serisinin normal saçlar için kullanıma uygun olan şampuanı, besleyici kına kompleksi içeriyor.Ünlü Hollywood yıldızlarının kuaförü Jamal Hammadi ile beraber geliştirilen bu formülün kokusu çok güzel. Saçımda herhangi bir kaşıntı yapmadı parlaklık açısından da gerçekten de saçlara parlaklık kazandırıyor. 



Cansız saçlarınız varsa önerebileceğim şampuanlardan. Kına özü içerdiğinden midir bilemiyorum ama kına saçlara çok eskiden beri kullanılan bir saç ürünü, çoğu insan denemiştir,saça sürülüp beklenir, saçları güçlendirir bu şampuanın da güçlendirici etkisi sanırım bu formülden kaynaklanıyor, kınanın besleyici, güçlendirici ve parlaklaştırıcı özelliklerini bu şampuanda birleştirmişler sanki:)

Unilever'e bu güzel şampuanlarıyla beni tanıştırdıkları için teşekkür ederim:)

Biricit der ki; saçlarımıza kına ile mi bakım yapsak?


7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. tavsiye ederim canım parlaklık acısından cok memnun kaldım:)

      Sil
  2. elidor benim saçımda (hangi türü olursa olsun) deli gibi kepek yaptı. ama sana iyi gelmiş olmasına çok sevindim. iyi günlerde kullan canım =)
    kozmetiktutkunu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim canım her saca farklı bir etkisi oluyor demek ki:)

      Sil
  3. Elidor u eskiden beri kullanırım. Bu yeni seriden de çok çok memnunum cansız, kepekli saçlarımı adam etti :)

    Saçlarıma her yıl ıslak mendilleri burnuma tıkayarak kına yakar annişkom. Zira kokusu bayılma sebebim. Kına yakmadığım yıllara göre daha parlak ve dolgun oluyor, tabi tek başına kına yetmez saç bakım kremi unutmamak lazım. Yalnız saçta boya olduğunda saça zararı olduğunu duymuştum araştırmakta fayda var.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elidorun sampuanları harika canım yeni serileri ise cok gelişmiş formuller iceriyor :)
      ben cok severim kına kokusunu:) bu sampuan cicek kokuyor ama iceriği kına özlüymüş.
      boyalı saclara yakılsa zararı var mıdır bilemiyorum ama yine renk olarak değiştiriyor kına yakıldığında (denemiştim:))
      kına gercekten besliyor saçı bunu net olarak söyleyebilirim, parlaklık acısından da cok etkili.asırı dolgunlastırmasına sac kremi iyi gelir evet :)

      Sil
  4. Elidor2un şampuanları ile pek anlaşamıyorum saçımı çabuk yağlandırıyorlar ama hala mükemmel şampuanımı bulamadığım için şampuan denemeye devam ediyorum :(

    YanıtlaSil