16 Eylül 2013 Pazartesi

Hydrabio Serum / Cilde Kendi Nemini Ürettiren Bakım


Hydrabio Serum

Her cildin ihtiyacı olan nem

Cildimiz yaşayan, nefes alan bir organ. Bioderma formülleri, aktif bileşenleri, cilt bakımları ile cildin doğal dengesini geri kazandırmaya yardımcı olmayı hedefler. 2003 Nobel Ödüllü “Aquaporin” çalışmalarından ilham alan Hydrabio serisi, epidermisteki  nem döngüsünü hızlandırır. Yani cildimiz, kendi nemini kendisi üretir.

 Çok kuru ciltler için yenileyici ve aydınlatmaya yardımcı serum. Gün içinde maruz kalınan soğuk, stres ve kirlilik sonucu nemliliğini ve parlaklığını kaybeden cildi derinlemesine nemlendirir. Aquagenium® patenti içeren bu konsantre ürün, cildin su tutma kapasitesinin artırılmasına destek olur. Cildin üst ve alt katmanlarını nemlendirerek cilt yüzeyinin nemli kalmasını sağlar. Uzun süreli nemlendirme etkisi ile cildi rahatlatır, esneklik ve parlaklığının yeniden kazanılmasına destek olur.

Akışkan dokusu ile ideal bir makyaj tabanı oluşturur. Önceden temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine sabah ve akşam uygulanabilir. Tek başına ya da Hydrabio serisi ürünleriyle birlikte kullanılabilir.


Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı : 40 ml 74,50 TL

*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. eczane mi kozmetikçi mi? nerden edinebiliriz?öptüm tatlım, görüşürüz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eczane veya kozmetik sitelerinden ulasabilirsin:) buradan detaylı bilgilere bakabilirsin
      http://www.bioderma.com/tr/ana-sayfa.html
      sevgiler:)

      Sil