5 Eylül 2013 Perşembe

Lilakutu Eylül 2013 Geliyor! :)


Lilakutu; kozmetik ürünlerinin her ay değişen testerlarının olduğu bir güzellik kutusu. Sanırım bilmeyen ve kullanmayan yoktur :) Bir çok ürünü yeni tanıyıp, keşfettiğimiz Lilakutu; güzellik, cilt bakımı, makyajla ilgili aradığımız en güzel ürünlerle bizi tanıştırıyor. Yepyeni ürünlerle tanıştığımız keşif kutumuz Lilakutu Eylül ayında geliyor:) Eylül keşif kutusu 6 Eylül 2013'te 16.00'da limitli sayıda satışa sunulacakmış, erken gelen kutuyu kapar!:) Lilakutu yine kargo da dahil 19TL. Detaylı bilgiyi buradan okuyabilirsiniz:)



Merakla bekliyorum, bakalım neler çıkacak, nasıl sürprizler göreceğiz Eylül Lilakutu'nun içinden:) Üye olmak isterseniz buradan tıklayıp üye olabilirsiniz. 

Biricit Lilakutu'yu çok seviyor:)

8 yorum:

  1. Umarım bana da bir kutu kalır. İş yerinde filtreleme programından dolayı lila kutuya giriş yapamıyorum ve eve gidince de bitmemiş olur umarım :)

    YanıtlaSil
  2. Hiç görmemiştim bu lilakutuyu çok güzelmişş hemen alışveriş yapmalıyım! :d

    YanıtlaSil
  3. Ben geçen kıştan beri sıranın bana geleceği günü bekliyorum. Kaç kere mail attım ama hep aynı cevap. Kutu aboneliği kapandı mı acaba tamamen? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok yoğun bir talep olduğu icin öyle olmustur. simdi yeni kutularda belli bir gun ve saatte satışa çıkaracaklarmış o sekilde satılacakmıs, limitli sayıda satıs olacakmıs, yarın 16 da lilakutuda ol umarım alabiliriz:))

      Sil
  4. İlginç bir pazarlama taktiği, alamayanlar epey isyan etti :) Ben kaçırdım her zamanki gibi, belki bir dahakine artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sınırlı sayıda olunca alamayınca malesef isyan kacınılmaz:) bir dahakine artık :)

      Sil