5 Ekim 2013 Cumartesi

Annagaspi Phtocenta Camelia BB Krem SPF39


Annagaspi Phtocenta Camelia BB Krem ciltteki leke ve kusurları kapama özellikli, içeriğinde ki Nanu-Bitkisel Arbutin ile ciltteki lekeleri giderici etkiye sahip bir fondoten-bb krem. Yeşil çay ektsresini de içeriğinde bulunduran Annagaspi Phtocenta Camelia BB Krem yorgun ve donuk cildin canlı bir sekilde görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda da güneşe karşı koruma etkisi de mevcut (SPF39), içeriğinde meyan kökü, yeşil çay ekstresi,shea butter, e vitamini,ak dut kabuğu ekstresi, arbutin gibi birçok bitki bulunuyor.Bitkisel mineralli bu ürün beğenerek kullandığım bir BB krem oldu, Narecza'ya bu güzel ürünle beni tanıştırdığı için teşekkür ederim:)



Bileğimde ki duruşu-kıvamı bu şekilde,tabii ki dağıtıldıktan sonra ten rengine yakın bir renkte duruyor.

Sosyal ağlardan Biricit'i takip etmek isterseniz;

                                                     Yasemin Kokulu Bir Hayat Bloglovin

Biricit Annagaspi Phtocenta Camelia BB Krem SPF39dan çok memnun kaldı.

2 yorum:

  1. daha önce hiç duymamıştım bu markayı çay ekstresi olması sivilceli ciltlerinde kullanabileceği bir ürün olması anlamına geliyor sanırım :) fiyat konusunda birşey söylememişsin :) merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben deneme boyunu kullandım hediye olarak geldı ama piyasa fiyatı 33 TL civarında :)
      bitkisel içerikli olması hosuma gitti, kuru bir cildim var benim ama oldukca memnun olduğum bir ürün oldu:) sivilceli ciltlere uygun olup olmadığını bilmiyorum canım:)

      Sil