21 Ekim 2013 Pazartesi

The Body Shop Strawberry Body Losyon (çilekli)


The Body Shop Strawberry Body Losyonu, buram buram çilek kokusu barındıran bir losyon. Çilek kokusunu, çileği sevenlerin, çilekli kremleri-losyonları uygulamaktan hoşlananların mutlaka denemeleri gereken bir losyon. Tıpkı şişesindeki renginde olan(pembemsi) losyon, çilek püreli içeriğinde; çilek özü,çilek tohumu yağı,shea yağı,antitoksidanlar ve meyve asitleri içeriyor. 

Nemlendirme etkisi çok iyi, birkaç dakika da cilt tarafından emilen çilek püreli bu losyonu, kollarımda ve dirseklerimde uyguladım, memnun kaldığımı söyleyebilirim :) Çilek kokusunun afrodizyak etkisi de düşünülünce kadınlar tarafından oldukça tercih edilecek bir ürüne benzettim The Body Shop Strawberry Body Losyonunu:) 6,90 TLye Cevahir Avm'nin içinde ki The Body Shop'tan almıştım, yine kullanacağım ürünlerden :) Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim; The Body Shop ürünleri; hayvanlar üzerinde deney yapılmadan üretilmiş ürünler, bu da çok güzel bir şey.






Biricit çilek kokusunu da çikolata kokusunu da ve çilek-çikolata içerikli kozmetik ürünlerini de çok seviyor:)

4 yorum:

  1. Çilek kokusuna bayılan biri olarak mutlaka denemeliyim. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Body shop çok sevdiğim bir marka, vücut losyonlarını kullanıyorum. Çileklisi en güzellerinden biri, çilek olsun da bana zaten bayılırımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde sevdiğim markalardan :) çilekli püreliyi tavsiye ederim cok guzelmiş,bende çilek kokusuna bayılıyorum:)

      Sil