17 Aralık 2013 Salı

2013'ün Son Sürprizi İzleyicilerimiz Gitti:)


1529 adet Değerli İzleyicime öncelikle çok selam ederek yazıma baslıyorum :) Beni görüyor musunuz bilemiyorum ama ben sizi göremiyorum :) İzlediğim blogları kumanda panelimden görüyorum fakat beni izleyen kişileri göremiyorum, 2013'ün son sürprizini Google bize yaptı ve blogumuzdaki Google Friends Connect uygulamasını sanırım kaldırdı :) Büyük ihtimalle de kaldırdılar gerçekten, zaten yaz aylarında Bloglovin'e geçmiştik bu haberi duyduğumuzda.  Eğer kumanda panelinizden beni göremezseniz ne olur ne olmaz; Bloglovinden Buradan veya Google + dan Buradan  beklerim, kumanda paneli de giderse zaten bu iki seçenekten yazılarınızı okumaya devam edeceğim. Herkese Sevgiler:)

Devam eden hediye çekilişlerimi de hatırlatmak istiyorum, by Ivan'dan Lezzetli Hediyeler kazanmak isterseniz buradan, Laber Market'ten güzel hediyemizi kazanmak isterseniz buradan katılabilirsiniz:)  Hediye çekilişlerime katılmak istiyorsanız; Bloglovinden Buradan veya Google + dan Buradan takibe almanız gerekiyor çünkü izleyicim olmus olsanızda daha onceden, su anda göremiyorum maalesef:)

Son dakika Google Friends Connect geri geldi :))


10 yorum:

  1. sen soyleyince farkettim.ben de biturlu bloglovinde follow yapamiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni duzelmiş sanırım :)) bloglovinde bir kere basınca takibe alıyor ama bilmiyorum niye olmadığını

      Sil
  2. thanks for the informations! bilmiyordum bende :)

    NEW POST:)
    fantasyfashioned.blogspot.de
    xoxo ♥

    YanıtlaSil
  3. biricitcim peki biz birini takip etmek istediğimiz de ne yapacaz :(

    YanıtlaSil
  4. tekrar gelmiş sanırım izleyiciler :)))))

    YanıtlaSil
  5. Cok yakin zamanda GFC tamamen kalkacak. Bloggeri bir sene önce degistirdiklerinde bu yüzden herkes bloglovine gecti. Okuduklari bloglari kaybetmemek icin. Simdiden önleminizi alin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru diyosun bencede gecen gunku denemeydi belki 2014te komple gidebilir ben uyeyım zaten onlemimizi aldık bakalım:)

      Sil