4 Aralık 2013 Çarşamba

Kendimiz Hakkında 5 Bilgi


 Kendimiz hakkında 5 bilgi veriyoruz bu yazıda:) Niye veriyoruz? :))

*Kendimi bildim bileli karnım hep aç, sürekli acıkıyorum:)

Yemek yemek bir tutku mu, yemek için mi yasıyorum, yasamak için mi yiyorum bilmiyorum ama lezzetli yemekler yapan, tabiri caizse el lezzeti harika olan bir annem var, çok lezzetli yapıyor yemekleri:) Değişik tadlara da açık bir midem var ayrıca ama herkesin yaptığını yiyemem mesela. Temizlik çok önemli. Onun dışında müdavimi olduğum, lezzetlerini çok beğendiğim mekanlarda var.




*Kendimi bildim bileli uykum var!:)

Bu iki maddede Garfieldi anlatıyor gibi dursam da aslında Garfieldle çok benzeyen yanlarımız varmış, bunu da daha iyi anlıyorum şu anda:) Boş vakitlerimde uyuyorum, gerçekten bak!:) Hatta bu uyuma meselesi öyle bir hal aldı ki pazar günü kahvaltı yapacağım en yakın arkadaslarımı bile ekme derecesine geldi, kaç kez uyuyakalıp kahvaltılara gidemediğimi bir ben bir de Garfield bilir:)

* Kendimi bildim bileli, sevilmek istiyorum!

Sevgiye, aşka da açım sanırım, sevilmek, şımartılmak istiyorum. Ama yapımda şımarmak yok, genelde hep karşımdaki insanı şımartmısımdır, bir kez de ben şımarayım sevgiden olmaz mı:)

* Çikolatayı Seviyorum, ay lavv yuu!:)

Çikolatalar olsun, boy boy, hiç farketmez, milkalar olsun, merciler olsun, bitteri çok sevmem ama sütlü, fındıklı, karamelli, kalpli :) hep çikolata olsun etrafımda:) İçinde çikolata geçen pastalar, kalpli pastalar da olur..:)

* Çiçekleri Seviyorum :)

Mavi, kırmızı güller, rengarenk buketler, yanında garfield olsun mesela minik onun yanında da güller olsun, yanında  da çikolata olsun..:)

* Yaşamayı Seviyorum :)

Yemek, uyku, çikolata, çiçek sonra da yaşamayı seviyorum, vur beline kazmayı gibi oldu belki de ilk aklıma bunlar geldi:) Sonunu yaşama bağladım çünkü yaşamak gerçekten de güzel, sevdiğiniz dostlarınızla çayın yanında simit yemek, yolda yürürken üşüdüğünüzde elini tutacağınız bir sevgilinizin olması, gülerken gözlerinin içi gülen samimi insanlarla çevrenizin sarılması, annenizin hala sizi pamuklara sarması, bence hayatın her anı çok güzel. Hayat o kadar güzel ki bazen göremeyebiliyoruz küçük mutlulukları, kaçırabiliyoruz, gözlerimizi biraz daha açalım, belki orada bir yerde çok güzel şeyler oluyordur, görmesini bilelim..:) 6 olmus sanırım:))

Biricit derki;hayatın tadını cıkarmaya bakın gecen gunler bir daha ele gecmeyecek:)

16 yorum:

  1. canim benim yaaaa seve-seve okuyordum ki, mimlendigimi gordum.opuyorum sirin yanaklardan.Annenin lezzetli ellerinden de.Hep guzel yemekler yapsin ki,sen de mutluluktan sevgiden hep simar biricit,Yasamayi seviyorsan oda seni seviyordur.Ben de senin gibi pozitif dusunen dunya tatlisindan guc aliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim bende seni opuyorum :) cok tesekkur ederiz Azerbeycan'a sevgiler:) pozitif dusun canım hayat cok kısa bence o yuzden iyi seyler dusunursek, iyi seyler yasarız:)

      Sil
  2. Yaşasın mimlenmişim!
    Teşekkür ederim en yakın zamanda cevaplandıracağımmmm :*
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) hep mimlerim canım ne demek, sevgiler bekliyorum merakla:)

      Sil
  3. Süper gülümsesim bu postu okuyunca....benim de benzer yanlarım var mış garfield aa:)))

    YanıtlaSil
  4. en kısa zamanda yapıyorum canım :-))

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ediyorum, hemen cevaplıyorum

    YanıtlaSil
  6. Mim için teşekkürler canım :)) umarım en kısa zamanda yapacağım

    YanıtlaSil
  7. Anca okudum ya siz otomatiğe almış gibi post yazınca ben arada kaçıyorum işte böyle ne yapayım :))
    Kendimi bildim bileli uykum var okuyunca aklıma halamın kızı geldi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cidden canım otomatik gelio bazı postları kuruyorumda:)
      :)) benim aklıma da bi tanıdık geldi:)

      Sil
  8. Ayrıca kendim hakkında 20 gerçek miminden sonra 5 bilgi biraz benzeş olacak :))

    YanıtlaSil
  9. evet o mime benziyor biraz bir gunde sen bir mim bulur musun canım :) beni de mimle:)

    YanıtlaSil