8 Ocak 2014 Çarşamba

Avon Top Allık


Avon'un bu allığı beğenerek kullandığım allıklarımdan birisi. Cildimde doğal bir tonda duruyor, hem koyu hem de açık renk pembe, şeftali ve kahverengi tonlarının içinde bulunması, aşırı bir şekilde yanaklarımda koyu bir ton oluşturmuyor. Renk pigmentlerini ve bu karışımı güzel buldum. Elmacık kemiklerime uyguladığımda, doğal bir görüntü oluşturuyor. Bu yüzden sevdiğim bir allık. Avon top allığım, Avon alışverişimde hediye olarak verilmişti. Yapısı ve renk olarak; doğal bulduğum bu allığım; doğal şeftali, pembe tonlarını sevenlerin, makyaj malzemelerinizde beğenerek kullanacağı bir allık.







Biricit; makyaj yaparken allık seçimi çok önemli diye düşünüyor..

12 yorum:

  1. Ayyy bende çok seviyorum avon un top allıklarını pembesinide bronzunuda fercekten doğal duruyor ve uzun süren bir kullanım oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bu allıklarını cok beğendim doğal durması çok iyi:)

      Sil
  2. Top allıklar eskiden ablamın vardı ve ben hep oynardım onlarla. :) Geçmişimi anımsattın Biricit. :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok eskiden daha fazlaydı yaygındı top allıklar bende hatırlıyorum:)

      Sil
  3. Güle güle kullan,sevimli geliyor banada toplar ama krem köpük var bir türlü top alamadım:D rengini göreydik bir canım ya elinde yüzünde :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bileğimde dusundum aslında rengini ama yüzde daha guzel duruyor ilerde makyajlı detaylı uygulamalar dusunuyorum fotograflarda o zaman detaylıca gorursun :)

      Sil
  4. Çok yumuşak dokulu bir ürün gerçekten. Ben de Arabian Glow'unu kullandığım halde, renkleri gayet doğal bir bronzluk verdi, ayrıca yapıları çok yumuşak ve cildimde hiç probleme yol açmadı, bazı arkadaşların küçümsediği gibi bir marka değil bence. Sıkıntı yaşasaydım da dile getirirdim kesinlikle. Ben hem normal top allığını hem Arabian Glow serisinden allıklarını da severek kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet avonun allıkları cok guzelmıs ben de bu allığını ilk kullandım ama bitince almayı dusunuyorum güzel bir ürün:)

      Sil
  5. Renk cok tatli cnm gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  6. tesekkur ederim canım bencede cok tatlı :)

    YanıtlaSil
  7. Rengi çok güzel:) ben eskiden oriflame giordani gold seriden kullanmistim top allik, onun da dogal bir görunüm vermesi çok hosuma giderdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rengini ve doğallığını bende cok seviyorum bu allığımın:) onu denemedim nasıl bir allık acaba

      Sil