21 Ocak 2014 Salı

Eşsiz meyve ve tatlı lezzetleri essence glossy dudak balmı ile dudaklarınızda


Eşsiz meyve ve tatlı lezzetleri essence glossy dudak balmı ile dudaklarınızda
Dudaklar en leziz meyvelerin ve harika tatlıların kokularının karışımı essence glossy dudak balmı ile tanışıyor. Enfes kokularıyla essence glossy dudak balmı, kış soğuklarından dudakları koruyor, canlı renkleriyle dudaklara çekici bir ışıltı katıyor.

Kış geldi, soğukların etkisiyle dudaklar kurumaya ve çatlamaya başladı. Avrupa’nın en çok tercih edilen kozmetik markası essence, glossy dudak balmı ile kışın soğuklarına inat taze meyve tadını dudaklara getiriyor.


Yeni essence glossy dudak balmları canlandırıcı, hafif formülüyle dudakları nemlendiriyor. Büyüleyici parlak renkleri, meyve ve tatlıların harika karışımını dudaklara taşıyan kokusuyla şımartıyor.
Çilekli cheesecake, elmalı pay, kirazlı brownie, mangolu dondurma, böğürtlenli cupcake, naneli şeker lezzetlerini dudaklara taşıyan essence glossy dudak balmı, eşsiz tadı ve parlaklığıyla kış boyu vazgeçilmeziniz olacak.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 3,5 TL


essence hakkında

essence markası, 2001 yılında Alman cosnova beauty çatısı altında faaliyetlerine başladı. Kısa zamanda Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası haline gelen essence’i Eczacıbaşı Girişim 2012 yılında Türk tüketiciler ile buluşturdu.

Dünyada 50'den fazla ülkede, 20.000'i aşkın satış noktasına dağıtılan essence, trendlere uygun ve kaliteli kozmetik ürünlerini şaşırtıcı derecede uygun fiyatlara sunuyor. Ürünlerinin kalitesi birçok ödül ve test onayıyla kanıtlanan essence, popüler dergilerin okuyucu anketlerinde en iyi markalar arasında gösteriliyor.

Üretim süreçleri, raf ömrü ve ürünlerin güvenlik değerlendirmesi olmak üzere Avrupa Kozmetik Yönetmeliği’ne sıkı bir şekilde uyum gösteren essence, ürünlerinde alerjik reaksiyonlara yol açabilecek hammaddeleri kullanmıyor, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor.

essence’in tüm ürünlerinin içeriğine, özel ‘inci kitapçığı’ndan ve essence web sitesinden ulaşabilirsiniz.
www.essence.eu



*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. Resme aldanıp pasta süsü tatlı malzemesi falan göreceğim sandım da geldim :))

    YanıtlaSil