24 Şubat 2014 Pazartesi

Bir Ayrılık Komedisi: Ne Diyosuun! :)


Birkaç aydır merakla beklediğim 'Ne Diyosuun?' dizisi nihayet geçen hafta başladı. Harika bir senaryo, harika bir komedi ya da şöyle demeliyim, harika bir ayrılık komedisi :) Geçen pazartesi akşamı ilk bölümünü izlediğim ve çok beğendiğim 'Ne Diyosuun?' dizisini, bilmeyenler, izlemeyenler varsa kesinlikle izlemesiniz. Kadın-Erkek ilişkileri üzerine yapılmış olan en beğendiğim diziler arasında yerine alan, 'Ne Diyosuun?' iki eski sevgilinin, yeniden barışmalarını ve başlarına gelen ilginç komik olayları anlatan, hem güldüren hem de düşündüren bir dizi. Öyle espriler var ki beni gülme krizlerine sokan ya bunlar benim başıma da gelmişti diye düşündüğüm ve bazen çok düşündüğüm ama kahkahalara boğulduğum, beni neşelendiren bir dizi oldu izlediğimde.



Oyuncularının ( İlker Aksum, Dilara Gönder,Bülent Seyran,Ayçin İnci,Mehmet Ali Kaptanlar) müthiş performansları ve üzerine sanki sinema filmi gibi çekilmiş bir dizi film olması, gerçek hayattan kesitler içeren senaryosu (senaryo: Murat Boyacıoğlu, yönetmen:Kerem Çakıroğlu) çok hoşuma gitti, izlemediyseniz bu akşam kesinlikle bir göz atın Kanal D ekranlarında 23.00'da Ali Kemal ve Cansu'nun aşklarına, ekrana kitleneceğim ben :)

Biricit derki; eski sevgiliyle yeniden barışılır mı biraz düşünmek lazım:)

4 yorum:

  1. Yok yok Bricit'im barışılmaz, barışılmamalı, barışılmasın yeaaa! ;)
    Ben de çok eğlendim izlerken; iyi keyifler, operim seniii :)

    YanıtlaSil
  2. Ben diziye bayıldım ama Dilara Gönder'i hiç beğenemedim ne yazık ki. Sunuculuk yaptığı dönemde de bana soğuk ve itici geliyiordu, hala öyle geliyor. Her güzel olan, 2 cümle ezberleyen oyuncu olmamalı. Dizide beni tek irite eden nokta o.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onun oyunculuğunu beğendim ben aslında zevk meselesi tabiiki:)

      Sil