5 Şubat 2014 Çarşamba

Sevgililer Günü Soruları


Sevgililer Günü Mimi ile karşınızdayım :) Sevgili Özlemle Kelebek Etkisi beni mimlemiş, bu güzel mim yazısı için kendisine çok teşekkür ediyorum beni de unutmadığı için ve çok zevkle cevapladığım için çok beğendiğim bir mim yazısı oldu :))

14 Şubat bildiğimiz gibi Sevgililer Günü, sorularımız da onunla ilgili, sorulara ve cevaplarıma bakmak isterseniz ;

1- Sevgililer günü sizin için önemli mi ?
Önemli bence:) Ama şu var sevginin sadece bir günde anılmasını anlayamıyorum, ona bakarsanız doğum günü, yılbaşı veya ilk buluştuğunuz gün ya da sevgilinizle buluştuğunuz, sevgilinizin yanında olduğu her gün sevgililer günüdür bence :) 

2- İyi sevgili tanımı sizce nasıl olur?
İyi sevgili nedir biliyor musunuz? Sizin her zaman yanınızda olan insandır, kötü gününüzde özellikle sizi tek başına yalnız bırakmayan, her zaman destek olmaya çalışan insandır. Zoru görünce kaçmayan, mücadele eden insandır. Birlikte gülebildiğiniz, gezebildiğiniz herşeyi paylaşabileceğiniz insandır. Bazen çocuk gibi olmalısınız mesela..  Aman alınacak mı sözüme diye konuşurken kendinizi tutmayacaksınız yanında, iyi sevgili; alınmayan, eleştirilere kızmayan, eleştirilerle kendini yenileyebilen, kötü huyları varsa onları düzeltmeye çalışan birisi olmalıdır bence. İnsanız hepimizin iyi-kötü huyları, halleri, dönemleri olabilir. Kavga ederken bile saygısını yitirmeyen erkek; iyi sevgilidir bana göre. 

Romantik olmalı, çiçekler almalı siz nasıl istersiniz bilmiyorum ama benim hayalimde öyle birisi var, bana değer veriyor mesela; ilişkisini ailesinden, çevresinden, arkadaş ortamından saklamıyor, budur işte iyi sevgili.. Sizinle ilgilenen erkek; iyi sevgilidir. Sizi umursamayan, önemsemeyen, saygı duymayan, fikirlerinizi küçümseyen, çevresine sizden bahsetmeyen,size hiç bir konuda destek olmayan sevgili, iyi sevgili değildir, kötü bir insan değildir belkide, sevgili değildir o başka birşeydir.. İyi sevgili sizi arayan soran, merak eden, sizi umursayan, size sadece sevgililer günü veya özel günlerde değil, her zaman sürprizler yapabilen, çiçekler alabilen, sizi güldürebilen size gerçek sevgisini veren biridir. İyi sevgili; kafanıza uyan, birbirinizi tamamladığınız, onun yanında kendinizi rahat ve güvende hissettiğiniz kişidir.. Ruhunuzu, kalbinizi, duygularınızı, sizi tamamen tamamlayan insandır; iyi sevgili..

3- Eşiniz ya da sevgiliniz bu günü unutsa ya da önemsemese tepkiniz ne olurdu ? 
O günü unutuyorsa beni de gözden çıkarmıştır, hayatında başarılar dilerim :) Beni de önemsemiyor demektir ki bu kötü bir şey.. Beni de unutsun :)

4- Sevgililer gününde size ne hediye alınsın isterdiniz ?
Kırmızı güller, kalpli çikolatalar onun dışında tektaş yüzük alsın, evlenme teklif etsin Kız Kulesi'nde!:) Hee böyle bir erkeği bulursam kesinlikle evlenirim:) Ama yooook..:)) Sevgililer Gününde romantik bir akşam yemeği yemek isterdim mesela hediye olarak sevgisini anlatan özel bir hediye isterdim.. Mesela fotoğraflarımızla birşey yapmasını yani ne bileyim bir objenin üzerine mesela.. ( fotoğrafımız var mıydı ki hmmmm ikimizin yok zaten..)

5- Sevgilinize ne hediye alacağınıza karar verdiniz mi ?
Hazır..

6- Sevgiler gününü nerede nasıl kutlamak isterdiniz ?
Kutladın mı hayatında diye bir soru olsaydı daha makbule geçerdi :)) Ne sansım varsa, gerci bir kac kez kutlamıstım ama hayalimdeki gibi değildi. Romantik bir mekanda, romantik bir akşam yemeği..


7- Evli kişiler de sevgililer gününü kutlamalı mı? 
Tabii ki kutlamalı, evliyken de sevgili olunmuyor mu ki, kanka mı olunuyor?? :) Evli olsam, eşime harika bir sofra hazırlardım belki dısarda kutlayamazdık ama yine de güzel bir sürpriz yapmak isterdim..

8- 70 yaşında bir çiftin sevgililer gününü kutlamak için sizin de olduğunuz bir mekana gelmiş görseniz ne düşünürsünüz ?
Valla tebrik ederdim, 70 yaşında hala birbirlerini sevmeleri, bu harika birşey bence, keske bende oyle olabilsem diye düşünürdüm :)

Biricit derki; sevgilin seni seviyorsa yanındaysa sana hergün sevgililer günüdür :)

16 yorum:

  1. ne güzel yazmışsın, iyi sevgili nasıl olmalı bölümüne bayıldııııımm :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) tesekkurler canım mimlediğin icin beğenmene sevindim

      Sil
  2. Canim eline saglik, 2 ci cevabina söyle bir baktim da aslinda çok sey istemiyoruz biz amaaaaa bi anlatamadik derdimizi, ha yok aslinda anlattik danasil duyuldu? 70 yasindaki çifte gelince kuzenim anlatmisti bana 2 yasli çiftin hakiki sevgisin, agzim açik sanki biri romantik roman okur gibi dinlemistim.ALLAH sana da öyle sevgi nasip etsin tatlim, 14 subatin da çoook güzel geçsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz anlatıyoruz ama kimse bizi anlamıyor :)
      tesekkurler canım insallah cok guzel gecer senin de:) bizede nasip olur belki oyle asklar..

      Sil
  3. Ya allahım Allahım beni mimlemiş gene bugün yazdığında Kırmızı Laleye dedin sanıyordum lütfen artık uzunca bir süre beni mimleme :)) mim blog olup çıkacağım :)) zaten mevzu hiç benlik bir mevzu değil kahrolsun sevgililer günü yaşasın tek tabanca :))

    Ayrıca sevgiline hediyen hazırmış neymiş o merak ettim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) peki yine mimlerim o zaman :P
      olsun senin goruslerini de merak ettiğim icin mimledim.
      özel söylemem zaten elimde patlamısta olma ihtimali yuksek :))

      Sil
  4. valla çok gülümseyerek ve zevkle okudum canım en kısa zamanda da cevaplıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler canım bekliyorum yanıtlarını, beğenmene sevindim :)

      Sil
  5. Canım zevkle cevapladım bloğumda teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  6. Yaptım mimini canım blogdan bakabilrisin öptüm :)

    YanıtlaSil
  7. Ayyy çok güzel olmuş bende yapmak istiyorummmm .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede cevaplamalısın cok eğlenceliydi yaparken cok eğlendim :)

      Sil
  8. Bence de sevgilimin yanında ki her gün bizim günümüz olmalı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgilinle mutlu olduktan sonra günler pekte onemli değildir bencede :)

      Sil